Aceasta postare a fost editata de costy73: 25 July 2006 - 08:38 AM
"master" sau "slave" intr-o relatie?
Scris 25 July 2006 - 08:16 AM
costy73, la Jul 25 2006, 08:39 AM, a spus:
ce parere aveti despre acest subiect?
am intalnit cazuri cand, intr-o relatie, unul dintre parteneri accepta situatii penibile, anormale doar ca sa-si "satisfaca" jumatatea! un fel de ... "sacrificiu" dar ... facut doar de unul dintre ei!
credeti ca e normal asa ceva? ... credeti ca e fairplay ca unul sa faca si ceea ce, poate, ii displace iar ... celalat doar sa primeasca fara sa se intrebe daca partenerul sau este multumit de ceea ce se intampla?...
e normala asa zisa "sclavie" intr-o relatie dintre doi oameni?
am intalnit cazuri cand, intr-o relatie, unul dintre parteneri accepta situatii penibile, anormale doar ca sa-si "satisfaca" jumatatea! un fel de ... "sacrificiu" dar ... facut doar de unul dintre ei!
credeti ca e normal asa ceva? ... credeti ca e fairplay ca unul sa faca si ceea ce, poate, ii displace iar ... celalat doar sa primeasca fara sa se intrebe daca partenerul sau este multumit de ceea ce se intampla?...
e normala asa zisa "sclavie" intr-o relatie dintre doi oameni?
Ti-e ti se pare normal?Mie unu nu......
Scris 25 July 2006 - 08:22 AM
Daca esti un sepctator al acestei scene nu e normal ,pt ca tu raportezi situatia la tine compari cu valorile tale ,cand esti implicat s-ar putea sa nu ti se para "sclavie".Cel care face" sacrificii"din propria initiativa nu are de ce sa se planga iar cel ce primeste i se pare normal daca in prealabil nu a existat o discutie pe aceasta tema
mi se pare interesant subiectul dar e nevoie de mai multa inf
mi se pare interesant subiectul dar e nevoie de mai multa inf
Scris 25 July 2006 - 10:50 AM
adica?, la Jul 25 2006, 09:22 AM, a spus:
Daca esti un spectator al acestei scene nu e normal, pt ca tu raportezi situatia la tine compari cu valorile tale ,cand esti implicat s-ar putea sa nu ti se para "sclavie".Cel care face" sacrificii"din propria initiativa nu are de ce sa se planga iar cel ce primeste i se pare normal daca in prealabil nu a existat o discutie pe aceasta tema.
Uneori e "sclavie" liber consimţită, există persoane care au realmente nevoie să se simtă abuzate într-o relaţie. Un masochist are nevoie de un sadic ca partener, ăsta e adevărul.
Scris 26 July 2006 - 01:04 PM
Master si slave sunt DVD-roamele de la mine din comp ..!!
Main(e) girlfriend … imi aduce in fiecare dimineatza dejunu la pat
desi nu eram obisnuit cu asa ceva si nici nu am cerut vreodata asa ceva dar ... uite ca se pot face unele lucruri "din dragoste" intr-o relatie, lucruri care la unii li se par acte de sclavie sau altceva. Sa nu mai zic ca o pereche de ciorapi nu am voie sa-i port decat o singura data ... altfel poate iau si bataie
... as mai zice multe da mi ca se oftica unii
)
Oricum subiectul cred ca era de alta natura !! … dar ca sa ma laud shi io amu ..
"sclavia" ??!! Intr-o relatie !?!? … poi cine va leaga fratzilor ?
oricum sclavia e un cuvant cam prea greu folosit in acest sens da sa zicem ca am inteles despre ce e vorba …
sclavie … adica esti "obligat" sa faci ceva ce "nu vrei" … si mai iomportant …"nu ai cum sa te impotrivesti" … adica nu poti spune "nu vreu" sau "nu pot" !!
dar cum spuneam sa zicem ca am inteles sensul in care o vrut sa fie folosit cuvantul asta, iar in cazul asta o faci din placere sau din interes.
Main(e) girlfriend … imi aduce in fiecare dimineatza dejunu la pat
Oricum subiectul cred ca era de alta natura !! … dar ca sa ma laud shi io amu ..
"sclavia" ??!! Intr-o relatie !?!? … poi cine va leaga fratzilor ?
oricum sclavia e un cuvant cam prea greu folosit in acest sens da sa zicem ca am inteles despre ce e vorba …
sclavie … adica esti "obligat" sa faci ceva ce "nu vrei" … si mai iomportant …"nu ai cum sa te impotrivesti" … adica nu poti spune "nu vreu" sau "nu pot" !!
dar cum spuneam sa zicem ca am inteles sensul in care o vrut sa fie folosit cuvantul asta, iar in cazul asta o faci din placere sau din interes.
Scris 26 July 2006 - 04:06 PM
cred ca se refrea la faptul ca cineva intr'o relatie trebuie sa conduca, sa domine ca sa spun asa.... eu cred ca intr'o relatie trebuie la un moment dat sa alterneze aceasta "dominatie"... in folosul partenerilor...
Scris 26 July 2006 - 08:07 PM
si 'Master' si 'Slave' . Cred ca e vorba de echilibru, si unul si celalat ar trebui sa mentina echilibrul asta, daca ramane unul 'Master' pentru mai mult timp o ia urat acea relatie. O spun ca am patit-o, si am pierdut multe, insa nu chiar ff ulte ca de totusi sunt tanar inca, dar pentru cei mai avansati in varsta si responsabilitati cred ca e o problema. Ce sa mai zic, sa dai si sa dai si tot asa pana te saturi la un moment dat. Si sa primesti cred ca e cam la fel situatia.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
nu vreau pt ca nu iubesc
nu iubesc deci nu vreau sa ranesc |
tomyblue | 31 | 13.510 |
|
voi ce ziceti?
Botezatu e gay(zice cancan), dar nu asta e problema |
virgin tudor | 21 | 5.232 |
|
Frica de casatorie. | Zuzu_Zuzu | 35 | 7.838 |
|
Ce tema
nu este aici doamne?:)) |
Sweet Ang3l | 2 | 2.611 |
|
fug barbatii de asumarea responsbilitatea unei relatii stabile? | albella | 32 | 10.747 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis