La ce varsta e bine sa-ti incepi viata sexuala? teme combinate
Scris 29 October 2004 - 10:25 PM
Eu cred ca este mult prea devreme.
Trebuie inceput mai intai cu plimbari prin parc, tinut de mana, pupat pe obraz (sau astea sunt la gradinita acum?).
Pentru sex vor avea timp toata viata.
Voi ce ziceti cam care ar fi varsta optima, la baieti si care la fete?
Scris 29 October 2004 - 11:03 PM
Scris 30 October 2004 - 12:00 AM
De ce mai curand fetele?Nu stiu sincer...Aici nu gasesc nici o explicatie!
Scris 30 October 2004 - 12:05 AM
Citeaza
Fiindca umbla cu baieti mai mari ca ele.
Scris 30 October 2004 - 10:23 AM
In ceea ce priveste varsta potrivita, nu cred ca ea poate fi stabilita cu exactitate, insa cred ca nu ar trebui sa se intample mai devreme de 16 ani... altfel nu poti trai senzatiile pe care ti le ofera "prima data"... nu ai cum sa fii suficient de constient/a de ceea ce ti se intampla... si ar fi pacat sa nu ai parte de acele senzatii/trairi...
Scris 30 October 2004 - 12:27 PM
Normal ca din punct de vedere biologic poti sa-ti incepi viata sexuala imediat ce sa-a instalat menstruatia. Pentru ca in mod normal functia sexuala a unui organism a fost creata in primul rand pentru reproducere si abia in plan secund pentru senzatii tari. Si se intampla ca uneori asta sa se instaleze foarte devreme. Insa, ma intreb eu....se merita? Eu nu as da placerile si trairile ce ti le aduce varsta inocentei pe cele sexuale.
Scris 30 October 2004 - 01:15 PM
Scris 30 October 2004 - 01:26 PM
Citeaza
Ma repet insa asta este.....din punct de vedere biologic (probabil ca ar trebui sa precizez ca sunt biolog) o fata se maturizeaza fizic si spihic cu 2 ani mai repede decat un baiat. Probabil ca de acolo vine "aceasta atractie".
Iar "roportal" ar trebui sa stie acest lucru.
pe.sa. Monique, te rog sa nu o iei ca pe ceva personal. Ai si tu dreptate, fiecate e liber sa decida asupra vietii lui. Eu imi exprim punctul de vedere profesional.
Si, cu riscul de a lasa impresia ca sunt o fire conservatoare (ceea ce nu e chiar asa) voi adauga ca sunt de parere ca poti avea pretentia sa spui ca iti traiesti viata dupa bunul plac abia atunci cand esti pe picioarele tale, ai o situatie cat de cat, si iti poti permite asumarea unor responsabilitati. Atata timp cat cineva se afla inca in intretinerea parintilor si depinde intr-o oarecare masura de acestia, cred ca ar fi cazul sa ramana copil si in ceea ce priveste dreptul de a-si pune in practica fanteziile sexuale.
Scris 30 October 2004 - 02:04 PM
Scris 30 October 2004 - 02:17 PM
Citeaza
Da de cele din gimnaziu ce zici?
Cand le vad machiate, cu celulare la gat, parfumate cu parfumuri scumpe etc.
Eu cred ca de vina sunt si parintii, care sunt depasiti de situatie.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce alegeti intre:
* * * exclusiv pentru fete! * * * |
e-X-plorer | 84 | 20.607 |
|
POSTLUDIU
De ce adormi dupa ce faci sex? |
bydy | 258 | 18.708 |