sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

obisnuinta ucide pasiunea... cand doi iubiti traiesc mai mult timp unul langa celalalt, pasiunes se Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 24 August 2006 - 01:12 PM

Vezi postareacompact2, la Aug 24 2006, 01:38 PM, a spus:

Incearca 2-3 zile doar de preludiu sa vezi cum este dupa aceea......

Doar preludiu?? :spiteful: ...cine se poate abtine sa ridice mana :)
0

#52 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 24 August 2006 - 03:54 PM

Vezi postareamirelutza, la Aug 24 2006, 02:12 PM, a spus:

Doar preludiu?? :o: ...cine se poate abtine sa ridice mana 8)

Le putem ridica pe toate 3? :D :o: :offtopic:
0

#53 Utilizator offline   loveme 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-August 06

Scris 24 August 2006 - 04:35 PM

Banuiesc ca te referi la pasiunea sexuala a partenerilor, asa ca am sa-ti spun o poveste (o fi oare adevarata?)

Un cuplu casatorit era in concediu undeva departe. Intr-o seara, spre finalul concediului se intrase oarecum intr-o rutina: plaja, masa, sex, somn. Mereu la fel. Ok, dar parca pasiunea nu era pe masura concediului. El vrea sa schimbe ceva si zice: “Hai sa mergem undeva in noaptea asta, sa ne imbatam, sa ne destrabalam si la intoarcere poate avem un chef unul de altul ca nici nu mai apucam sa ne dezbracam”. Ea parca nu prea avea chef de astea. Ca doar concediul e ca sa te odihnesti sa te simti bine. El atunci nu insista, ci pleaca pur si simplu spunind: “atunci ma duc singur. Poate ajung la un bar de streaptease.” Si pleaca. La intoarcere, sotia ii deschide usa la camera din hotel si intreaba cum a fost. El zice ca excellent. Ca a fost la un Bar de streaptease, dar era inchis. Ca a cautat altul si a gasit. A intrat, insa dupa 2-3 minute s-a prins ca de fapt era doar un bar pe post de anticamera a unui bordel. Si a povestit cu lux de amanunte cum au navalit gagicile pe el. Si tot ce au incercat ca sa-l convinga sa cumpere serviciile lor. Si cum el a insistat ca nu-i trebuie si ca dupa ce bea berea, pleaca. Si asta a durat cam o ora. Ca nu ii displacea sa fie centrul atentiei atitor femei. Dupa ce a povestit nevasta il intreaba: “Si? Ai facut ceva cu ele sau nu?”. El zice ca nu si primeste replica ca treaba lui daca a ratat ocazia. El raspunde: “da? N-am stiut ca trebuie sa profit de ea.” Si pleaca amindoi la culcare. Fiecare pe partea lui, ca era tirziu si nu puteau pierde vremea cu alte prostii. El ii spune noapte buna. Dupa 5 minute o saruta. Ea nimic. Dupa alte 5 minute ea il stringe in brate si incepe cu el poate cea mai pasionanta noapte din ultimii 5 ani. Daca erau artificii in camera, s-ar fi aprins de la sine.

Oare ce aprinde pasiunea? O fi oare gelozia? O fi recunostinta? O fi rasplata? O fi accesul la lucruri interzise? O fi sentimentul de proprietate? Sau toate la un loc? Cind nu mai e pasiune, inseamna ca lipseste ceva din potiunea magica a cuplului. Ce anume? Nu stie nimeni. Incearca tot ce-ti trece prin minte si vei afla.
0

#54 Utilizator offline   whowho 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 04-August 06

Scris 24 August 2006 - 04:46 PM

eu cred ca e adevarata..poate li s-a intamplat altora si in alte circumstante ..dar sigur e adevarata. ptr ca unii oameni au sansa sa -si vada viata fara cel langa care "se plictisesc" si mai ales sa aiba o clipa de luciditate si sa " repare" . cred ca sunt rare situatiile in care, chiar nu mai ai ce repara ,dupa ce ai impartit bucurii si tristeti :offtopic: daca iti doresti mult , imaginatia vine de la sine, dar asta-i problema trebuie " sa-ti doresti mult" ( sa dispara monotonia)
0

#55 Utilizator offline   compact2 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 24-August 06

Scris 25 August 2006 - 09:21 AM

Vezi postareamirelutza, la Aug 24 2006, 02:12 PM, a spus:

Doar preludiu?? :stars: ...cine se poate abtine sa ridice mana :focus:

Parca era vorba despre lipsa de pasiune in cuplu........daca ar ajunge preludiu de ce ar mai exista acest topic?
0

#56 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 23 April 2008 - 10:39 AM

Topic inchis.
0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Dupa o relatie,ramaneti amici? Tristan  265 33.029
Topic inchis Cand tzi'ai pierdut Virginitate.. F/b?
Tzi'a placut? /
Crize3sex  1 2.214
Topic inchis Atasamente ...se insoara barbatii cand...
de ce? cu cine? cum o aleg?
ellla  118 17.859
Topic inchis Sunt indragostita...
dar cred ca fara speranta:((
rock_see  44 8.210
Topic inchis puteti avea control complet asupra celui de langa voi ? maybe  28 11.544