sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

BAI AJUTATZI-MA SH P MN Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   HUNTED 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-July 06

Scris 23 July 2006 - 12:48 PM

de ce apar erorile de tip THE APLICATIONS HAS CRUSHED? in cazu jocurilor de ce sunt din cauza placii video sau dc? :spiteful: :doh:
0

#2 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 23 July 2006 - 01:15 PM

Citeaza

BAI AJUTATZI-MA SH P MN
Cu limbajul asta sigur o sa ne atragi. Deci m-ai spart. :spiteful: :doh: :D

Citeaza

De ce apar erorile de tip THE APLICATIONS HAS CRUSHED?
In primul rand, they CRASH. Adica mor. De ce? Pentru ca nu se inteleg cu Windowsul, sau au erori interne..

Citeaza

n cazu jocurilor de ce sunt din cauza placii video sau dc?
Cine stie? Mai documenteaza-te, cred ca fiecare aplicatie in parte are sfaturi pentru utilizatori, pe forumuri de discuti si pe siteul propriu.

Sfat general: evita sa rulezi 50.000 de aplicatii in acelasi timp, nu instala toate porcarioarele care nu-ti sunt necesare, si pentru Dumnezeu, nu instala patchuri Microsoft decat daca iti trebuie. Mai vedem ce mai zic si ceilalti... Tu poate revii cu detalii.

Aceasta postare a fost editata de daemon: 23 July 2006 - 01:16 PM

0

#3 Utilizator offline   ALX 

• I reject your reality and substitute my own
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-February 05

Scris 25 July 2006 - 09:42 AM

Ce fel de jocuri ?
0

#4 Utilizator offline   andr3www 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 19-July 06

Scris 26 July 2006 - 11:22 AM

D'apoi se poate sa fie din infinit de multe cazuri:
1. Poate ai o placa video care "nu stie tare multe" da' vrei sa joci jocuri care "cer multe" resurse.
2. Memorie RAM putina, putere de procesare slaba(procesor depasit "moral si intelectual").
3. Ai luat un joc de pe torrent sau DC++ si l-ai instalat dar nu s-a instalat cum trebuie. Incearca un reinstal, daca tot la fel se comporta poate e o problema kit-ul. Daca tot la fel e, renunta sau fa' rost de alt kit.
4. Calculatorul e plin de procese si programase inutile (cum zicea si daemon) si dau erori de registri sau de sistem care duc la "PRABUSIREA" jocului tau.
5. ...daca mai ai probleme si cu alte aplicatii, propun un reinstal de windows.

Mai aveti careva idei? Eu nu prea am timp sa ma gandesc la mai multe, sau sa mai detaliez.
0

#5 Utilizator offline   HUNTED 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 21-July 06

Scris 26 July 2006 - 11:58 AM

Vezi postareaandr3www, la Jul 26 2006, 12:22 PM, a spus:

D'apoi se poate sa fie din infinit de multe cazuri:
1. Poate ai o placa video care "nu stie tare multe" da' vrei sa joci jocuri care "cer multe" resurse.
2. Memorie RAM putina, putere de procesare slaba(procesor depasit "moral si intelectual").
3. Ai luat un joc de pe torrent sau DC++ si l-ai instalat dar nu s-a instalat cum trebuie. Incearca un reinstal, daca tot la fel se comporta poate e o problema kit-ul. Daca tot la fel e, renunta sau fa' rost de alt kit.
4. Calculatorul e plin de procese si programase inutile (cum zicea si daemon) si dau erori de registri sau de sistem care duc la "PRABUSIREA" jocului tau.
5. ...daca mai ai probleme si cu alte aplicatii, propun un reinstal de windows.

Mai aveti careva idei? Eu nu prea am timp sa ma gandesc la mai multe, sau sa mai detaliez.

hm......cu jocu instalat de pe dc++ si asa nu e problema ca am incercat pe alt calculator mai prost si chiar merge :- :crazy: .....am formatat calculatoru de 10000 de ori....o s incerc sa ma obisnuiesc cu ideea pana iau altu :) :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Ce as putea face? Sidhe  3 2.554
Hot Topic (New) Atasamente Probleme cu calculatorul. dumitrascu_laurentiu  35 6.357
Replici noi probleme cu windows setup bearsito_ala  5 3.812
Replici noi notebook
help
reamonn1  3 1.510
Replici noi CALCULATORUL SE RESTARTEAZA. ADOLS  5 6.503