Cutremur pe RoPortal !!
Scris 27 October 2004 - 10:45 PM
Scris 27 October 2004 - 11:25 PM
Scris 28 October 2004 - 07:52 AM
A fost vai de capul meu
Scris 28 October 2004 - 12:25 PM
Acum cand am intrat sa vad traficul site-ului am vazut ca au intrat 1500 de persoane pe forum cautand ce sa faca in caz de cutremur.
Asa ca daca mai aveti completari la subiectul http://www.roportal....ftopic1086.html va rog sa le faceti.
Scris 28 October 2004 - 12:40 PM
Din cauza unei replici, n-am dormit decat doua ore azi-noapte, iar acum sunt rupta de somn...
Pe langa toate astea, pot enumera si un lucru bun.. am vazut eclipsa de luna..
Scris 28 October 2004 - 01:10 PM
Ceea ce mi sa-a parut interesant e ca am vazut la stiri ca anumiti oameni de stiinta faceau legatura intre cutremure si luna, mai precis eclipa. Poate fi un subiect inedit de discutie.
Scris 28 October 2004 - 02:27 PM
Citeaza
Ceea ce mi sa-a parut interesant e ca am vazut la stiri ca anumiti oameni de stiinta faceau legatura intre cutremure si luna, mai precis eclipa. Poate fi un subiect inedit de discutie.
Luna reflecta doar lumina soarelui. Din acest punct de vedere eclipsa nu are nici o legatura cu cutremurul.
Scris 28 October 2004 - 02:47 PM
"Populația trebuie saă-și peăstreze calmul, deoarece un cutremur catastrofal, cu magnitudinea peste 7 pe scara Richter, nu se poate înregistra în România peână în aprilie 2006. Afirmația aparține directorului Institutului Național de Fizică a peământului, Gheorghe Mărmureanu, și a fost făcută în ședința de Guvern.
Potrivit directorului Institutului Național de Fizică a peământului, Gheorghe Mărmureanu, seismul din 27 octombrie a fost cel mai puternic de după 1990, cu o magnitudine pe scara Richter de 6 grade. Mărmureanu a ținut însă saă precizeze că nu există motive ca populația saă intre în panică.
sincron caseta Carmen Bulic 1, Gheorghe Mărmureanu, dir. Instit. Naț. de Fizică a peământului
TC 35:40 - 35:53 peână în 2006, aprilie, nu putem avea un cutremur catastrofal. Aș vrea saă asigur populația României că nu sunt condiții ca în Vrancea saă se întâmple un cutremur catastrofal
Seismul a fost un bun prilej de a testa modul de funcționare a instituțiilor cu atribuții în astfel de cazuri."
Sursa: Realitatea TV
"Din America și peână în Asia, sute de ziare scriu despre seismul care a zguduit, noaptea trecută, România, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria și Turcia. În peste o sută de articole se vorbește despre cutremurul care i-a scos în stradă pe oameni la miezul nopții.
Ziarele și agențiile de presă din China și Japonia au fost primele care au publicat informații despre panica de la miezul nopții din România. Un cutremur zguduie estul României, scriu Xinhua și China Daily, menționând faptul că seismul nu sa-a soldat cu victime sau pagube materiale majore. În cealaltă parte a lumii, în America, cele mai importante publicații dedică spații largi cutremurului din țara noastră: New Yorca Times, Miami Herald, Wasington Times, Salt Lacae Tribune, caansas City Star. De asemenea, în buletinele de știri de la posturile de televiziune ABC și CBC sa-a anunțat: România scapă de pagube majore în urma unui puternic seism. Avalanșa de informații vine din ziarele europene. The Scotsman din Marea Britanie, caathimerini din Grecia, zeci de publicații din Ucraina, Bulgaria și Turcia dau chiar și cele mai mici detalii despre cutremurul din România, cel mai grav din ultimii 14 ani."
Sursa: Realitatea TV
Scris 28 October 2004 - 05:05 PM
Totusi sa-a facut putin cam prea mult caz pe tema asta.Nu se intampla asta in fiecare zi,dar nu era cazul sa se exagereze atat de tare.Sa se duca lumea sa doarma afara sau in masina si sa scrie ziarele din intreaga lume despre un cutremur ce ne-a speriat putin,dar nu ne-a omorat.
Scris 28 October 2004 - 05:37 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
AJUTOR!
am nevoie de putin ajutor :( |
PunkY StylE | 2 | 1.390 |
|
ce parere aveti despre...? | ActorGrabit | 17 | 3.878 |
|