oare de ce parintii vor sa te tina mereu din scurt ? despre parinti si dragoste
Scris 27 July 2006 - 11:13 PM
Sunt noua pe forum si am am o problema legata de parinti. Nu pot sa inteleg de ce sunt atat de comunisti uneori ? Eu am 20 de ani acusi 21 parintii mei au o situatie financiara buna, sunt la facultate acu am trecut in anul 2. Si toata viata ei vor sa mi-o controleze. Acu 2 ani am intalnit un baiat prietenul meu actual si mi-au facut scandal ca ma incuie in casa ca eu nu am ce cauta cu el in oras. Si asta pt ca parintii lui sunt despartit el sta cu bunica lui pt ca mama e plecata din tara. Dar eu ma inteleg super cu el ne iubim, si nu e un vagabond cum ar putea deveni multi copii de varsta lui. Se poarta ff frumos cu mine e si el la facultate acu e la id pt ca si-a deschis o agentie imobiliara si parintii mei nu vor nici macar sa il vada ce sa mai vb cu el. zic ca el doar profita de mine ca isi bate joc pana ma are. Am iesit si eu in oras si am stat pana la 11 seara de la 8 bineinteles vreo 2 telefoane de la mama in acest timp. Cand am ajuns acasa au inceput sa tipe amandoi la mine ca unde stau eu nebuna la 11 noaptea ca numai vagaboandele si tigancile ies la ora asta nu fetele cuminti. m-am certat cu ei ca nu am 15 ani ca sunt destul de mare sa ies cand am eu chef, ei numai au tipat si mi-au tinut morala chibritului despre copii si tot tacamul. ca sa nu mai spun ca tot imi zic sa nu mai ies in fiecare seara ca sa nu mai fiu asa apropiata de el ca sa mai ies si cu alti baieti. Si nu stau merg cu ei dupa marfa la en-gros, servesc sambata la nunti, aranjez sala pt nunta cu baloane arcade inimii singura fara sa ma ajute nimeni si ei se plang la toata lumea ca eu nu fac nimik. toata ziua mi se dau diverse exemple de fete care sunt vanzatoare pe timpul verii nu stiu pe unde. si mi se dau exemple de fete care au facut copi inainte de nunta si cika le trateaza sotul urat acu din cauza asta. numai asa e viata mea. cateodata imi vine sa fug de acasa nu mai suport sa fiu tinuta din scurt m-am saturat sa ma cert nu stiu ce sa fac sa inteleaga sa ma lase sa decid eu ce vreau si ce fac nu ei.
Scris 27 July 2006 - 11:25 PM
Draga mea cu tipetele si plecatul de acasa nu vei rezova nimic incerca sa vorbesti cu calm si explica ca nu mergi pe o cale gresita.Asa este uneori nu ne pot intelege parintii dar in viata nu este asa cum ne dorim noi.Evetul sa vina si iubitul tau la tine in prezenta lor discutati civilizat .
Scris 28 July 2006 - 12:14 AM
noor, la Jul 28 2006, 12:25 AM, a spus:
Draga mea cu tipetele si plecatul de acasa nu vei rezova nimic incerca sa vorbesti cu calm si explica ca nu mergi pe o cale gresita.Asa este uneori nu ne pot intelege parintii dar in viata nu este asa cum ne dorim noi.Evetul sa vina si iubitul tau la tine in prezenta lor discutati civilizat .
nu o sa mearga... din pacate. Cu discutia, da, poate, daca sti cum sa pui problema. Trebuie sa te impui, dar nu cu tipete, ci demonstrand ca esti matura si sti ce vrei. Nu le mai cere bani de exemplu. Angajeaza'te. Daca o sa continue, spui "cu tot respectul ca m'ati crescut si m'ati educat nu o sa accept sa imi conduceti voi toata viata.Am o varsta, daca va place, bine, daca nu am sa fac tot posibilul sa ma mut."
Asta e parerea mea
Scris 28 July 2006 - 02:02 AM
Ca sa nu ajungi in puscarie sau mai rau, omorit nevinovat !!! din ignoranta !!!
Scris 28 July 2006 - 05:30 AM
As vrea sa ma angajez da e orasul mult prea mic si toata lumea ii cunoaste si nu ma lasa sa fac un pas inafara afecerii lor. tot timpul mi se spune ca trebuie sa continui ce au cu toate ca eu le spun ca nu vreau sa fac ce fac ei . de astaq si fac facultate. si maio e si facultatea la mijloc ca nu am atatia bani sa platesc chirtia si cheltuielile. dar de la toamna am sa incerc macar la facultate sa ma ngajez. si de vb normal cu ei e ff greu ori nu te lasa sa vb ori iti inchide usa in nas si pleaca am incercat dar ei vad numai inainte. si toata lumea le sustin parerea si asta din materialism :ca angajat nu risca nimeni din cauza lor sa isi piarda salariu, si ca furnizor nu risca nimeni din ciuda sa nu mai cumpere de la ei. pt ca toata lumea din oras stiu cat sunt ei de zgarciti. eu oricum nu am de gand sa ma las pt ca nu au nici un drept sa imi interzica sa nu ies .
Scris 28 July 2006 - 05:54 AM
Incerca sa le spui ca nu gresesti cu nimic esti tu una din milionele de fete care isi doreste sa iasa sa aibe putina intimitate spune-le cum coportemenul lor fata de tine sa nu te piarda dar,ei ca,parinti nu te cunosc deloc?
Scris 28 July 2006 - 09:03 AM
noor, la Jul 28 2006, 06:54 AM, a spus:
Incerca sa le spui ca nu gresesti cu nimic esti tu una din milionele de fete care isi doreste sa iasa sa aibe putina intimitate spune-le cum coportemenul lor fata de tine sa nu te piarda dar,ei ca,parinti nu te cunosc deloc?
Degeaba, prea putini parinti reusesc sa se comporte cum trebuie, sa inteleaga cam cum functioneaza copii lor...
Am vazut destule cazuri de parinti de genul asta.... si singura rezolvare este sa fie pusi in fata unor alternative clare... de ex. daca s-ar putea muta la tip acasa... atunci... situatia ar fi simpla... ii pune in fata unei alegeri clare... ori o trateaza ca pe un adult (21 e destul de adult) ori pleaca...
Scris 28 July 2006 - 09:09 AM
Cavaleru' Jedi, la Jul 28 2006, 10:03 AM, a spus:
Degeaba, prea putini parinti reusesc sa se comporte cum trebuie, sa inteleaga cam cum functioneaza copii lor...
Am vazut destule cazuri de parinti de genul asta.... si singura rezolvare este sa fie pusi in fata unor alternative clare... de ex. daca s-ar putea muta la tip acasa... atunci... situatia ar fi simpla... ii pune in fata unei alegeri clare... ori o trateaza ca pe un adult (21 e destul de adult) ori pleaca...
asta spuneam si eu
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Avort | o scorpie | 12 | 8.671 |
|
Help me
:( |
q1ck0 | 8 | 2.759 |
|
Daca nu ma mai iubeste, atunci de ce (inca) se mai gandeste la mine? | heartangel | 19 | 9.262 |
|
Vise spulberate | elenutzabalenutza | 8 | 6.291 |
|
Poti fi altruist in dragoste?
Poti sa vezi ce-i mai bine pentru celalalt? |
Deroude | 49 | 10.133 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis