Carti interesante -ce merita citit si ce nu -
Scris 31 July 2006 - 12:27 PM
Eh ... sper sa nu deranjam dragonelu si sa scriem aici despre carti si nu la literatura, dar eu ma refer doar la cartile care au subiect paranormalul / astrologia.
Mi-a venit aceasta idee dupa ce am vorbit cu vara mea din america si care am vazut ca este pur si simplu este "indoctrinata" de atatia ani petrecuti in "tara cea mai democrata din lume". Si la ce ma refer. I-am recomandat niste carti sa le citeasca si speriata mi-a zis : NU citesc nimic ce nu are stampila Patriarhiei Romane. Tot ce nu are stampila Patriarhiei nu este bun.
Wow mi-am zis ... ce cultura. Ce modalitate de constrangere. Eu unul in Romania nu am intalnit asa ceva. Voi ???
Oricum cartea recomandata era "Din tainele vietii si ale universului" scrisa de prof. Scarlat Demetrescu.
Aveti carti ce vi se par interesante ... care v-au trezit trairi interne deosebite / care v-au invatat ceva ???
O alta carte despre care am mai scris aici pe forum este "Forta contra Forta"
Sper ca vom gasi impreuna cat mai multe carti interesante , care poate din lipsa de timp, sau din alte cauze nu am avut timp, sau privilegiul sa le citim. Din ce in ce mai mult tind sa cred ca nu noi citim cartile, ci ele se lasa citite , atunci cand soseste momentul, cand suntem pregatiti.
Mi-a venit aceasta idee dupa ce am vorbit cu vara mea din america si care am vazut ca este pur si simplu este "indoctrinata" de atatia ani petrecuti in "tara cea mai democrata din lume". Si la ce ma refer. I-am recomandat niste carti sa le citeasca si speriata mi-a zis : NU citesc nimic ce nu are stampila Patriarhiei Romane. Tot ce nu are stampila Patriarhiei nu este bun.
Wow mi-am zis ... ce cultura. Ce modalitate de constrangere. Eu unul in Romania nu am intalnit asa ceva. Voi ???
Oricum cartea recomandata era "Din tainele vietii si ale universului" scrisa de prof. Scarlat Demetrescu.
Aveti carti ce vi se par interesante ... care v-au trezit trairi interne deosebite / care v-au invatat ceva ???
O alta carte despre care am mai scris aici pe forum este "Forta contra Forta"
Sper ca vom gasi impreuna cat mai multe carti interesante , care poate din lipsa de timp, sau din alte cauze nu am avut timp, sau privilegiul sa le citim. Din ce in ce mai mult tind sa cred ca nu noi citim cartile, ci ele se lasa citite , atunci cand soseste momentul, cand suntem pregatiti.
Scris 02 August 2006 - 10:29 AM
Alexandra Moşneaga - Vindecarea PSI şi tehnica deschiderii celui de-al treilea ochi. E foarte bună ca introducere īn domeniu. Am mai citit şi alţi autori pe tema asta, dar ăia băgau teorii conspiraţiniste, sau teorii clădite pe clăbuci de săpun, şi i-am ignorat. Tipa asta măcar e cinstită, spune doar ce ştie.
Am citit cartea aia la 8 sau 9 ani. Crezi că eram pregătit? Nu. Adesea mi-am zis că mai bine n-o citeam.
Citeaza
Din ce in ce mai mult tind sa cred ca nu noi citim cartile, ci ele se lasa citite , atunci cand soseste momentul, cand suntem pregatiti.
Scris 03 August 2006 - 12:08 AM
Buna! Am si eu propuneri.
Efetul Isaia a lui Gregg Braden - teoria centrala cu posibilitatea de a ne schimba viitorul. Am ajuns si eu la concluzia asta, nu spun insa care e efortul si conditia de constiinta necesara.
Mi-au placut "Profetiile de la Celestine" - James Redfield (?)
Nu e paranormal dar e spiritualitate pura - Ramana Maharishi - Inteleptul de la Arunachala: beton!
Ce mai e.... Am una pe masa - "Excelenta in afaceri" de Jim Collins - super! spirtiualitate aplicata de managerii marilor firme - de fapt principii universal valabile dar traite la propriu, cu rezultate in bussines.
Mai vin cu propuneri.
Lectura placuta tuturor!
Qusay
Efetul Isaia a lui Gregg Braden - teoria centrala cu posibilitatea de a ne schimba viitorul. Am ajuns si eu la concluzia asta, nu spun insa care e efortul si conditia de constiinta necesara.
Mi-au placut "Profetiile de la Celestine" - James Redfield (?)
Nu e paranormal dar e spiritualitate pura - Ramana Maharishi - Inteleptul de la Arunachala: beton!
Ce mai e.... Am una pe masa - "Excelenta in afaceri" de Jim Collins - super! spirtiualitate aplicata de managerii marilor firme - de fapt principii universal valabile dar traite la propriu, cu rezultate in bussines.
Mai vin cu propuneri.
Lectura placuta tuturor!
Qusay
Scris 03 August 2006 - 09:51 AM
Vad ca nimeni nu s-a legat pana acum de stampila Patriarhiei ...
Presupun ca nici una din aceste carti nu are.
Presupun ca nici una din aceste carti nu are.
Scris 10 August 2006 - 02:05 AM
Dak vreitzi ceva horror si bun..cititi niste karztzi de Dean Koontz ..
Scris 10 August 2006 - 02:27 PM
Da, corect, sunt niste lupte acolo pe viata si pe moarte. Te invitam sa faci o vizita pe front...
Scris 10 August 2006 - 05:02 PM
cu riscul de a fi
, acel topic era unul care ma interesa. Si cand am vazut ce tampenii se scriu acolo l-am evitat cu desavarsire. Cred ca face mai mult rau decat bine. Am spus-o , si ma repet, si ma voi repeta oridecate ori va fi nevoie.
Si cine vrea sa afle ceva ... trebuie sa caute mai departe.
Daca as posta acolo, am o singura poezie de postat. Cand ajung acasa o sa o scriu.
Si cine vrea sa afle ceva ... trebuie sa caute mai departe.
Daca as posta acolo, am o singura poezie de postat. Cand ajung acasa o sa o scriu.
Scris 17 August 2006 - 07:09 PM
daemon, la Aug 2 2006, 11:29 AM, a spus:
Alexandra Moşneaga - Vindecarea PSI şi tehnica deschiderii celui de-al treilea ochi. E foarte bună ca introducere īn domeniu. Am mai citit şi alţi autori pe tema asta, dar ăia băgau teorii conspiraţiniste, sau teorii clădite pe clăbuci de săpun, şi i-am ignorat. Tipa asta măcar e cinstită, spune doar ce ştie.
Am citit cartea aia la 8 sau 9 ani. Crezi că eram pregătit? Nu. Adesea mi-am zis că mai bine n-o citeam.
V-as fi foarte recunoscator daca ati putea sa-mi dati " indrumari ", de unde sa cumpar, sau sa imprumut... pt a xeroxa, cartile d-nei Alexandra Mosneaga.
Am incercat in foarte multe moduri sa fac rost de cartile doamnei, am fost chiar inselat de cativa binevoitori... e drept , mi-am asumat singur riscul.....
Daca aveti vreo informatie.... un semn la aistmb@gmail.com
Scris 17 August 2006 - 07:12 PM
Eu recomand cartile lui Mikael Aivanhov, sunt carti de cunoastere si paranormal, si sunt destul de interesante, pe intelesul tuturor.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
jet li | 18 | 27.383 |
|
oare port ghinion altor persoane? | Marius65 | 19 | 3.265 |
|
Hercolubus sau Planeta Rosie | Dochianne | 58 | 8.130 |
|