alina:)
de obicei folosesc hartie colorata A4.
Se mai vand la noi seturi speciale pentru lucrul manual cu copiii. Eu o prefer pe cea de la Combinatul Poligrafic din CHisinau, dar verific de fiecare data pentru ca cea colorata doar pe o parte uneori are niste nuante de iti vine sa fugi. De curand au scos un set capsat, colorata pe ambele parti. NU e rea, dar in comparatie cu Ballete, Classic sau Kascade cedeaza usor, desi, iarasi, depinde pentru ce anume o folosesti. Imi convine pentru ca are o nuanta de verde inchis, culoare care s-a dovedit ca nu e asa de usor de gasit. Mai obisnuiesc sa folosesc hartie pentru ambalarea cadourilor, dar sa stii ca se observa liniile de pliere, adica ramane o urma alba pe desen dupa ce ai executat pliul. Am descoperit saptamana aceasta un magazinas care vinde hartie nemteasca. Au si creponata, si colorata (pe amble parti aceeasi culoare), chiar si transparenta. Intrebarea cea din toate timpurile e cat costa. Din pacate, uneori iti usureaza buzunarul simtitor, dar cand iti place ceva cu adevarat gasesti o solutie.

Cat pe ce sa uit: Ieri, la acest magazin (se numeste "Azur art boutique" si se afla vizavi de Ambasada Romaniei pe str.Bucuresti, la nr.73/1), se asteptau sa primeasca o partida de hartie pentru origami. NU a fost sa fie, dar comanda e facuta, hartia e pe drum deja de doua saptamani, deci azi sau maine ar trebui sa ajunga.
Aceasta postare a fost editata de nellyana: 23 June 2006 - 02:50 PM