sau Inregistrare

• 34 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Asocierea rock - satanism topic combinat Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   UliluTril 

• Buruiana
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-December 04

Scris 08 December 2004 - 01:21 PM

http://www.vlg.sisnet.ro/arhiva/an2000/326...260/cultura.htm

ceva simplu, dar sincer...chiar mi`a placut :winca:
0

#22 Utilizator offline   wishmaster 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 24-November 04

Scris 09 December 2004 - 02:40 AM

logic ca la figurat mda! dar e doar un fel de a spune prin asta vrand sa spun exact ce ai spus si tu!ignoranta totala!fata de ei(cei care nu inteleg roccaul)aceasta este ceamai potrivita atitudine!IGNORANTA!
0

#23 Utilizator offline   UliluTril 

• Buruiana
  • PipPipPipPip

Scris 09 December 2004 - 02:36 PM

ignorant nu este o persoana care ignora ::): consultati dexu`:

ignorant&atilde; (ignoranti, ignorante) si substantival (despre persoane) 1) care v&atilde;deste lips&atilde; de cunostinte sau de practic&atilde; īntr-un anumit domeniu; incompetent, necompetent; nestiutor; ignar. 2) care nu este cult; lipsit de instruire si de cultur&atilde; elementar&atilde;; incult. <fr. ignorant

on topic: ignorandu`i nu ajuti pe nimeni. sa fim seriosi, nimeni nu sa`a nascut roacher. si in cazul meu, daca nu ar fi existat anumite persoane la momentul oportun acum probabil as fi ascultat mtv`isme. so grow up. revolta asta nu denota duritate ci doar imaturitate ::):
0

#24 Utilizator offline   mda 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 30-November 04

Scris 10 December 2004 - 11:27 AM

Trilulilu.. e vorba despre ignoranta si nu despre ingnorant, ingnoranta... dac-am inteles bine ce ai inteles :)

Pai poate-mi spui ce pot face.. sa-ncerc sa fac manelistu sa asculte putin rocca? Sa-i tin cursuri despre rocca, despre felul in care ar fi bine sa se comporte sau nu? Sa fim seriosi.
In alta ordine de idei nu e revolta. Pur si simplu nici macar nu consider ca i-as ajuta daca as incerca sa le deschid ochii asupra roccaului. Cel care simte ca vrea sa faca asta, simte si gata. Si cine a spus ceva de duritate? Nu sunt dura si nici nu vreau sa fiu... pur si simplu ma deranjeaza atunci cand roccaerii sunt facuti nespalati, satanisti etc. de niste oameni care nu cunosc realitatea si, ce-i mai grav, nici nu vor sa-o vada chiar daca le e aratata. (spun din proprie experienta). Si sunt oameni carora nici macar nu-mi vine sa le argumentez ceva pentru ca nu conteaza pentru mine. Totusi, daca vine vorba de ajutat ii ajut pe cei care consider ca merita efortul asta din partea mea.

Si-n plus de asta roccaer nu e cel care doar asculta rocca.. trebuie sa si simta ce asculta. Nu sa asculte pentru ca tre sa fie meserias sau aberatii din astea.

Imi aduc aminte ca acum vreo 10 ani cred a fost ceva reportaj la tv. Una din intrebari a fost: de cand esti roccaer? Raspuns: de ieri :socca:
0

#25 Utilizator offline   vyctoriaaass 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 08-December 04

Scris 10 December 2004 - 06:21 PM

:)...de la inceput vreau sa spun ca eu nus fan genului rocca(sper ca nu aveti ceva impotriva)da am o prietena care noah asc rocca si se imbraca in nergu(mi se pare normal..doar e o tara libera)da asta nu inseamna ca ii satanista dap toata lumea striga dup ea pe strada ''oooah satana'sau ''satanistii''mai si gesticulau..chestii de genu.se uitam si la mene urat desi eu nu eram nici pe departe imbracata ca o satanista(eram destul de ''larg''da asc alt gen de muzica si hainele se diferentiaza..numa prostii mai fac confuxzii..da astai alta problema..
0

#26 Utilizator offline   deea_s 

• Andreea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 10 December 2004 - 09:53 PM

Citeaza

:)...de la inceput vreau sa spun ca eu nus fan genului rocca(sper ca nu aveti ceva impotriva)da am o prietena care noah asc rocca si se imbraca in nergu(mi se pare normal..doar e o tara libera)da asta nu inseamna ca ii satanista dap toata lumea striga dup ea pe strada ''oooah satana'sau ''satanistii''mai si gesticulau..chestii de genu.se uitam si la mene urat desi eu nu eram nici pe departe imbracata ca o satanista(eram destul de ''larg''da asc alt gen de muzica si hainele se diferentiaza..numa prostii mai fac confuxzii..da astai alta problema..

