sau Inregistrare

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Origami Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   nellyana 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-April 06

Scris 04 April 2006 - 08:28 AM

Salut! Sunteti foarte norocosi in Romania: anual se organizeaza un festival de origami.
http://www.ong.ro/on...r/origamith.htm

Aveti dreptate in ceea ce priveste ca este o arta extraordinara. Nu mi-au iesit bani, pentru ca nu am incercat inca, dar nimic nu este imposibil. Ma incanta sa fac diverse lucruri, insa uneori imi pare rau sa ma despart de ele.
Pa.

Aceasta postare a fost editata de nellyana: 04 April 2006 - 08:36 AM

0

#42 Utilizator offline   ioanar 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 17-April 06

Scris 17 April 2006 - 02:58 PM

buna...eu sunt noua pe aici...am vazut discutiile voastre...si m-ar interesa si pe mine foarte mult cartea aceea... credeti k poate unul dintre voi sa mi-o trimita si mie?:yes: as fi foarte recunoscatoare... multumesc anticipat. adresa mea de mail este lethalbeauty@gmail.com
0

#43 Utilizator offline   silv_s 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 01-May 06

Scris 02 May 2006 - 03:00 PM

Da...si eu v-am descoperit de curand si mi-as dori si eu f mult acea carticica....am cautat peste tot si n-am gasit...poate se mai uita aici cineva si mi-o trimite si mie pe silvia_chiric@yahoo.com. Multumesc frumos!
Si as vrea sa stiu...se fac cursuri de origami in romania,in bucuresti???Sunt incepatoare rau,insa imi place si as vrea sa invat...Thanks again!!!Sper sa primesc si raspuns back! :doh: :friends:
0

#44 Utilizator offline   origami_nicole 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 03-January 06

Scris 04 May 2006 - 09:57 AM

Am incercat sa intru pe link-ul de la tine dar nu merge , poate doar la mine.....am uat si pe bucatele dar tot nu gasec...ai cumva un id de mess sa vorbim mai multe...id-ul meu e origami_land@yahoo.com...poate tinem legatura si imi dai mai multe detalii depsre festivalul de care ziceai...pa pa

Vezi postareanellyana, la Apr 4 2006, 09:28 AM, a spus:

Salut! Sunteti foarte norocosi in Romania: anual se organizeaza un festival de origami.
http://www.ong.ro/on...r/origamith.htm

Aveti dreptate in ceea ce priveste ca este o arta extraordinara. Nu mi-au iesit bani, pentru ca nu am incercat inca, dar nimic nu este imposibil. Ma incanta sa fac diverse lucruri, insa uneori imi pare rau sa ma despart de ele.
Pa.

0

#45 Utilizator offline   nellyana 

• Boboc
  • Pip

Scris 01 June 2006 - 04:30 PM

Citeaza

origami_nicole Trimis May 4 2006, 10:57 AM Am incercat sa intru pe link-ul de la tine dar nu merge , poate doar la mine.....am uat si pe bucatele dar tot nu gasec...ai cumva un id de mess sa vorbim mai multe...id-ul meu e origami_land@yahoo.com...poate tinem legatura si imi dai mai multe detalii depsre festivalul de care ziceai...pa pa

Cer scuze, nu am mai intrat de ceva vreme pe aici...
Intr-adevar, nu se mai vizualizeaza. V-am expediat un mesaj, sper sa-mi raspundeti.
0

#46 Utilizator offline   alina:) 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 22-June 06

Scris 22 June 2006 - 10:07 PM

Buna tuturor. Eu sunt Alina, si ma bucur ca am gasit acest forum. M-am apucat si eu de Origami (daca pot sa zic asa) de curand, am facut si eu cateva incercari timide (in general animale sau obiecte decorative); am inceput pe foaie alba, sa vad ce iese, apoi am incercat sa o si pictez, si acum vreau sa imi iau niste hartie colorata. As vrea sa stiu si eu, daca are cineva idee, unde gasesc hartie speciala pentru asa ceva; mi-ar placea sa puna fiecare care a incercat poze cu ce a reusit, sa comparam, sa ne dam sfaturi, etc, mai ales ca printre noi mi se pare ca sunt si persoane cu adevarat pricepute.
pe curand, alina
0

#47 Utilizator offline   nellyana 

• Boboc
  • Pip

Scris 23 June 2006 - 01:51 PM

Am obtinut primii bani din origami :tease: : am confectionat ilustrate cu elemente de origami si mizuhiki si le-am expus la expozitia Ax-Art2006 impreuna cu lucrarile grupului Maneki Neko, din care fac parte acuma. Am vandut o ilustrata si am daruit doua. :crazy: Anexez cateva fotografii.
Imagine amplasata Imagine amplasata
Imagine amplasata Imagine amplasata Imagine amplasata Imagine amplasata Imagine amplasata Imagine amplasata
0

#48 Utilizator offline   nellyana 

• Boboc
  • Pip

Scris 23 June 2006 - 02:17 PM

alina:)
de obicei folosesc hartie colorata A4.
Se mai vand la noi seturi speciale pentru lucrul manual cu copiii. Eu o prefer pe cea de la Combinatul Poligrafic din CHisinau, dar verific de fiecare data pentru ca cea colorata doar pe o parte uneori are niste nuante de iti vine sa fugi. De curand au scos un set capsat, colorata pe ambele parti. NU e rea, dar in comparatie cu Ballete, Classic sau Kascade cedeaza usor, desi, iarasi, depinde pentru ce anume o folosesti. Imi convine pentru ca are o nuanta de verde inchis, culoare care s-a dovedit ca nu e asa de usor de gasit. Mai obisnuiesc sa folosesc hartie pentru ambalarea cadourilor, dar sa stii ca se observa liniile de pliere, adica ramane o urma alba pe desen dupa ce ai executat pliul. Am descoperit saptamana aceasta un magazinas care vinde hartie nemteasca. Au si creponata, si colorata (pe amble parti aceeasi culoare), chiar si transparenta. Intrebarea cea din toate timpurile e cat costa. Din pacate, uneori iti usureaza buzunarul simtitor, dar cand iti place ceva cu adevarat gasesti o solutie. :tease: :crazy: Cat pe ce sa uit: Ieri, la acest magazin (se numeste "Azur art boutique" si se afla vizavi de Ambasada Romaniei pe str.Bucuresti, la nr.73/1), se asteptau sa primeasca o partida de hartie pentru origami. NU a fost sa fie, dar comanda e facuta, hartia e pe drum deja de doua saptamani, deci azi sau maine ar trebui sa ajunga. :lol:

Aceasta postare a fost editata de nellyana: 23 June 2006 - 02:50 PM

0

#49 Utilizator offline   nellyana 

• Boboc
  • Pip

Scris 23 June 2006 - 02:55 PM

Si, daca tot sunt pe aici, va arat penultima mea lucrare - "Fereastra Anei". E pentru mama-soacra, sa-i indulceasca zilele de convalescenta, pentru ca si-a fracturat un brat de curand si e trista ca nu poate prasi in gradina. :tease:
Imagine amplasata
0

#50 Utilizator offline   alina:) 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 22-June 06

Scris 23 June 2006 - 05:53 PM

wow....sunt impresionata! In primul rand felicitari pentru realizarile tale, sunt cu adevarat deosebite, trebuie sa fii foarte mandra de ele! In al doilea rand, multumesc pentru raspunsuri, o sa imi iau si eu niste hartie colorata, sa vad ce gasesc. eh, ce pot sa spun, animalutele mele din hartie par neinsemnate pe langa ce am vazut aici, :suicide: dar, lucrez, nu ma dau batuta! :wacko: multumesc inca o data si felicitari!
alina
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Sudoku
un puzzle cu cifre
MariaB  26 17.846
Poll (No New) Chestionar:    Electronica inventiva
topic pentru electronistii care vor sa devina zugravi =)
hackerprof  2 4.374
Replici noi Domino - reguli Ecaterina  5 9.774
Hot Topic (New) Atasamente Avem colectionari?
colectionati diverse lucruri?
beggar  188 32.561
Hot Topic (New) Cand sunt singur/a acasa... cucu mic  121 28.728