Vine o tipa pe la 11pm si zice sa dau repede telefon la salvare ii e rau maica-sii. Intreb ce are, zice: a batut-o tata rau, pumni, picioare si o sapa in cap. Zic: aoleu... sangereaza, e lucida, voma... etc, iau tel mobil si zic ca sun pe drum, dar ca trebuie sa-i acordam primul ajutor. Ea zice nu, ca, de fapt a batut-o aseara, dar nu se simte bine deloc si nu stiu daca mai apuca ziua de maine!!!!! Sun repede la salvare... nimeni nu raspunde. N-am de lucru si sun la 112. Ei intreaba - eu raspund si mi se spune ca e agresiune, ma transfera la pol. judeteana, de acolo la salvare. In 20 de min au venit si unii si altii. Pana aici totul parea ok, cu happy end, dar.....
Dupa 15 min ma trezesc cu echipajul la poarta ca ii pun pe drumuri
Norocul meu a fost ca dispecerii de la IJP si statia de salvare au auzit si confirmat dupa aceea ca fica a declarat ca victima fusese agresata cu o seara inainte, altfel eram buna de plata
Dupa rezolvarea situatiei am zis: cine o mai face ca mine, ca mine sa pateasca! Acum parca imi pare rau.
Data viitoare cu siguranta voi incerca sa verific mai intai si abia dupa voi mai pune mana pe telefon, chiar daca in momentele alea nu-ti trece prin gand sa faci pe detectivul.
Voi ati trecut prin momente asemenatoare? Ma refer la penibilul situatiei sau daca ati fost cat pe ce sa platiti doar pentru ca ati vrut sa ajutati pe cineva?
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis