sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce parere aveti depre VISTA..celor care l-ati incercat....? Este unul dintre cele mai bune sisteme de operare facute vreodata Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   alexutzul 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-July 06

Scris 29 July 2006 - 10:25 AM

:o: ce parere aveti depre VISTA...merita ..el toate laudele :P :shout: :shout: ?
0

#2 Utilizator offline   Master of Disaster 

• Little Grasshopper
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 05-September 05

Scris 01 August 2006 - 11:29 AM

Vezi postareaalexutzul, la Jul 29 2006, 11:25 AM, a spus:

:o: ce parere aveti depre VISTA...merita ..el toate laudele :o: :) :) ?

Window$ sucks in general, dar cu vista s-au intrecut in nasoleala :friends:
0

#3 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 01 August 2006 - 06:33 PM

Eu zic să aşteptăm versiunea destinată publicului larg, şi să o comentăm pe aia. Nu mă îndoiesc, vor lucra din greu la eye-candy şi la securitate, plus reclamă, multă reclamă..... Cum zicea un comentator, "vor face totul şi ceva în plus ca să obţină din nou monopolul pe piaţă, sau măcar majoritatea covârşitoare".
0

#4 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 02 August 2006 - 01:18 AM

Parerea mea e ca foarte putini de la noi din tara vor putea folosi W Vista tinand cont de faptul ca putini au calculatoare care sa-i tina, pardon performante.
Mie nu-mi place interfata, e putin cam... masculinizata. Ma multumesc cu "fondantul" de XP urmatorii cativa ani. :)
0

#5 Utilizator offline   ALX 

• I reject your reality and substitute my own
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-February 05

Scris 03 August 2006 - 10:48 PM

Eu sincer astept mai mult versiunea BETA de la GooOS (sistemul de operare facut de Google) decat Windows Vista.
Cu totii ati incercat in mod sigur ceva aplicatii by Google (Picasa2, GoogleEarth, Google Toolbar, etc.) si nu cred c-ati fost dezamagiti.
Cat despre Microsoft ? Pai ei lanseaza pe piata un produs care desi nu functioneaza bine se vinde ca painea calda...
Eu va pot spune ca singurul OS de la Microsoft de care am fost pe deplin multumit a fost Windows 98 SE. IN rest, slabut...FOARTE slabut.
0

#6 Utilizator offline   Bismarck 

• adrian
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 04 August 2006 - 09:08 AM

Fara doar si poate va fi si asta un sistem de operare marca Micrisoft. !

Ca va fi bun ..ca va fi rau … el va fi pe vreo 90% din calculatoare mai mult sau mai putin "legal"
..eu ca un cetatzea fara prea multe drepturi .. decat obligatii trebuie sa ma conformez nu? si sa cumpar acest sistem cu bune si/sau cu rele !!

Ei bine atunci am sa cumpar si io un windows cand nu o sa mai fie in el "Windows media player, msn messenger, Movie Maker, internet explorer, Outlook Express, Paint, WordPad, WindowsUpdate sau orice alt soft de antivirus, firewall s.a.m.d. pentru ca pur si simplu nu le folosesc, pur si simplu imi aglomereaza registri, se incarca in sistem, ocupa spatiu, nu le pot dezinstala ... iar ei ca vreau ca nu vreau mi le baga pe gat ! si bineinteles trebuie sa platesc pentru ele ... Ei bin nu vreau ! :D

Cat despre Vista … ce sa mai trebuie sa scoata si ei neste bani nu ? macar o data la 3-4 ani trebuie innoit un SO ca ei sa-si continue indelunga si elaborioasa munca pentru urmatorul sistem ... Multa lume a cumparat pe bani grei windows XP !? De ce sa tot faca updat-uri gratuite cand pot achizitiona un alt system mult mai bun "din punctul lor de vedere" cu altzi bani si cu alte softuri ?
Eu ma declar clar impotriva acestui monopol … iar daca totusi nu sunt alternative pentru alte sisteme cu suport direct X … asta e n'am de ales .. Insa clar n-o sa dau bani pe ceva ce nu-mi foloseste !! E ca si cum mi-as cumpara un Tvtuner si sa nu ma uit la tv pe calculator ;) ... iar daca vreau sa inregistrez ceva de la tv cu un cablu S-video de la Tv la PC am rezolovat treaba !!

Nu am absolut nimic cu baietzii care au muncit pentru acest sistem de operare sau astfel de softwaruri marca microsoft "bravo lor" si "bafta in continuare" :wub: si poate as contribui si eu in a le sustine munca insa cei care se ocupa cu "vanzarea" muncii altora ar trebui sa se gandeasca si la cumparatorul "obisnuit" ... cel cu mai multe obligatii -- si sa mearga dom'le la firme cu nume de renume si sa vanda acolo windowsu impreuna cu alte j'de'mii de softuletze d'alor.!

PS: inca n-am incercat Vista asta !! oricum va fi un pas inainte asta-i clar ! din punct de vedere al performantei si a asimilarii noilor tehnologi hardware ..!! insa clar pentru un sistem gen pentium 3 e "pistol cu apa"
0

#7 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 04 August 2006 - 09:28 AM

Vezi postareaALX, la Aug 3 2006, 11:48 PM, a spus:

Eu va pot spune ca singurul OS de la Microsoft de care am fost pe deplin multumit a fost Windows 98 SE. IN rest, slabut...FOARTE slabut.

Aşa cum a fost nevoie să se ajungă la Windows 98 SE ca Windows-ul să facă într-adevăr ceea ce Microsoft pretindea că face Windows-ul 95, aşa cum a fost nevoie să se ajungă la SP2, IE6 SP1 şi Direct X 9 + alte 47 de update-uri, ca Windows-ul XP să se comporte aşa cum pretindea Microsoft, iar asta pe configuraţii hardware cu 3 ani mai avansate decât la lansare - probabil va fi nevoie de încă 3-4 ani ca Vista să ruleze decent, iar asta se va întâmpla, probabil, pe un hardware produs în 2008-2009.
0

#8 Utilizator offline   bai3tzash 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 04 August 2006 - 03:14 PM

multa lume crede ca cere calculator performant, dar dupa cum scriu ei pe pagina oficiala Windows Vista, cere minim 512 RAM, 5 Gb hard, vreo 1800 Mhz procesor si 64 mb la placa video ca sa ruleze la cerintele minime. Sa nu sarim cu totii ca la hot pana nu vedem o versiune full si care sa fie pentru publicul larg.
0

#9 Utilizator offline   AUTARH 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 31-July 06

Scris 04 August 2006 - 04:21 PM

Era nevoie sa se intample shi asta cu vista-ul...doar de...softul merge mana-n mana cu harware-ul;nu l-am incercat (dar am vazut), shi ca sa zic asha sunt rapace..nici n-am sa-l incerc mai ales ca xp-ul shi 2003 server-ul sunt de ajuns iar la urma urmei nu am nevoie de fel de fel de impopotzoneli shi OZN-uri care sa-mi pluteasca pe desktop iar pentru a-mi rula shi mie omeneshte acel sistem de operare sa fiu nevoit sa scot din buzunar (daca nu cumva sa fac credit la banca) pentru a-mi achizitziona o "nava spatziala"

P.S. Daca cineva imi va prezenta avantaje clare vis-a-vis de xp shi 2003 server ale vista-ului shi de care eu ca utilizator casnic shi nu numai sa nu ma pot dispensa atunci sa mai zicem ca s-ar merita...

Dupa parerea mea Upgrade-ul pentru un sistem e o investitzie paguboasa...mi s-a itamplat cu catziva anishori in urma...iar vista-ul chiar mushca din resurse; in plus un sistem de operare cu cat e mai complex cu atat are shi bug-uri mai multe...asha ca mai bine un windoze chior cu tool-uri testate shi rastestate shi pe deasupra specializate sa-shi faca singure treaba.
0

#10 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 04 August 2006 - 04:25 PM

Vezi postareabai3tzash, la Aug 4 2006, 04:14 PM, a spus:

multa lume crede ca cere calculator performant, dar dupa cum scriu ei pe pagina oficiala Windows Vista, cere minim 512 RAM, 5 Gb hard, vreo 1800 Mhz procesor si 64 mb la placa video ca sa ruleze la cerintele minime. Sa nu sarim cu totii ca la hot pana nu vedem o versiune full si care sa fie pentru publicul larg.

Şi dacă astea sunt cerinţele minime, e OK, nu? Ia vezi tu, care sunt cerinţele minime pentru XP, ca să faci o comparaţie 8) între cerinţele minime declarate de Microsoft şi configuraţia hardware pe care se mişcă acceptabil. Eu am instalat XP şi pe Pentium Pro la 200 Mhz, dar dădeai un click, după care aşteptai 45 de secunde până se întâmpla ceva :(
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Win '98
Cu sau fara licenta?
maybe  2 5.493
Replici noi probleme mapare retea Purcaruv  0 949
Replici noi Atasamente Probleme instalare Windows avand un Hdd SATA si unul IDE nightwish  3 10.135
Replici noi Problema Windows98SE update crisio  4 2.991
Replici noi Optimizare memorie RAM
BOOOST !
ALX  10 16.095