sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

sfaturi... lipsa curaj oare? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   gica_contra 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-June 05

Scris 27 July 2006 - 04:45 PM

salut... de mult nu am mai scris pe acest forum...
am aflat acum un an si jumatate ca am hepatita C si de atunci am urmat doar un tratament cu esentiale si protectoare hepatice si alte tratamente ( de la insectfarm, ceva produse cu aloe vera si de astea ). dupa 1 an de la diacnostic am facut biopsie hepatica si la primirea rezultatelor medicii m-au trimis acasa spunand ca nu am nevoie de nimic ca nu am absolut nici cea mai mica problema la ficat, ca totul pare foarte sanatos si nu este cazul sa imi fac probleme....urmeaza sa imi fac o viremie curand sa vad care este cu adevarat problema...transaminazele de 10 luni le am in jur de 25 si mentionez ca nu tin regim strict...mai beau cate o bere sau ceva de genul asta...
problema mea nu este aceasta ci faptul ca la aflarea vestii ca sunt infectat cu virus C aveam o prietena, am luat insa hotararea sa ma despart de ea din motivul ca nu vreau ca ea sa isi faca probleme sau dintr-o gresala sa ia si ea virusul...Desi ea era studenta la medicina si stia care sunt riscurile ( si adevarul este ca sunt mici sansele sa se ia de la partener ) am considerat ca este mai bine sa ma despart de ea. Pana aiai toate bune ... la inceput a fost mai greu dar dupa aceea am incetat sa ma consider bolnav si nu aveam nici un complex ca am acest virus...uneori uitam cu desavarsire ca sunt bolnav...
problema e ca de atunci am mai cunoscut cate o fata si desi simteam ca vreau sa fiu impreuna cu ea imi era frica sa ma apropiu de ea...Nu mi-ar place sa ii ascund faptul ca sunt bolnav si nici nu am facut lucrul acesta fata de nimeni... desi reactiile unor oameni lasa de dorit la aflara faptului ca ai hep.C. Am trecut usor si peste aceste aspecte dar acuma cand totul pare ok din spusele medicilor eu inca nu am curajul sa vb sau sa ma apropiu de o fata... nu as vrea sa ii fac rau...nu as vrea sa stea cu frica langa mine...
care credeti ca este problema mea si cum se poate rezolva? mi-am pierdut curajul de a avea legaturi cu oamenii de langa mine..
0

#2 Utilizator offline   elandi 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-September 05

Scris 28 July 2006 - 12:13 AM

E trist ce s-a intamlat, ca sa nu zic tragic. Inainte de a mai zice eu ceva: te-ai gandit cum ai fi procedat tu daca prietena ta ar fi descoperit ca are virusul? Asa, ca experiment mintal... Poate gasesti o pista.

Aceasta postare a fost editata de elandi: 28 July 2006 - 12:16 AM

0

#3 Utilizator offline   Dioneea 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-December 05

Scris 28 July 2006 - 07:57 AM

Mosucule,
Cred ca problema ta este de ordin psihologic, asa ca nu ar strica sa vorbesti cu un psiholog, desi cred ca acesta stie f. putine despre hepatita C.
hepatita C nu se transmite pe cale sexuala, daca aceasta relatie nu implica sangele(ciclul)
Poti linistit sa-ti faci o relatie cu vreo fata, si sa te insori asa cum am facut toti cei de aici avand aceeasi problema.
Ba mai mult toti am facut si copii, chiar si cu aceasta problema si Slava Domnului acestia nu s-au infectat de la noi.
Asa ca revizuieste-ti comportamentul si traieste-ti viata asa cum trebuie sa traiasca un om normal.Doar nu esti handicapat.Ba, mai mult ai si analizele f. bune.
Dar fa-ti totusi o viremie sa vezi cum stai cu virusul si nu ar strica sa-ti completezi tratamentul cu cel cu interferon+ribavirina ca sa te insanatosezi complet!
mult succes si sanatate!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Diabeticii trebuie sa doarma cu lumina aprinsa Arlekyn  0 4.202
Topic inchis buna GabrielleS  1 3.047
Replici noi sforaitul cocacola  5 5.497