Cavaleru' Jedi, la Aug 1 2006, 08:55 AM, a spus:
Gresit! Gasesti oameni vrednici de admiratie daca te uiti dupa ei... eu am gasit... atat printre colegi de facultate cat si prin colegi de munca... oameni care cu toate neajunsurile lor merita admiratia mea.
Lucrurile se vor schimba cand minoritatea se va schimba... ajunge o mana de oameni, nu e nevoie de toti... restul vor urma ca o turma ascultatoare. Uita-te de ex. ce a reusit sa faca un singur om in India, cum aparent fara resurse, a reusit sa aduca la unison 200 milioane de oameni si sa-i faca pe toti sa bata ca o singura inima.
cum spuneam "In ziua de azi
foarte greu gasesti ..." nu este imposibil deci...
"eu am gasit... " ma bucur si intradevar unii gasesc, dar eu faceam mai ales referire la cei care au nevoie de sprijin, au nevoie sa se regaseasca in alte persoane si mai ales sa fie indrumate si sunt putini care au un efect de inaltare asupra altora...
..da, dar ce s-a intamplat cu majoritatea acelor oameni cand acel om a disparut? este vorba de efectul unui om evoluat(el ajuta,lumineaza drumul, nu schimba un om), ceva din acel om se imprima in sufletul altui om decat daca acel om e deja capabil sa fie patruns de acea esenta, nu poti cu adevarat sa schimbi (ai incalca liberul arbitru), ci doar sa inspiri.
Oamenii nu trebuie sa urmeze ca o turma, chiar daca se intampla astfel de multe ori si evolutia nu inseamna doar capacitatea de a inpune un ritm si un mod, pentru ca vorbim de evolutie ca si continut si nivel de manifestare in armonie cu divinul.
Viziunea si manifestarea trebuie schimbate si nu doar cativa, ci toti... cei care nu pot deocamdata nu conteaza?!Si de ce unii sa dicteze altora?
[sunt multi oameni care stiu sa traiasca si sa moara, dar evolutia nu se face prin cativa, pentru ca toti trebuie sa mearga pe acest drum, ei sunt doar varful, iar o societate care sa dicteze majoritatii nu se construieste prin cativa, decat daca se face printr-o forma sau alta de folosire a fortei ceea ce este o abordare gresita din start].