psihologic sau altceva?
Scris 17 July 2006 - 02:34 PM
Scris 17 July 2006 - 10:29 PM
De ce te blochezi? De ce nu mai poti vorbi? Simti fizic acest lucru sau blocajul este mental?
Scris 18 July 2006 - 02:47 PM
Scris 19 July 2006 - 04:21 PM
Abuzul de cafea, tigari si lipsa de odihna sunt iarasi problematice. De fapt, abuzurile de orice fel pot fi cauza a tot felul de boli.
Ca sa dai randament maxim si la servici (asta ca sa nu-ti spun sa iti schimbi serviciul, pentru ca te inteleg perfect), este necesar sa ai grija de tine si de organismul tau. Stresul este boala noului mileniu si foarte multe persoane au probleme pe fond de stres.
Probabil ca tratamentul ar fi avut succes daca ar fi fost suplimentat, in paralel cu odihna si repaus prelungit (banuiesc ca perioada de respiro a fost destul de mica).
Ce pot sa-ti zic, decat sa ai grija de tine, pentru ca daca nu te simti bine, degeaba ai servici, pentru ca nu ii faci fata. Un supliment de vitamine si un regim alimentar sanatos te vor ajuta mult. Si fara abuzuri de niciun fel!
numa bine
Aceasta postare a fost editata de heidy_2006: 19 July 2006 - 04:22 PM
Scris 21 July 2006 - 05:47 PM
Scris 22 July 2006 - 12:27 AM
Poate un loc de munca mai putin solicitant ar fi raspunsul... dar te inteleg perfect. Iti cer imposibilul.
Scris 20 November 2006 - 10:06 PM
Scris 23 February 2007 - 04:49 PM
arual7303, la Jul 17 2006, 02:34 PM, a spus:
Buna,sunt Nadia Radulescu si sunt presedinta Asociatiei miastenia gravis Romania. Am vazut intamplator aceste mesaje si dupa parerea mea (fiind si medic si pacienta miastenica de 20 de ani) simptomele tale sunt destul de sugestive pentru miastenie,adica aparitia slabiciunii la efort si stress si ameliorarea la odihna si chiar spontan,mai ales ca ai si anomalii de timus.
parerea mea este sa continui cu investigatiile in ideea miasteniei ,nu la Cantacuzino ,unde din pacate dupa decesul dr Motomancea nu s e mai ocupa nimeni de acesti bolnavi ca inainte, ci la Fundeni la neurologie ,unde exista o sectie specializata.
Cel mai bine ar fi insa sa vii in grupul nostru de discutii ,unde sunt peste 150 de persoane si cu care te poti sfatui si sa alegi solutia cea mai buna pentru ca sa te faci bine.
Avem nevoie de o pila la TAXI! :yes:
datele de contact ale asociatiei inclusiv link catre grupul de discutii le gasesti pe www.miastenie.ro.
te asteptam,
drag,
nadia
vioo, la Nov 20 2006, 10:06 PM, a spus:
Buna,daca suferi de miastenia gravis sa stii ca te astepata multi prieteni pe grupul nostru de discutii
cauta-ne pe siteul nostru www.miastenie.ro unde vei gasi toate datele de contact si linkul catre grupul de discutii.
Contacteaza Asociatia Nationala Miastenia Gravis, asociatia noastra a bolnavilor de Mg din toata tara.
asociatia.miastenia@gmail.com
tel 0744704399
drag,
Nadia radulescu
presedinta asociatiei
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Mi se impune complicitatea la minciuna fata de nepotica mea | Guest_Guest_Oaspeti_*_* | 4 | 955 |
|
Tulburare afectiva bipolara | gtotoianu | 80 | 49.993 |
|
Sindromul Tourette
ce parere aveti? |
Leonking | 19 | 3.350 |
|
Tulburare de personalitate | Gregory1992 | 37 | 4.940 |
|
Succesul si intrebarile | Ea. | 2 | 682 |
Contact
Facebook