hmmm... locul preferat :D pe marginea prapastiei
Scris 27 July 2006 - 06:52 PM
La marginea prapastiei sunt putini cei care pot sa iubeasca pentru ca panica alunga orice urma de pasiune. Raman in schimb nevoile primare care te macina, te rod pana la epuizare. Sunt asemeni unor monstrii carora daca nu le dai satisfactie te arunca in gol.
Eu am reusit sa ma impietenesc cu monstrii mei. Le-am indeplininit visele, le-am alimentat sperantele si, intr-un final, m-au lasat sa iubesc la marginea prapastiei.
Asta sunt eu, SEXTREME... Salut tuturor
Sunt din Maramures si vrem sa facem un club al celor care iubesc chiar si pe marginea prapastiei asa ca va fac o invitatie pe: MARAMURES LOVE
Siiiii, evident, am o intrebare - cati dintre voi au facut-o pe marginea prapastiei?
Eu am reusit sa ma impietenesc cu monstrii mei. Le-am indeplininit visele, le-am alimentat sperantele si, intr-un final, m-au lasat sa iubesc la marginea prapastiei.
Asta sunt eu, SEXTREME... Salut tuturor
Sunt din Maramures si vrem sa facem un club al celor care iubesc chiar si pe marginea prapastiei asa ca va fac o invitatie pe: MARAMURES LOVE
Siiiii, evident, am o intrebare - cati dintre voi au facut-o pe marginea prapastiei?
Scris 27 July 2006 - 07:36 PM
la figurat fiecare dintre noi am fost cel putin o data la marginea prapastiei si ne-am infruntat monshtrii 
am incercat si la propriu si ... pot sa spun ca e hard... pe bune
se poate si pe malul marii... cand e furtuna
)
se poate si pe malul marii... cand e furtuna )
am incercat si la propriu si ... pot sa spun ca e hard... pe bune
se poate si pe malul marii... cand e furtuna
heidy_2006, la Jul 27 2006, 08:20 PM, a spus:
Un loc mai ciudat nu ai gasit ? 
se poate si pe malul marii... cand e furtuna )
Scris 27 July 2006 - 07:57 PM
Si nu ne-ai spus cum este sa iubesti la marginea prapastiei, la figurat.
Scris 27 July 2006 - 08:08 PM
heidy_2006, la Jul 27 2006, 08:57 PM, a spus:
Si nu ne-ai spus cum este sa iubesti la marginea prapastiei, la figurat. 
Sa iubesti la limita - sa stii ca dragostea ta urmeaza sa se prabuseasca, sa vezi haul cascandu-se sub inima ta - si totusi sa iti infrunti orgoliile, teama, monstrii si sa iubesti in continuare
sextreme, la Jul 27 2006, 09:05 PM, a spus:
Sa iubesti la limita - sa stii ca dragostea ta urmeaza sa se prabuseasca, sa vezi haul cascandu-se sub inima ta - si totusi sa iti infrunti orgoliile, teama, monstrii si sa iubesti in continuare 
e intens rau
fiecare clipa poate fi ultima si simti nevoia sa o traiesti ca atare... fara regrete, fara promisiuni...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chiar nu stiu ... pls Help
Nu stie ce vrea sau pe cine vrea |
alex600 | 17 | 7.885 |
|
Decizie finala | albella | 23 | 7.987 |
|
Dilema