Hainele nu vorbesc despre genul muzical ascultat.Intr-adevar putem arata ce ascultam prin atitudine si nu neaparat prin vestimentatie,pentru ca larg se imbraca si manelistii si poarta sapca dar asta nu-i face rapperi.
Nu e de ajuns sa asculti ...trebuie sa si intelegi mesajul unei melodii si pe urma te poti considera adeptul unui anumit gen.
0

#27 Utilizator offline   D3us 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 16-November 04

Scris 10 December 2004 - 10:38 PM

Citeaza

Hey man ....... sa va zic ceva ....... ascult rocca la disperare chiar imi si placea sa imi spun roccaer dar am ajuns la concluzia ca roccaerii sunt ca fratii numa la betie si la fumat jointuri ........ ca daca vine vorba de scandal se imprastie ca furnicile. ........... Mai bine ma dau pe manele ,,,,,,macar manelistii sar la nevoie daca e scandal nu fug ca roccaerii  
Edit deea_s :Mare atentie la limbajul pe care il folosesti!

Hey man cred ai fumat prea multa marihuana! Tu asculti rocca la disperare si vrei as te dai pe manele? tu vezi ce aberatii spui? nu sunt roccaer! ascult rocca si am destui prieteni roccaeri si de aceea imi permit sa spun ca aberezi! Sunt de acord cu mda. Dupa felul cum gandesti nus cine ar "sari" pentru tine?!
0

#28 Utilizator offline   wishmaster 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 24-November 04

Scris 10 December 2004 - 10:45 PM

daca port un tricou cu cradle of filth......toata lumea va crede ca sunt satanist!?cu siguranta!si credeti ca ma intereseaza parerea lor?pe dracu!
0

#29 Utilizator offline   UliluTril 

• Buruiana
  • PipPipPipPip

Scris 12 December 2004 - 03:21 PM

daca`la porti pe ala cu "jesus is a c**te"...poate ca da :twisted:
gandeste`te ca in acceptia generala, orice e anti-crestinism e satanism. si cred ca poti sa fii adeptul unei alte religii fara sa le desconsideri/profanezi pe celelalte. ascult cradle si imi place, dar nu apreciez imaginea pe care si`au creat`o=> nu port tricou cu cradle :dee
0

#30 Utilizator offline   pufuletz 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-December 04

Scris 12 December 2004 - 07:30 PM

mai oameni buni dar eu nu inteleg de unde a aparut ideea asta idoata de tot. ptr a crede in ceva, cineva totul trebuie sa vina din interior . nu cred ca e valabila conceptia"cred in satana hai sa ma apuc sa ascult rocca" sau reciproca"ascult rocca hai sa ma fac satanist".si in legatura cu hainele daca mi-am pus un tricou cu metallica sau o geaca de piele asta nu inseamna ca sunt cel mai tare rocca-er, apoi satanist. vestimentatia e doar o aparenta si nu trebuie sa judecam dupa ea.daca intradevar simti nevoia sa te exteriorizezi prin haine din partea mea respect dar nu trebuie sa faci asta pentru a arata lumii altceva(se poarta asta pela mn des :) ). am cunoscut persoane care erau anticrestine in mare parte dar satanisti sigur nu erau.intradevar daca urmaresti un videoclip behemonth sau immortal te duci cu gandul spre satanism(si eu am fost in aceeasi situatie) dar am ajuns la concluzia ca totul este de imagine. eu cred ca in realitate sunt normali ce-i drept cu anumite conceptii diferite sau poate excentrice din moment ce au ajuns sa cante ceea ce canta. personal nu prea obisnuiesc sa ascult parerile celor care vor doar sa se bage in seama si asta ar trebui sa faca multi dintre noi :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 34 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic