sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

calculator blocat la accesare internet / messenger Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 24 July 2006 - 10:54 PM

Am un necaz. De cateva zile , calc se blocheaza pe yahoo messenger si pe internet. Asta cu o frecventa tot mai mare ( azi de cca. 40 ori). Nu isi revine decat prin restart. Acesta manifestare o patesc doar eu din toata reteaua. Semnalul imi trece print-un switch ce e la mine , alaturi. Ce as putea fi? switch-ul, sau placa de retea? Placa de retea e onboard si are driveri la zi. Cine-mi poate da un sfat, o idee de urmat , ii multumesc
0

#2 Utilizator offline   hackerprof 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-July 06

Scris 26 July 2006 - 09:35 AM

Vezi postareapuiu.t, la Jul 24 2006, 11:54 PM, a spus:

Am un necaz. De cateva zile , calc se blocheaza pe yahoo messenger si pe internet. Asta cu o frecventa tot mai mare ( azi de cca. 40 ori). Nu isi revine decat prin restart. Acesta manifestare o patesc doar eu din toata reteaua. Semnalul imi trece print-un switch ce e la mine , alaturi. Ce as putea fi? switch-ul, sau placa de retea? Placa de retea e onboard si are driveri la zi. Cine-mi poate da un sfat, o idee de urmat , ii multumesc

Curios... mi se intampla acelasi lucru: daca trag de pe net (in cazul meu cu bit lord) trage mai mult ca normal, iar cand intru pe pagini cu erplorer sau opera pur si simplu nu merge asa ca am instalat net framework si mozilla firefox iar acum vad ca imi merge brici sincer nu am mai intalnit asa ceva nu cunosc explicatia asa ca .... va rog.

Apropo legat de problema ta e posibil ca acest lucru sa se intample si daca cineva din retea care detine un program tip antihacker bunnn si unul de schimbat mac-ul la placa de retea (eventual detinind daca asa e la voi numai obtiunea retea fara net) ... Pur si simplu s-a decis sa iti foloseasca MAC-ul placii tale de retea si IP-ul pentru a beneficia de NET sau poate doar pt a face rau ... Mentionez ca in cazul acesta poate scade simtitor viteza de download si errorile vin garla. Sfat! vorbeste cu al mai mare de pe retea
0

#3 Utilizator offline   Petric Ionut 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-July 06

Scris 26 July 2006 - 11:30 AM

Incearca sa reinstalezi Windowsu'
0

#4 Utilizator offline   ALX 

• I reject your reality and substitute my own
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-February 05

Scris 27 July 2006 - 01:28 AM

Ba nu incerca sa reinstalezi Windows-ul.
Ce vers. de Y! Messenger folosesti ?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Need help! marcela123  27 13.263
Replici noi dual boot
plz help