Asocierea rock - satanism topic combinat
Scris 08 December 2004 - 01:21 PM
ceva simplu, dar sincer...chiar mi`a placut :winca:
Scris 09 December 2004 - 02:40 AM
Scris 09 December 2004 - 02:36 PM
ignorantã (ignoranti, ignorante) si substantival (despre persoane) 1) care vãdeste lipsã de cunostinte sau de practicã īntr-un anumit domeniu; incompetent, necompetent; nestiutor; ignar. 2) care nu este cult; lipsit de instruire si de culturã elementarã; incult. <fr. ignorant
on topic: ignorandu`i nu ajuti pe nimeni. sa fim seriosi, nimeni nu sa`a nascut roacher. si in cazul meu, daca nu ar fi existat anumite persoane la momentul oportun acum probabil as fi ascultat mtv`isme. so grow up. revolta asta nu denota duritate ci doar imaturitate :
Scris 10 December 2004 - 11:27 AM
Pai poate-mi spui ce pot face.. sa-ncerc sa fac manelistu sa asculte putin rocca? Sa-i tin cursuri despre rocca, despre felul in care ar fi bine sa se comporte sau nu? Sa fim seriosi.
In alta ordine de idei nu e revolta. Pur si simplu nici macar nu consider ca i-as ajuta daca as incerca sa le deschid ochii asupra roccaului. Cel care simte ca vrea sa faca asta, simte si gata. Si cine a spus ceva de duritate? Nu sunt dura si nici nu vreau sa fiu... pur si simplu ma deranjeaza atunci cand roccaerii sunt facuti nespalati, satanisti etc. de niste oameni care nu cunosc realitatea si, ce-i mai grav, nici nu vor sa-o vada chiar daca le e aratata. (spun din proprie experienta). Si sunt oameni carora nici macar nu-mi vine sa le argumentez ceva pentru ca nu conteaza pentru mine. Totusi, daca vine vorba de ajutat ii ajut pe cei care consider ca merita efortul asta din partea mea.
Si-n plus de asta roccaer nu e cel care doar asculta rocca.. trebuie sa si simta ce asculta. Nu sa asculte pentru ca tre sa fie meserias sau aberatii din astea.
Imi aduc aminte ca acum vreo 10 ani cred a fost ceva reportaj la tv. Una din intrebari a fost: de cand esti roccaer? Raspuns: de ieri :socca:
Scris 10 December 2004 - 06:21 PM
Scris 10 December 2004 - 09:53 PM
Citeaza
Hainele nu vorbesc despre genul muzical ascultat.Intr-adevar putem arata ce ascultam prin atitudine si nu neaparat prin vestimentatie,pentru ca larg se imbraca si manelistii si poarta sapca dar asta nu-i face rapperi.
Nu e de ajuns sa asculti ...trebuie sa si intelegi mesajul unei melodii si pe urma te poti considera adeptul unui anumit gen.
Scris 10 December 2004 - 10:38 PM
Citeaza
Edit deea_s :Mare atentie la limbajul pe care il folosesti!
Hey man cred ai fumat prea multa marihuana! Tu asculti rocca la disperare si vrei as te dai pe manele? tu vezi ce aberatii spui? nu sunt roccaer! ascult rocca si am destui prieteni roccaeri si de aceea imi permit sa spun ca aberezi! Sunt de acord cu mda. Dupa felul cum gandesti nus cine ar "sari" pentru tine?!
Scris 10 December 2004 - 10:45 PM
Scris 12 December 2004 - 03:21 PM
gandeste`te ca in acceptia generala, orice e anti-crestinism e satanism. si cred ca poti sa fii adeptul unei alte religii fara sa le desconsideri/profanezi pe celelalte. ascult cradle si imi place, dar nu apreciez imaginea pe care si`au creat`o=> nu port tricou cu cradle :dee
Scris 12 December 2004 - 07:30 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Muzica germana | Sarah N.... | 42 | 10.371 |
|
Drum & Bass / Jungle | simpleguest | 3 | 3.444 |
|
Comercialu' contra artei in muzica? | wishmaster | 16 | 8.365 |
|