sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

de ce? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Maybe... 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 18 July 2006 - 05:07 PM

Acela care a fost - macar o data – (sau este) indragostit cu adevarat e un om fericit. Sentimentul acesta nu-l poti avea la comanda. Ti-o pot spune cei care nu au fost pana acum indragostiti cu adevarat, ca ceva devenit cliseu si aparent atat de simplu, apartinand (oare??) vietii de zi cu zi, nu este de gasit pentru toti oamenii. Se spune, nu te forta sa te indragostesti, totul trebuie sa decurga in mod natural, sa ‘cazi’ in acest sentiment (fall in love!)... Nu e ceva ce tine de ratiune – daca gandesti prea mult strici totul. Sunt oameni care se intreaba, Cum sa ma indragostesc? Nu inteleg ce se intampla cu oamenii din jurul meu, de ce sunt indragostiti, si ca sa fiu ca ei ma voi preface si eu... Dar daca ma prefac, voi regreta mai tarziu, cand poate mi se va intampla si mie cu adevarat... De ce societatea creeaza reguli pana si pentru indragostire? De ce, pentru ca sa nu fim barfiti, trebuie sa ne prefacem pana si ca suntem indragostiti, pentru ca am ajuns la varsta la care oamenii spun ca se indragostesc??
Te simti batran printre cei de varsta ta care sunt indragostiti. Pentru ca acela care nu a fost indragostit are multa ratiune. Nu-si pierde capul usor dupa cineva, asa pur si simplu... Ii judeca poate prea aspru pe ceilalti si asta il impiedica sa fie fericit, a se intelege indragostit... Fericit fara a fi indragostit poate fi insa. Viata este mult prea complexa pentru a nu exista motive de a fi fericit si pentru cei neindragostiti...
Acela ce nu a fost inca indragostit e de multe ori privit ciudat, ca un nebun aproape, ca un anormal, cand spune sincer ca nu a fost inca indragostit.
0

#2 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 18 July 2006 - 11:19 PM

Nici o problema. Sunt si astfel de oameni. Cauza este in trecutul lor insa. Am intalnit o astfel de fata care jura ca nu stie ce e iubirea. Si acum ma iubeste. Deci nu e o boala incurabila. Trebuie sa accepti iubirea. Nu i te mai impotrivi. Ai incredere in cel care se apropie de tine. Normal ca vrea ce vrea, dar poate ca iti ofera si iubirea... Totul este de ordin psihic!
0

#3 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 19 July 2006 - 09:27 AM

Vezi postareathunami, la Jul 19 2006, 12:19 AM, a spus:

Nici o problema. Sunt si astfel de oameni. Cauza este in trecutul lor insa. Am intalnit o astfel de fata care jura ca nu stie ce e iubirea. Si acum ma iubeste. Deci nu e o boala incurabila. Trebuie sa accepti iubirea. Nu i te mai impotrivi. Ai incredere in cel care se apropie de tine. Normal ca vrea ce vrea, dar poate ca iti ofera si iubirea... Totul este de ordin psihic!

:blink: :sorry:
0

#4 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 19 July 2006 - 03:41 PM

Trebuie sa lasi teama deoparte, gandurile, nesiguranta si sa inveti sa accepti dragostea in viata ta. Nu i te mai impotrivi, oricum nu te poti lupta cu dragostea... In cele din urma, nu-ti vei face decat tie rau. Mai bine accepta ceea ce simti.

numa bine :sorry:
0

#5 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 19 July 2006 - 08:21 PM

Vezi postareaMaybe..., la Jul 18 2006, 06:07 PM, a spus:

De ce societatea creeaza reguli pana si pentru indragostire? De ce, pentru ca sa nu fim barfiti, trebuie sa ne prefacem pana si ca suntem indragostiti, pentru ca am ajuns la varsta la care oamenii spun ca se indragostesc??

Cineva te minte. Nu exista asa ceva, chiar tu ai spus ca nu poti controla cand/de cine te indragostesti. Se intampla pur si simplu.
Nu grabi lucrurile, lasa-le sa vina de la sine. Cu cat cauti mai mult acea jumatate pe care ti-o doresti, cu atat ai mai multe sanse sa dai peste un om nepotrivit.

Citeaza

Pentru ca acela care nu a fost indragostit are multa ratiune. Nu-si pierde capul usor dupa cineva, asa pur si simplu... Ii judeca poate prea aspru pe ceilalti si asta il impiedica sa fie fericit, a se intelege indragostit...

Sa presupunem, de dragul discutiei, ca vorbim de oameni cu ceva materie cenusie la etaj si nu vorbim de indragosteala prosteasca.. Tocmai ca cei care nu au iubit pana acum sunt cei ce isi pierd cel mai usor capul, tocmai pentru ca nu stiu sa analizeze, sa vada daca omul respectiv e ce au nevoie.

Citeaza

Acela ce nu a fost inca indragostit e de multe ori privit ciudat, ca un nebun aproape, ca un anormal, cand spune sincer ca nu a fost inca indragostit.

Serios? Cui crezi ca-i pasa de tine ca nu ai iubit pana acum? (facem abstractie de cei dragi, ma refer strict la persoane straine tie)

Aceasta postare a fost editata de nightwish: 19 July 2006 - 08:21 PM

0

#6 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 23 April 2008 - 10:34 AM

Topic inchis.
0