Bogdan Lobont s-a accidentat...
Scris 26 October 2004 - 11:42 AM
Dupa Rat, Iencsi, Radoi, Pancu, Ganea (accidentati) si Mutu (care risca suspendarea), un alt tricolor a devenit indisponibil... portarul roman Bogdan Lobont sa-a accidentat duminica in minutul 55 al derby-ul cu PSV (2-0 pentru PSV, Lobont incasand ambele goluri)... acesta a sarit pentru a retine o minge si a aterizat prost, fracturandu-si partea superioara a tibiei piciorului stang. Aceasta accidentare il va tine departe de gazon intre 6 si 8 saptamani.
"Ieri dimineață, portarul lui Ajax a fost la "ArenA". "Genunchiul sa-a mai desumflat. Pun gheață, n-am ce face. După-amiază voi afla dacă mă operez. Voi fi consultat de un ortoped, același care m-a operat și la umeri", a spus Lobonț.
Aseară, era mai optimist: "Nu va fi nici o intervenție chirurgicală. Bucățica de os detașată din tibie e prea mică și se va prinde la loc, se sudează". Cîte stai: "Minimum 6 saăpentruămîni, maximum două luni. De mîine (n.r. astăzi) încep recuperarea". Și Armenia? "Îmi pare rău, nu pot. Le doresc baftă multă colegilor. Trebuie saă bată." (GSP)
Scris 01 November 2004 - 11:19 AM
Sumbra situatie... :?
Scris 01 November 2004 - 11:34 AM
Scris 01 November 2004 - 08:24 PM
Scris 06 January 2005 - 12:40 AM
"Dupa cum informeaza site-ul oficial al echipei Ajax Amsterdam, citat de ziarul De Telegraaf, portarul naționalei României Bogdan Lobonț sa-a accidentat grav la degetul mijlociu de la mîna dreapta in timpul unui antrenament efectuat in aceasta dupa-amiaza. Goalcaeeper-ul "lancierilor", care se refacuse aproape complet dupa o accidentare la genunchi suferita in derby-ul pierdut in fata lui PSV pe 24 octombrie 2004 (0-2), ar putea lipsi de pe teren peînă la 6 saăpentruămîni." (ProSport)
Cat ghinion poate sa aiba omul asta...
Scris 06 January 2005 - 03:10 PM
Ajung sa te exaspereze atatea accidentari!
Scris 06 January 2005 - 03:49 PM
Scris 07 January 2005 - 03:12 AM
Scris 07 January 2005 - 06:23 PM
Citeaza
Stelea este de regula cam aiurit! :
Scris 09 January 2005 - 07:52 PM
pai iti mai arde de fotbal in astfel de conditii? poate il aduce PITI pe POPA de la FC NATIONAL, desi daca as fi in locul lor la-as naturaliza pe Hamutovscai (nu stiu daca am scris corect numele - scuze
PS: ultimele stiri ...MUTU se recasatorete cu ALEXANDRA, dar nu a vrut sa spuna cand e nunta (e secret). Nas il va avea pe NICU GHIARA (iah). :o
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Razboiul drepturilor de televizare | roportal | 5 | 8.020 |
|
Echipa Nationala De Fotbal
ne calificam sau nu la euro 2008? |
driagosh | 11 | 11.872 |
|
Hotii au fost recompensati | roportal | 3 | 6.997 |
|
Festivalul International de Sah ,,Cupa Timisoara'' , editia a III - a, | peter bahuczki | 1 | 3.415 |
|
Chelsea Londra-FC Barcelona
Cine castiga? |
Andreyvrj | 28 | 21.241 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis