sau Inregistrare

• 47 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Deschideti-va mintea! sa lasam parerile de o parte si sa fim seriosi Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 30 July 2006 - 10:20 PM

Vezi postareadan-marius, la Jul 30 2006, 11:19 PM, a spus:

Pai universul nu a "iesit" direct organizat, s-a organizat singur pe parcurs. Sau mai precis, s-au echilibrat energiile din interiorul lui.
Pai ce legatura are tabloul ala cu evolutionismul?
Pai de ce sa apara la intimplare?

hai ma... ma lesi?! :crazy:
Am zis pertinent :stars:
0

#22 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 30 July 2006 - 10:24 PM

Vezi postareaAmarena, la Jul 30 2006, 11:20 PM, a spus:

hai ma... ma lesi?! :crazy:
Am zis pertinent :stars:

Adica?
0

#23 Utilizator offline   Amarena 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 30 July 2006 - 10:26 PM

Vezi postareadan-marius, la Jul 30 2006, 11:24 PM, a spus:

Adica?

Aaaaaaoliooo! Stii ce.. :stars: M-a enervat destul socrela... lasa-ma si tu in pace :crazy:
0

#24 Utilizator offline   tily 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-July 06

Scris 30 July 2006 - 10:37 PM

Vezi postareaRavl, la Jul 31 2006, 12:03 AM, a spus:

adeca... asa ca tine ?

:crazy:

HAllo MODERATORIIIIIIIIII
De ce trebuie sa inghit atacuri la persoana????????????????????
Sau credeti ca nu stiu sa raspund ... deci hotarati-va ! ..ori curmati atacul la persoana ori acordati dtreptul de a raspunde la fel!

Vezi postareaAmarena, la Jul 31 2006, 12:15 AM, a spus:

Posibilitatea ca in urma unei explozii uriase sa ia nastere un univers organizat este mult mai redusa decat aceea ca, in urma unei explozii intr-o biblioteca, sa ia nastere un dictionar. ( :stars: )

ha ha ce poanta dragutza!

Citeaza

Si a doua idee este ca.. daca cineva ar spune ca un tablou nu a fost pictat, ci ca petalele florilor din tablou s-au asezat acolo, cuminti, in mii si milioane de ani, ca la sfarsit sa rezulte un splendid tablou cu flori, aceleasi persoane care sustin evolutionismul l-ar considera nebun...

Si daca ti se spune ca metoda prin care lucreaza artistul (Dumnezeu) este Creatia doar ca nu creaza sufland in nari noroiului, ci creaza prin metoda evolutiei !
... El are timp ... pentru el 14 miliarde de ani sunt cam cat un an pentru noi (probabil)...si iata ca minunea Creatiei vazuta cu lupa timpului inseamna de fapt EVOLUTIA

Citeaza

Si acum, o intrebare de la mine. Pentru evolutionisti. Chiar aveti curaj sa sustineti ca dintr-un mare "bum" au putut lua nastere atatea specii de animale, fiecare cu ADN-ul ei (care apropo, nu se modifica... ), cu caracteristicile ei, atatea specii de plante, atatea culori, atatea parfumuri, atatea frumuseti cate sunt in lumea asta?! Chiar credeti ca toate astea au aparut in intamplare? Sunteti naivi...

Nu, nu au aparut la intamplare! si Big Bangul totusi a existat! si asta se vede din deplasarea astrilor ceresti cu o anumita viteza si in anumite directii !!!
Deci nu uita esentialul .... Dumnezeu Creaza ... dar prin metoda evolutiei ... !!! sic!
0

#25 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 30 July 2006 - 11:28 PM

Citeaza

Deci nu uita esentialul .... Dumnezeu Creaza ... dar prin metoda evolutiei ... !!! sic!
Subscriu. Si stii de ce-mi permit sa fiu de acord cu tine? Pentru ca este o chestie irelevanta, cel putin pentru mine. Creatia poate ca s-a petrecut in mod miraculos (sa fie lumina!), sau poate ca prin evolutie. Cui ii pasa? Dumnezeu este iubire. Cu si fara problemele noastre existentiale.

Citeaza

Dar daca stiinta ar spune ca Dumnezeu exista, toti ar fi de acord si nu s-ar mai cauta motive, dovezi ca sa conteste lucrul acesta.
Intr-adevar, lumea este impartita in 'felii'. Da, fiecare il percepe pe Dumnezeu asa cum poate el, cum a fost configurat. Si ce e rau in asta? Tipule, limbajul universal al religiei mi se pare ca este cel al iubirii. Indiferent de religie. Si indienii spun asta. Si grecii o spuneau. Toti. Stiinta poate aduce dovezi in plan material. Omul are nevoie si de un orizont spiritual. Si, crede-ma, niciodata nu se poate demonstra ca nu exista Dumnezeu. Niciodata.
0

#26 Utilizator offline   Amarena 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 30 July 2006 - 11:37 PM

Vezi postareadaemon, la Jul 31 2006, 12:28 AM, a spus:

Subscriu. Si stii de ce-mi permit sa fiu de acord cu tine? Pentru ca este o chestie irelevanta, cel putin pentru mine. Creatia poate ca s-a petrecut in mod miraculos (sa fie lumina!), sau poate ca prin evolutie. Cui ii pasa? Dumnezeu este iubire. Cu si fara problemele noastre existentiale.
Intr-adevar, lumea este impartita in 'felii'. Da, fiecare il percepe pe Dumnezeu asa cum poate el, cum a fost configurat. Si ce e rau in asta? Tipule, limbajul universal al religiei mi se pare ca este cel al iubirii. Indiferent de religie. Si indienii spun asta. Si grecii o spuneau. Toti. Stiinta poate aduce dovezi in plan material. Omul are nevoie si de un orizont spiritual. Si, crede-ma, niciodata nu se poate demonstra ca nu exista Dumnezeu. Niciodata.

Pentru postul asta, iti trec cu vederea tot restul :crazy: :stars:
0

#27 Utilizator offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 31 July 2006 - 01:46 AM

Vezi postareatily, la Jul 30 2006, 08:48 PM, a spus:

Eu nu zic ca toti au evoluat ci numai o parte ... aia de au urmat o scoala de traiesc civilizat, sanatos, cu interes pentru cultura, profesiune si informatii .... crezi ca primitivii din timpurile biblice erau la nivelul acesta?

dincolo de discutabilitatea lor:
cred ca cei care corespund celor cinci criterii enumerate de tine
- traiesc civilizat
- traiesc sanatos
- interes pentru cultura
- interes pentru profesiune
- interes pentru informatii
sunt intr-un procent atat de nesemnificativ, incat.... nu, nu exista evolutie :lol2:

si daca stau bine sa ma gandesc, cred ca "primitivii" din timpurile biblice erau la nivelul acesta. traiau civilizat raportat la standardele lor, sunt convinsa ca traiau mai sanatos, au pus bazele culturii asa cum o cunoastem noi astazi, vestigiile civilizatiilor lor ne arata ca erau chiar foarte interesati de profesiune, si aveau atata interes pentru informatii incat s-au pus sa cerceteze si sa compileze cu mijloacele care le aveau la indemana... si al naibii, ca folosim o groaza din informatiile alea.
luand reperele oferite de tine si pastrand proportiile dintre universul lor si universul nostru... cred chiar ca erau mult mai evoluati ca noi. :crazy:
asa ca deschideti-va mintea si contemplati posibilitatea ca noi sa fi involuat :stars:
0

#28 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 31 July 2006 - 01:54 AM

Vezi postareaShur'tugal, la Jul 31 2006, 02:46 AM, a spus:

... , vestigiile civilizatiilor lor ne arata ca erau chiar foarte interesati de profesiune, si aveau atata interes pentru informatii incat s-au pus sa cerceteze si sa compileze cu mijloacele care le aveau la indemana... si al naibii, ca folosim o groaza din informatiile alea.
luand reperele oferite de tine si pastrand proportiile dintre universul lor si universul nostru... cred chiar ca erau mult mai evoluati ca noi. :crazy:
asa ca deschideti-va mintea si contemplati posibilitatea ca noi sa fi involuat :stars:

Hey, lady, urmele civilizaţiilor de care vorbeşti nu provin de la oameni din segmentul social corespunzător celor care scriu astăzi pe forumuri :lol2: :lol2:
0

#29 Utilizator offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 31 July 2006 - 02:11 AM

mda, ai si tu dreptatea ta :stars:
0

#30 Utilizator offline   tily 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-July 06

Scris 31 July 2006 - 09:57 AM

Vezi postareadaemon, la Jul 31 2006, 01:28 AM, a spus:

Subscriu. Si stii de ce-mi permit sa fiu de acord cu tine? Pentru ca este o chestie irelevanta, cel putin pentru mine. Creatia poate ca s-a petrecut in mod miraculos (sa fie lumina!), sau poate ca prin evolutie. Cui ii pasa? Dumnezeu este iubire.

Corect Dumnezeu e iubire Lumina si Adevar!

Citeaza

Tipule, limbajul universal al religiei mi se pare ca este cel al iubirii. Indiferent de religie. Si indienii spun asta. Si grecii o spuneau. Toti.

Si pentru ca ai totala dreptate trebuie sa intelegi ca religiile care au inlocuit iubirea cu exclusivismul (numai a mea e buna) intoleranta (las ca te ti-o impun pe a mea) si crima Jihad razboaie sfinte etc ... numai iubirea nu le caracterizeaza si de aici atitudinea mea pentru acestea!

Citeaza

Stiinta poate aduce dovezi in plan material. Omul are nevoie si de un orizont spiritual. Si, crede-ma, niciodata nu se poate demonstra ca nu exista Dumnezeu. Niciodata.

Dovezile in planul material sunt aplicarea in practica a legilor care guverneaza Universul adica Legile Creatorului.....si in plus de asta eu sunt cel mai fervent sustinator al ideii ca Dumnezeu EXISTA ...dar independent de religie si biserica .... si direct dependent de legile naturii pe care descoperindu-le si aplicandu-le ne apropie de EL!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 47 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis