CABINET DE DERMATOLOGIE
Scris 27 July 2006 - 09:57 PM
Buna tuturor! Am fost zilele trecute la un cabinet de dermatologie pe care mi l-a recomandat cineva . Am fost cu o prietena, care a avut de extirpat o alunita ! E super cabinetul si nici nu e f. scump, avand in vedere standardele la care este cotat. Au laser si prietena mea nu a simtit absolut nimic in timpul operatiei, desi se temea f.tare. Dar am avut parte de un sentiment de mare bucurie cand am vazut-o ca a iesit razand din cabinet. Daca vrea cineva informatii in legatura cu acest cabinet, le ofer cu toata placerea! Va pup!
Scris 29 August 2006 - 03:32 PM
ioanacris, la Jul 27 2006, 10:57 PM, a spus:
Buna tuturor! Am fost zilele trecute la un cabinet de dermatologie pe care mi l-a recomandat cineva . Am fost cu o prietena, care a avut de extirpat o alunita ! E super cabinetul si nici nu e f. scump, avand in vedere standardele la care este cotat. Au laser si prietena mea nu a simtit absolut nimic in timpul operatiei, desi se temea f.tare. Dar am avut parte de un sentiment de mare bucurie cand am vazut-o ca a iesit razand din cabinet. Daca vrea cineva informatii in legatura cu acest cabinet, le ofer cu toata placerea! Va pup!
as vrea eu detalii, dar cat mai repede, daca e posibil, pt ca deja am programare pt alt cabinet...
nume doctor, cabinet, pe unde e, costuri etc
multumesc mult!
Scris 15 October 2006 - 09:56 PM
Eu zic sa nu mai dati crezare acestor gen de posturi pt ca cel mai probabil respectivul user incearca sa-si faca reclama la un cabinet particular.Apelati cu incredere la dermatologii din spitalele de stat ca slava domnului sunt destui.
Scris 28 November 2006 - 11:12 PM
Da, este cabinetul pe care-l gasesti pe http://www.topdermuni.ro/.Chiar super si chiar eficient.
Pentru dragalasul Relix care citea "Scufita Rosie "(daca!) si care habar nu are despre asa ceva:
- Conferentiar universitar doctor in dermato-venerologie la Facultatea de Medicina din cadrul UMF Carol Davila Bucuresti, din 2003
- Doctor in stiinte medicale, din 1999, cu tema :Agresiunea solara cutanata
- Medic primar dermato-venerolog din 2001
- Director de studii medicale al Colegiului de Nursing din Facultatea de Medicina, din 2003
- Master in Management si administratie sanitara, din 2005
- Membra a: Academiei Europene de Dermatologie si venerologie (EADV), Societatii Germane de Dermatologie, Academiei Americane de Dermatologie
- Domenii cu interes particular: dermatoscopie, maladii buloase, psoriazis, boli de tesut conjunctiv, tumori cutanate.
Pentru dragalasul Relix care citea "Scufita Rosie "(daca!) si care habar nu are despre asa ceva:
- Conferentiar universitar doctor in dermato-venerologie la Facultatea de Medicina din cadrul UMF Carol Davila Bucuresti, din 2003
- Doctor in stiinte medicale, din 1999, cu tema :Agresiunea solara cutanata
- Medic primar dermato-venerolog din 2001
- Director de studii medicale al Colegiului de Nursing din Facultatea de Medicina, din 2003
- Master in Management si administratie sanitara, din 2005
- Membra a: Academiei Europene de Dermatologie si venerologie (EADV), Societatii Germane de Dermatologie, Academiei Americane de Dermatologie
- Domenii cu interes particular: dermatoscopie, maladii buloase, psoriazis, boli de tesut conjunctiv, tumori cutanate.
Scris 28 November 2006 - 11:25 PM
CABINET CONF.DR. OLGA SIMIONESCU
Consultatiile se fac numai dupa o programare telefonica prealabila.
Programari telefonice zilnic la numerele de telefon:
Tel. fix: 021.410.84.87 Tel mobil: 0742.418.662
Consultatiile se fac numai dupa o programare telefonica prealabila.
Programari telefonice zilnic la numerele de telefon:
Tel. fix: 021.410.84.87 Tel mobil: 0742.418.662
Scris 26 January 2008 - 02:05 PM
Buna.
Poate sa imi recomanda cineva un cabine de dermatologie buna din Cluj?
Multumesc anticipat
Poate sa imi recomanda cineva un cabine de dermatologie buna din Cluj?
Multumesc anticipat
Scris 01 March 2008 - 02:30 PM
ioanacris, la Jul 27 2006, 09:57 PM, a spus:
vreau si eu detalii despre acest cabinet dak s poate, unde este situat, cat costa, cum s fac programarile..id bu.ezayem mc mult
Scris 11 January 2009 - 04:12 PM
Prof Tataru este fara indoiala unul dintre cei mai buni dermatologi din Cluj.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Produse Bio | Cheri166 | 0 | 1.496 |
|
piscaturi de tantar | trombo | 10 | 12.392 |
|
Combinatie de boli in barba? |
Vladazard | 4 | 4.109 |
|