sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Vizita Basescu-Bush vor fi schimbar, ce ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   karakale 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-July 06

Scris 24 July 2006 - 08:31 AM

Ce va urma oare ?!

http://www.ziua.ro/d...data=2006-07-24
0

#2 Utilizator offline   Bismarck 

• adrian
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 24 July 2006 - 09:12 AM

care va sa zica dom' Base … tre sa-si ia notitzele de la Americani si sa execute ca la carte daca mai vrea sa aiba de'aface cu scena politica din statu asta ticalosit, ca oamenii sigur nu-l mai vor, dara daca el ne vrea asta e ... sondajele si alegerile pot fi la fel de manipulate cum e si poporu asta de 2 lei !! Sau ma rog, chiar daca nu e asa cel putin ei asta vor sa creada si prin tot ce fac asta se vede ... !!
Pana nu demult eram mandru ca sunt roman !! dar de o vreme ma consolez cu gandul asta...!!!
Pana nu demult poate erau mai multe ilegalitati sau "ticalosi" din partea statului ... dar cel putin erau mai mascate !! de o vreme se pare ca pe fatza ne arata cat de "prosti" suntem ! sau ma rog .. de ce sunt ei in stare !
Oricum eu am sa muncesc in continuare si sa-mi platesc datoriile la stat pentru ca si "ticalosii" tre sa mance o paine de pe spatele meu !! sau ma rog din "afacerile lor" !!
0

#3 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 24 July 2006 - 11:34 AM

lol teroristi,criminali sunt judecati in stare de libertate si noi facem vizite conjugale pe la altii .....sper sa intre un bin laden cu un vapor daca s0ar putea unde o sa se intalnesaca cei doi martalogi
0

#4 Utilizator offline   karakale 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 24 July 2006 - 06:48 PM

Vezi postareaDarkBringer, la Jul 24 2006, 06:34 AM, a spus:

lol teroristi,criminali sunt judecati in stare de libertate si noi facem vizite conjugale pe la altii .....sper sa intre un bin laden cu un vapor daca s0ar putea unde o sa se intalnesaca cei doi martalogi

De ce atata ura impotriva celor doi si de ce astepti mura `n gura de la Ben Laden si nu te ocupi singur ? :o:

Vezi postareaaditm, la Jul 24 2006, 04:12 AM, a spus:

care va sa zica dom' Base … tre sa-si ia notitzele de la Americani

Asta este destinul tarilor mici. Dupa ce am scapat de perioada cand luam notite de austro-ungari si Otomani, ajunsesem la perioada cand luam notite de la rusi. Am scapat si de rusi( vorba sa fie) acum luam notite de la americani.
Pe care ii preferi cand nu ai de ales ?

Citeaza

ca oamenii sigur nu-l mai vor,

Care oameni, poti sa faci o separatie? Speri ca nu te referi la intreaga natiune s-au vasta majoritate, ar fi culmea !

Citeaza

sondajele si alegerile pot fi la fel de manipulate cum e si poporu asta de 2 lei !! Sau ma rog, chiar daca nu e asa cel putin ei asta vor sa creada si prin tot ce fac asta se vede ... !!

Curios modul de caracterizare, popor de 2 lei Acestui popor de 2 lei, in 1947 i sa impus in sistem, nu la ales. Dupa 1989, sistemul a fost ales de popor prin vot. Poporul asta de 2 lei dupa 1947 era in procent de 74% analfabet,dupa 1990, era in raport de 42% intelectuali iar analfabeti poate de 0,2%. Dupa parerea ta, care generatie a fost de 2 lei, ce-a din (dupa) 1947 s-au ce-a din(dupa) 1990?

Citeaza

Pana nu demult eram mandru ca sunt roman !! dar de o vreme ma consolez cu gandul asta...!!!

Esti mandru de ceva, cand ai credinta in acel ceva. Credinta se pierde datorita tentatiilor. Ce te-a tentat ca sa-ti pierzi mandria de roman?

Citeaza

de o vreme se pare ca pe fatza ne arata cat de "prosti" suntem !

Hai ! Cum poti sa spui asa ceva, de o natiune cu un numar asa de mare de intelectuali ? Daca e asa cum spui, inseamna ca avea dreptate bunicu cand spunea:
- Pe vremea me-a , oamenii nu stiau prea multa carte, unii deloc, dar aveai mai multa baza in ei si erau mai patrioti !

Pana la urma, ce ne va aduce vizita lui Basescu la Washington ?
0

#5 Utilizator offline   karakale 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 24 July 2006 - 11:24 PM

Vezi postareakarakale, la Jul 24 2006, 03:31 AM, a spus:

0

#6 Utilizator offline   Andreyvrj 

• Idle
  • PipPipPipPipPipPip