sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Bogdan Lobont s-a accidentat... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   monique 

• rapidista
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 26 October 2004 - 11:42 AM

Pe langa "scandalul Mutu", Iordanescu se confrunta cu o alta problema spinoasa: efectivul redus pe care il va avea la dispozitie pentru meciul cu Armenia de peste 3 saptamani..
Dupa Rat, Iencsi, Radoi, Pancu, Ganea (accidentati) si Mutu (care risca suspendarea), un alt tricolor a devenit indisponibil... portarul roman Bogdan Lobont sa-a accidentat duminica in minutul 55 al derby-ul cu PSV (2-0 pentru PSV, Lobont incasand ambele goluri)... acesta a sarit pentru a retine o minge si a aterizat prost, fracturandu-si partea superioara a tibiei piciorului stang. Aceasta accidentare il va tine departe de gazon intre 6 si 8 saptamani.

"Ieri dimineață, portarul lui Ajax a fost la "ArenA". "Genunchiul sa-a mai desumflat. Pun gheață, n-am ce face. După-amiază voi afla dacă mă operez. Voi fi consultat de un ortoped, același care m-a operat și la umeri", a spus Lobonț.
Aseară, era mai optimist: "Nu va fi nici o intervenție chirurgicală. Bucățica de os detașată din tibie e prea mică și se va prinde la loc, se sudează". Cîte stai: "Minimum 6 saăpentruămîni, maximum două luni. De mîine (n.r. astăzi) încep recuperarea". Și Armenia? "Îmi pare rău, nu pot. Le doresc baftă multă colegilor. Trebuie saă bată." (GSP)
0

#2 Utilizator offline   alpad 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-August 04

Scris 01 November 2004 - 11:19 AM

Ma intreb oare pe cine va alege Iordanescu sa apere in meciul cu Armenia? :x Popa,dupa meciul cu Steaua a iesit si el din discutie!Mai ramane Dolha,care a facut niste gafe monumentale in meciul de la Craiova!
Sumbra situatie... :?
0

#3 Utilizator offline   nesk 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-October 04

Scris 01 November 2004 - 11:34 AM

despre lobont ce e de spus o sa-si revina cat despre un portar al nationalei poate sa-la nationalizeze pe hamutovscai :x))
0

#4 Utilizator offline   monique 

• rapidista
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 November 2004 - 08:24 PM

Desi nu au avut prestatii bune in etapa recent incheiata, cred ca Iordanescu tot pe cei doi ii va selectiona... mai era George Curca de la Farul, insa si el a intrat intr-un con de umbra... we'll see :)
0

#5 Utilizator offline   monique 

• rapidista
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 January 2005 - 12:40 AM

Lobonț sa-a accidentat din nou!

"Dupa cum informeaza site-ul oficial al echipei Ajax Amsterdam, citat de ziarul De Telegraaf, portarul naționalei României Bogdan Lobonț sa-a accidentat grav la degetul mijlociu de la mîna dreapta in timpul unui antrenament efectuat in aceasta dupa-amiaza. Goalcaeeper-ul "lancierilor", care se refacuse aproape complet dupa o accidentare la genunchi suferita in derby-ul pierdut in fata lui PSV pe 24 octombrie 2004 (0-2), ar putea lipsi de pe teren peînă la 6 saăpentruămîni." (ProSport)

Cat ghinion poate sa aiba omul asta... :) :) :)
0

#6 Utilizator offline   alpad 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 06 January 2005 - 03:10 PM

Iar..??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ajung sa te exaspereze atatea accidentari!
0

#7 Utilizator offline   monique 

• rapidista
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 January 2005 - 03:49 PM

În 4 ani, goalcaeeperul sa-a accidentat de 5 ori, numai la Ajax... cam acesta este "palmaresul" sau de pana acum... de patru ori la umeri+maini si o data la genunchi... Cum stafful medical al clubului a susținut că Lobonț are nevoie de 6 saăpentruămîni de pauză, el va pierde amicalul cu Slovacia, programat pe 9 februarie. :) :) :)
0

#8 Utilizator offline   Gafu 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-September 04

Scris 07 January 2005 - 03:12 AM

NASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL, mai ales ca Stelea o sa fie cu capul in nori, pentru ca mai e putin si se insoara !!!
0

#9 Utilizator offline   alpad 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 07 January 2005 - 06:23 PM

Citeaza

NASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL, mai ales ca Stelea o sa fie cu capul in nori, pentru ca mai e putin si se insoara !!!

Stelea este de regula cam aiurit! ::): ::): ::):
0

#10 Utilizator offline   Gafu 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-September 04

Scris 09 January 2005 - 07:52 PM

Da, ai dreptate ca este in mod normal aiurit, dar imagineaza-ti prin ce trece cu nunta...vorba reclamei: undei-soacra, cine-o ia pe nasa, unde-sa invitatii, cine sta unde... :) :) :)
pai iti mai arde de fotbal in astfel de conditii? poate il aduce PITI pe POPA de la FC NATIONAL, desi daca as fi in locul lor la-as naturaliza pe Hamutovscai (nu stiu daca am scris corect numele - scuze :) )

PS: ultimele stiri ...MUTU se recasatorete cu ALEXANDRA, dar nu a vrut sa spuna cand e nunta (e secret). Nas il va avea pe NICU GHIARA (iah). :o
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse