sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cutremur pe RoPortal !! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 27 October 2004 - 10:45 PM

Dumnezeule, in seara asta , in jurul orei 23:35 , in timp ce navigam pe forumul Roportal am avut parte de un... cutremur !! Am observat ca si in Bucuresti sa-a simtit, urmarind emisiunea in direct de pe RealitateaTV (care a si fost intrerupta pe moment). A mai simtit cineva cutremurul ? In ce moment v-a "prins" ?
0

#2 Utilizator offline   Nepturion 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-September 04

Scris 27 October 2004 - 11:25 PM

si eu la-am simtit... A fost nasol.eu eram la computer,parintii dormeau... :socca:
0

#3 Utilizator offline   loredana.popescu 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-September 04

Scris 28 October 2004 - 07:52 AM

la-am simtit si eu, care din pacate eram pe la etajul 8, la un vecin :socca:
A fost vai de capul meu :x :x
0

#4 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 23-November 03

Scris 28 October 2004 - 12:25 PM

In Timisoara nu sa-a simtit nimic (de fapt aseara nu stiu ce am avut si m-am culcat cu cateva ore mai devreme pe la ora 23).
Acum cand am intrat sa vad traficul site-ului am vazut ca au intrat 1500 de persoane pe forum cautand ce sa faca in caz de cutremur.
Asa ca daca mai aveti completari la subiectul http://www.roportal....ftopic1086.html va rog sa le faceti.

#5 Utilizator offline   monique 

• rapidista
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 28 October 2004 - 12:40 PM

Yo incercam sa-la culc pe Coco... eram cu mama in hol... dupa ce am ajuns in baie mi sa-a facut rau... primul lucru care mi-a venit in cap in momentul ala a fost ca nu mai scap vie si ca o sa mor printre daramaturi (printre altele, sunt si claustrofoba :? ) Am inteles ca a fost la fel de puternc precum cel din '77... in Bucuresti a avut 6 grade pe scara Richter si a durat aproximativ 60 de secunde...
Din cauza unei replici, n-am dormit decat doua ore azi-noapte, iar acum sunt rupta de somn...
Pe langa toate astea, pot enumera si un lucru bun.. am vazut eclipsa de luna.. :x
0

#6 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-July 04

Scris 28 October 2004 - 01:10 PM

La noi la Oradea nu sa-a simtit. Oricum, la ora aia cred ca sforaiam pe vreo 10 voci, nu am vazut decat dimineata la stiri.

Ceea ce mi sa-a parut interesant e ca am vazut la stiri ca anumiti oameni de stiinta faceau legatura intre cutremure si luna, mai precis eclipa. Poate fi un subiect inedit de discutie.
0

#7 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 28 October 2004 - 02:27 PM

Citeaza

La noi la Oradea nu sa-a simtit. Oricum, la ora aia cred ca sforaiam pe vreo 10 voci, nu am vazut decat dimineata la stiri.  

Ceea ce mi sa-a parut interesant e ca am vazut la stiri ca anumiti oameni de stiinta faceau legatura intre cutremure si luna, mai precis eclipa. Poate fi un subiect inedit de discutie.

Luna reflecta doar lumina soarelui. Din acest punct de vedere eclipsa nu are nici o legatura cu cutremurul.
0

#8 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 28 October 2004 - 02:47 PM

Cateva stiri:
"Populația trebuie saă-și peăstreze calmul, deoarece un cutremur catastrofal, cu magnitudinea peste 7 pe scara Richter, nu se poate înregistra în România peână în aprilie 2006. Afirmația aparține directorului Institutului Național de Fizică a peământului, Gheorghe Mărmureanu, și a fost făcută în ședința de Guvern.
Potrivit directorului Institutului Național de Fizică a peământului, Gheorghe Mărmureanu, seismul din 27 octombrie a fost cel mai puternic de după 1990, cu o magnitudine pe scara Richter de 6 grade. Mărmureanu a ținut însă saă precizeze că nu există motive ca populația saă intre în panică.

sincron caseta Carmen Bulic 1, Gheorghe Mărmureanu, dir. Instit. Naț. de Fizică a peământului
TC 35:40 - 35:53 peână în 2006, aprilie, nu putem avea un cutremur catastrofal. Aș vrea saă asigur populația României că nu sunt condiții ca în Vrancea saă se întâmple un cutremur catastrofal

Seismul a fost un bun prilej de a testa modul de funcționare a instituțiilor cu atribuții în astfel de cazuri."
Sursa: Realitatea TV

"Din America și peână în Asia, sute de ziare scriu despre seismul care a zguduit, noaptea trecută, România, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria și Turcia. În peste o sută de articole se vorbește despre cutremurul care i-a scos în stradă pe oameni la miezul nopții.
Ziarele și agențiile de presă din China și Japonia au fost primele care au publicat informații despre panica de la miezul nopții din România. Un cutremur zguduie estul României, scriu Xinhua și China Daily, menționând faptul că seismul nu sa-a soldat cu victime sau pagube materiale majore. În cealaltă parte a lumii, în America, cele mai importante publicații dedică spații largi cutremurului din țara noastră: New Yorca Times, Miami Herald, Wasington Times, Salt Lacae Tribune, caansas City Star. De asemenea, în buletinele de știri de la posturile de televiziune ABC și CBC sa-a anunțat: România scapă de pagube majore în urma unui puternic seism. Avalanșa de informații vine din ziarele europene. The Scotsman din Marea Britanie, caathimerini din Grecia, zeci de publicații din Ucraina, Bulgaria și Turcia dau chiar și cele mai mici detalii despre cutremurul din România, cel mai grav din ultimii 14 ani."

Sursa: Realitatea TV

#9 Utilizator offline   Nepturion 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 12-September 04

Scris 28 October 2004 - 05:05 PM

UAU!Cata importanta sa-a dat cutremurului din Romania... :socca:
Totusi sa-a facut putin cam prea mult caz pe tema asta.Nu se intampla asta in fiecare zi,dar nu era cazul sa se exagereze atat de tare.Sa se duca lumea sa doarma afara sau in masina si sa scrie ziarele din intreaga lume despre un cutremur ce ne-a speriat putin,dar nu ne-a omorat.
0

#10 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 28 October 2004 - 05:37 PM

Probabil sa-au gandit si ei cum de nu a picat Bucurestiul. Eu credeam ca nu va mai rezista inca unui cutremur. Probabil acum se va incepe sa se investeasca in consolidare.

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi AJUTOR!
am nevoie de putin ajutor :(
PunkY StylE  2 1.390
Replici noi ce parere aveti despre...? ActorGrabit  17 3.878
Topic inchis La Posta Restant
Ce ati zice acelui membru roportal ?
Saharian  13 1.176
Topic inchis Chestionar la geografie(Australia, 9 întrebări) Nataly.a  2 1.227
Replici noi Diferente sau nu intre locuitorii diverselor regiuni din RO ITI  7 7.053