As vrea sa aflu parearea voastra despre ciclul de catehisme inceput in primavara pe 15 martie 2006 de papa Ratzinger cu tema 'raportul intre Hristos si Biserica considerat prin experienta apostolilor'. Le citeste miercurea, cand tine udienta generala in Piazza San Pietro.
Textele le gasiti la http://www.vatican.va/holy_father/benedict...06/index_it.htm
Din pacate traducere in romana nu exista, dar nu cred sa fie un impediment.
Exista un corespondent ortodox(ca initiativa) la nivel de Patriarh sau mitropoliti, sau fetele bisericesti se limiteaza sa dea doar binecuvantari?
Pagina 1 din 1
Catehismele lui Ratzinger a.k.a Papa Benedict XVI despre seria de catehisme inceputa in 15.03.2006
Scris 27 July 2006 - 09:49 AM
CapoVaccaro, la Jul 26 2006, 04:09 PM, a spus:
As vrea sa aflu parearea voastra despre ciclul de catehisme inceput in primavara pe 15 martie 2006 de papa Ratzinger cu tema 'raportul intre Hristos si Biserica considerat prin experienta apostolilor'.
Raportul este minunat... este sublim ... dar lipseste cu desavarsire ... un raport presupune o relatie in doua sensuri ....
ceea ce ....CLAR .... nu exista!!!!!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ajuta Doamne sa cred, necredintei mele
..cum sa raman langa Dumnezeu |
stupid_me | 100 | 9.233 |
|
Ortodox sau Catolic?
unde este adevarul? |
crystyann | 57 | 26.085 |
|
Chestionar: Spaga sau taxe? | Pixelut | 4 | 4.703 |
|
Actrita Elena Bog, dupa viata dedicata teatrului,se dedica Cuvantului lui Dumnezeu | Raluca 74 | 1 | 1.549 |
|
Controversa Holocaustului
Sursa media :Altermedia |
candela | 8 | 9.116 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis