va rog ajutati-ma hepatita c
Scris 20 July 2006 - 11:58 AM
Scris 20 July 2006 - 01:52 PM
Scris 20 July 2006 - 02:52 PM
Probabil ca sunt stari dotorate functionarii defectuoase a ficatului sau bilei, nu cred ca au neaparat legatura cu tratamentul cu interferon si ribav. (eu sunt in luna a 6-a de trat.) pentru ca am avut astfel de stari si inainte de a incepe si acum.
E bine sa mergi la medic cand iti revii si sa faci analizele complete, sa incerci sa gasesti cauza !
Eu am mers anul trecut in septembrie la medic pentru niste amorteli, crampe musculare si carcei la picioare, si cate odata o stare de oboseala inexplicabila, si dupa o sumedenie de analize am fost depistat cu hepatita c, altceva nu ma supara.
Acum sunt multumit ca am descoperit din timp boala pana nu a fost in stadiu mai avansat, am trecut cu bine de jumatatea tratamentului, fara a fi nevoie sa stau in concediu medical si sper sa scap de acest virus cat mai curand.
Va doresc tuturor tenacitate in urmarea tratamentului si un "nedetectabil" pe viata !
deeana, la Jul 20 2006, 12:58 PM, a spus:
Aceasta postare a fost editata de Costin1805: 20 July 2006 - 02:53 PM
Scris 20 July 2006 - 10:48 PM
Este posibil ca tulburarile digestive sa fie consecinte ale migrenei. Am patit si eu de 2-3 ori in timpul tratamentului si medicul asta mi-a zis. Nu stiu de unde "vin" migrenele...
Sanatate!
Scris 23 July 2006 - 07:15 PM
deeana, la Jul 20 2006, 11:58 AM, a spus:
Scris 24 July 2006 - 11:21 AM
nu stiu cum te simti tu acum dar sper din toatå inima (care a mai råmas)cå te simti mai bine...sau chiar esti un om sånåtos.
Eu am hepatitå b ,lucru ce pt mine e egal cu o in caz de hepatitå A,B,C,D,E,F....toate au durerile lor si consecintele lor...
Ale mele sunt groaznice....nu primesc niciun tratament ,sunt sub observatie doar,de fiecar data må doare cite ceva dar ignor si zic cå altii sunt mai råu decit mine si incerc så mu må gindesc la boalå.
Dar cint am cite vreo crizå...Doamne Isuse .....am senzatia cå mor...
Am avut o crizå de-asta in Norvegia,nu puteam minnca,bea,sta in picioare,ameteam des ....ochii rosii si bolbucati...a adevåratå fantomå.
Am fost internatå in spital si acolo mi-au recomandat supozitoare pr vomå så nu iau alte med pt ca så nu afecteze fikatul...asta fac in continuare...si e bine...
Uneori am migrene....nu pot så spun ce migrene!!!!!nu pot avea luminå in camerå,nu pot avea nici måcar o compreså cu apå pe cap...
Des e de la miincare...cum cineva spune aici pe forum si e foarte adevårat ,pinå nu dai tot din tine nu iti trece starea de vmå sau durerea de cap.
La mine ,eu am avut si ulcer la stomac ,hernie de amele,cu fierea ,inima,oasele,muschii,tot ce e in mine MÅ DOARE...dar c e mai råu e cå mi-e fricå cind vomit si asta e des.
Nu vreau så te sperii sau så sperii pe cineva ...in jurul meu au murit oamenii din cauzå cirozei si a cancerului.Unii dintre ei si-au dat "fikatul pe gurå".....de fiecare datå cind vomit må gndesc la asta....e teroare curatå pt mine.
Dupå ce bei sau måniinci nu sta intins/å pe spate...pune-te intr-un fotoliu mai lejer nici så stai in fund si nici culacatå ...cam jumåtate din ambele...
Acum stiu cå e o diferentå dintre hepatitele noastre dar asta iti spun din proprie experientå si vreau så ajut pe ficare så fie sånåtos dar nu am puterea asta si eu sunt la fel ca voi dar eu cred cå existå un Dumnezeu si el face dupå cum e mai bine chiar dacå noi credem cå e råu....
Vå doresc numai bine....si sånåtate
Scris 24 July 2006 - 12:18 PM
"material din myforum, Stalpul infamiei:
dmb
Administrator
Noutăţi de la useru nou (Dana Ignat) de mai sus care după ce a încercat prin mesaje personale să-şi "pescuiască" clientela a reuşit să iasă din anonimat şi să scrie direct ce are de spus.Ce-i drept pe Roportal dar cum eu urmaresc toate forumurile din lume şi le am sub control ...nu putea să-mi scape! Mesajul respectivei mai jos pentru cei care nu activaţi pe roportal :
.......urmeaza citatul de pe roportal........
Mă întreb unde-i Formula AS că n-a mediatizat-o ăncă pe respectiva vînzătoare de leacuri minune? Din nou în România s-a gasit cineva să demonstreze ce n-au reuşit toti din restul lumii: cum că are buruiana care te face purtător sănătos!
Ce mi se pare ciudat este că argumentul forte este că "dînsa ştie" că acest tratament ajută. Vax studii şi cercetare ajunge să fii vînzător de leacuri şi să-ţi îmbolnăveşti (măcar ipotetic) membrii familiei (de preferinţă socrii!!!!!!) pe care să-i vindeci mai apoi. Singurele poduri pe care le construieşte dumneaie sînt cele pe care trec cei disperaţi (sau ne- prost informaţi) cu buzunarele pline de bani munciţi cu greu şi se reîntorc cu frunze înapoi şi cu speranţe care mai repede sau mai tîrziu se vor sparge precum baloanele de săpun!
Mă bucur de un singur lucru : se pare că şi pe Roportal există cineva cu "putere" care poate discerne între profitori şi cei care chiar vor să ajute. Sau sînt tot eu?
NUMAI CA DE DATA ASTA, IN CIUDA DISPUTEI AVUTE, CRED CA ARE DREPTATE !
Si eu sunt la jumatatea tratamentului cu interferon si am incredere in el, cu toate efectele care trebuie suportate!
Trebuie sa scriem aici oamenilor ceea ce e bine si sigur pentru a trata hepatita c !
Scris 24 July 2006 - 05:12 PM
Costin1805, la Jul 24 2006, 01:18 PM, a spus:
Poate-i aranjam un turn de control al forumurilor pe la damblagii.
Sau mai bine, cum zicea bunicu', "din fata nebunului sa fugi si cu caru' incarcat".
Pana la urma poate-mi scrie dana ignat ce recomanda.
Sanatate la toate etajele!
Scris 24 July 2006 - 10:28 PM
elandi, la Jul 24 2006, 07:12 PM, a spus:
Sau mai bine, cum zicea bunicu', "din fata nebunului sa fugi si cu caru' incarcat".
Drag Elandi,
sper că nu eşti mîndră de poanta ta.... "damblagii".... este foarte uşor să fi răutăcios, încearcă să ieşi în evidenţă prin altceva,..... poate să-i ajuţi pe cei din jur. Reacţia care ai provocat-o la mine a fost un zîmbet amar.
Juliana
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sfat examen secretie | nigel | 0 | 3.010 |
|
ajutor | yleana | 55 | 7.571 |
|
ce credeti?
.. |