obisnuinta ucide pasiunea... cand doi iubiti traiesc mai mult timp unul langa celalalt, pasiunes se
Scris 29 July 2006 - 09:05 AM
care sunt lucrurile care aprind din cand in cand un crampei de pasiune intr-o relatie?
Scris 29 July 2006 - 10:05 PM
n-as spune ca doar atractia fizica... hmmm...mai degraba jocurile din jurul ei...dar care sa fie acelea? sper la mai multe idei...cateva am si eu. imi veti mai da si voi, nu? ma intereseaza in special ce cred barbatii despre asta
Scris 29 July 2006 - 11:41 PM
wildcat, la Jul 29 2006, 11:05 PM, a spus:
n-as spune ca doar atractia fizica... hmmm...mai degraba jocurile din jurul ei...dar care sa fie acelea? sper la mai multe idei...cateva am si eu. imi veti mai da si voi, nu? ma intereseaza in special ce cred barbatii despre asta
la noi trece monotonia cu :ne-am iubit de 2 coaste rupte, o buza umflata si un ochi tumefiat! Da eu i-am spart fata si l-am zgariat! Doar nu era sa ma las mai prejos!
Si gata! monotonia a trecut!
Si..mai incearca cu jocul de glezne!
Scris 30 July 2006 - 09:20 AM
Ravl, la Jul 30 2006, 03:06 AM, a spus:
alergatul cu pistolul prin casa;moama ce reaprinde asta ... pasiunea aia lesinata !
eventual poti sa-i si soptesti ceva in timpul asta ....
eventual poti sa-i si soptesti ceva in timpul asta ....
"la noi trece monotonia cu :ne-am iubit de 2 coaste rupte, o buza umflata si un ochi tumefiat! Da eu i-am spart fata si l-am zgariat! Doar nu era sa ma las mai prejos!
Si gata! monotonia a trecut!
Si..mai incearca cu jocul de glezne! " [bydy]
sunt dezamagita...doar idei cu violenta...sau poate ca ravl se referea la un pistol cu apa? n-ar fi rea ideea si sa port un tricou pe care sa mi-l poata uda, nu?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dragostea adevarata e eterna?
sentimentele, un adevarat mister |
CrYnA^}{ | 155 | 29.579 |
|
nu reusesc sa trec peste... | imaginatie | 66 | 11.039 |
|
am cu ce ma lauda... | dulcineea | 17 | 8.232 |