sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

LCD vs. CRT Tehnologii diferite, avantaje-dezavantaje Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Bismarck 

• adrian
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 28 July 2006 - 01:20 PM

Nu stiu daca mai sunt topicuri pe tema asta ... dar vreu sa aflu si io pareri mai mult sau mai putin documentate :tease: despre aceste tehnologi ... una la maturitate sau chiar spre varsta a 3-a si alta la inceput de drum ...!!

Acuma fiecare are o limita, au avantaje si dezavantaje, principii si moduri de functionare diferite !! E clar tot ce e mai nou (ca tehnologie) e mai bun ca ce era inainte ... daca e vorba de procesoare sau chipseturi sau orice alta componenta Hardware..., insa la monitoare e altceva !! --- vreau pareri pro si contra !!

....Acuma ca poate peste 10 ani uitam ca au mai existat si CRT-uri !!! sau peste cinci ani cand iei mai multi bani pe un CRT daca il duci la reciclare decat sa il vinzi la cineva :o:

Eu unul cel putin in momentul de fatza nu as investi intr-ul LCD care peste un an sau 2 sa-l iau la juma de pret sau sa apara altceva de 2x mai bun ca ce mi-am luat si la acelasi pret !!

Acasa am un CRT -IBM P260 21"- iar la lucru un LCD Philips -190B 19"- nu stiu cat o costat asta de la lucru da pe CRT-u de acasa am da vre-o 100 d'euro si nu l-as schimba cu LCD-u asta !! de ce !?
- in primul rand CRT-u imi merge la rezolutia de 1600x1200 la 85 Hz iar LCD-u e setat la maxim 1280x1024 la 75 H
- La jocuri, grafica, 3d ... degeaba ai componente beton daca monitoru iti da imaginea in reluare sau ...tentative de culori :tease: ... ma rog nu chiar dar cat sa se simta o diferentza !!
- Nu am probleme cu ochii si nu port ochelari dar parca mai obosit sunt cand stau 7-8 ore in fata LCD-ului fatza de 10-12 ore cat stau acasa !!

----- acu voi ce avetzi de zis ..!? : :unknw:
0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 29 July 2006 - 02:55 PM

Vezi postareaaditm, la Jul 28 2006, 02:20 PM, a spus:

----- acu voi ce avetzi de zis ..!? : :shout:

Eu aş avea de zis că ai deschis două thread-uri pe acelaşi subiect. Roagă moderatorii să-l īnchidă pe acesta.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Ceasuri digitale «Nsl»  10 3.056
Replici noi Am o problema cu un hard SATA! antitrust  1 4.458
Replici noi Vreau să-mi schimb placa video empor  15 8.009
Replici noi Probleme cu internetul & sunetul ! IuLiuS^  2 1.191