sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Somnul Ce se intampla cand dormim ?? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 18 July 2006 - 06:29 AM

Vezi postareanoor, la Jul 17 2006, 08:58 PM, a spus:

se intampla sa dorm si 20 ore .

In continuare ??? Sper ca nu te-a piscat musca tze-tze ???

Fa-ti un mic program cu tot feluri de activitati si imagineaza ca sint foarte importante sa le indeplinesti.

Mi-a dat doctorul un sirop de tuse si ma cam ameteste, n-am voie sa conduc, dar a treia zi deja pot sa torn unde vreau ca nu mai adorm nicicum !!! Somnul n-a fost un hobby pentru mine in viata mea.
N-as dormi dupa amiaza nici legata de stalp !!!
Pe avion nu pot sa inchid ochii nici pana ne serveste la toti un pahar de cafea.

In tinerete !!! din Melody Bar la servici si inapoi si dansam toata noaptea !!! Imi spalam rochita in baie si totul de pe mine ca erau niste halate pe care normal trebuia sa le purtam si nu eram obosita niciodata.
0

#12 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-May 06

Scris 18 July 2006 - 07:33 AM

Vezi postareaFluturel, la Jul 17 2006, 02:29 PM, a spus:

Am citit undeva ca omului ii trebuie 3 minute de somn pentru a se reface ...
Noi de ce dormim atat de mult ?

adevarat dar referirea era la creier , sunt tehnici si de odihnire a corpului intru timp mult mai rapid de regula acesta sunt in posesia celor care lucreaza in spionaj sau sunt pasionati si cauta ei singuri sa invete . oricum cert e ca 4h pe noapte si 2h sunt mai mult decat suficiente vezi cazuri ca : napoleon , kant , freud , young si toti marii invatati .

Vezi postareaRavl, la Jul 18 2006, 01:42 AM, a spus:

Somnul, Ce se intampla cand dormim ??

asea... ca sa fiu ontopic: sforaim ! :)

:)
poate nu ai citit bine ? ;)

este evident ca fizicul uman are nevoie de un repaus mai lung... iar circa 3 minute- dureaza un vis.
nu in mod ... constient ! :)

ravl daca mai vii cu off topic pe topicul meu te alerg de-ti sar penele din aripi :cheer: :) , si apropo sforaie doar polipicosii ;)
Adevarat visele dureaza foarte putin si apar de obicei mai in spre dimineata intru cat corpul si creierul s-au odihnit si incep sa iese din stare de somn adanc intru cat s-a constatat ca visarea are loc in faza 2 in total fiind 4 faze ultima fiind cea de somn profund . Daca e asa cum zic unele persoane in ideea ca sufletul iese din corp ....intrebarea e unde se duce ??? cum e aparat corpul sa nu vina alt suflet ? si ce face sufletul in tot acest timp pentru ca se stie ca ii este f usor sa ajunga oriunde intr-o secunda pamanteasca sau mai putin .
Apropo de cele 20 de ore de somn...tu cand mai evoluezi daca dormi atat ??? sunt convinsa ca esti o sedentarista si nici nu sti ce e acela sport ...am intalnit multe cazuri ...nu ti se intampla sa fii deprimata , sa te simti vlaguita si lipsita de energie si putere ...sa constat ca din ce dormi mai mult din ce ai dormi mai mult este ca o boala .

Aceste fiind zise continuam ...si fara off topicuri ca ironii , umor si alte calitati distractive ni le putem etala pe off topic sau pe alt topic....dar nu aici clar !!! :) :)

numai bine ! :roll:
0

#13 Utilizator offline   mayama34 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-May 06

Scris 18 July 2006 - 08:04 AM

:roll: Nu-mi place sa tratez lucrurile in serios, unde altii bajbaie si se joaca...si totusi! Putina informatie si energii benefice ati dezvoltat pe acest topic, care nu mi se pare atat de luat in ras.
Deci, ce stiu eu si va pot impartasi, pe un ton aproximativ serios - avand in vedere ca este dimineata si nu toti pot fi pe receptie, conectati corect:
Niciodata corpul fizic nu poate fi confundat cu sufletul, care si acesta poate fi pipait (ne-o spun cercetarile de ultima ora, dar si cele vechi) Cand acesta nu mai e in corpul fizic - omul e mort si asta nu e noutate. Legatura sufletului de corp este denumita "cordonul de argint". Expiere este denumirea momentului si procesul fizic care are loc in momentul in care sufletul paraseste corpul fizic.
Sufletul si corpul fizic, pe parcursul vietii sunt perfect armonizate si convietuiesc impreuna, traind diferite experiente - viata ca experiment. In timpul somnului, corpul fizic se odihneste. El, intr-o viata are cea mai mare nevoie de odihna : musculara, nervoasa, osoasa, mentala dar nu si sufleteasca...adica, sufletul nu doarme. In timpul somnului, sufletul are treaba. Sigur ca somnul este studiat de echipe complete de oameni din lumea medicala, parapsihologi, oameni de stiinta nu de ieri de azi...Concluzia e cea de sus. Asa ca, sufletul, nu de putine ori, in timpul somnului pleaca si ramane legat de corp prin cordonul de argint, sa-si faca treaba lui, care nu poate fi facuta in timpul nesomnului. Sufletul este mereu ocupat. De aici pot veni multe intrebari. Daca pot, si sunt puse, voi incerca sa raspund... :cheer:
0

#14 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 18 July 2006 - 08:18 AM

Vezi postareamayama34, la Jul 18 2006, 09:04 AM, a spus:

:roll: Nu-mi place sa tratez lucrurile in serios, unde altii bajbaie si se joaca...si totusi! Putina informatie si energii benefice ati dezvoltat pe acest topic, care nu mi se pare atat de luat in ras.
Deci, ce stiu eu si va pot impartasi, pe un ton aproximativ serios - avand in vedere ca este dimineata si nu toti pot fi pe receptie, conectati corect:
Niciodata corpul fizic nu poate fi confundat cu sufletul, care si acesta poate fi pipait (ne-o spun cercetarile de ultima ora, dar si cele vechi) Cand acesta nu mai e in corpul fizic - omul e mort si asta nu e noutate. Legatura sufletului de corp este denumita "cordonul de argint". Expiere este denumirea momentului si procesul fizic care are loc in momentul in care sufletul paraseste corpul fizic.
Sufletul si corpul fizic, pe parcursul vietii sunt perfect armonizate si convietuiesc impreuna, traind diferite experiente - viata ca experiment. In timpul somnului, corpul fizic se odihneste. El, intr-o viata are cea mai mare nevoie de odihna : musculara, nervoasa, osoasa, mentala dar nu si sufleteasca...adica, sufletul nu doarme. In timpul somnului, sufletul are treaba. Sigur ca somnul este studiat de echipe complete de oameni din lumea medicala, parapsihologi, oameni de stiinta nu de ieri de azi...Concluzia e cea de sus. Asa ca, sufletul, nu de putine ori, in timpul somnului pleaca si ramane legat de corp prin cordonul de argint, sa-si faca treaba lui, care nu poate fi facuta in timpul nesomnului. Sufletul este mereu ocupat. De aici pot veni multe intrebari. Daca pot, si sunt puse, voi incerca sa raspund... :cheer:

pai acum intrebarile clare care se ridica ...ca de fapt aici vroiam sa ajung ...ce face sufletul ...unde se duce ...ce viziteaza ???ce face ??? merge in lumi paralele ??? ajuta alte suflete ?? sta desupra corpului legat prin cordonul de argint ? merge sa studieze la shambala sau cum se numeste "biblioteca celesta " ?? se intalneste cu suflete pereche sau prietene si dezbat probleme ??? cauta solutii pentru ceva anume ???
si o intrebare suplimentara daca se poate evolua in somn si in ce fel ...casete si diverse inregistrari , carti in format mp3, informatie in format audio ???? da sau nu ...si pe cat posibil de ce ?
0

#15 Utilizator offline   mayama34 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-May 06

Scris 18 July 2006 - 08:22 AM

Vezi postareamaster_mind, la Jul 18 2006, 09:18 AM, a spus:

pai acum intrebarile clare care se ridica ...ca de fapt aici vroiam sa ajung ...ce face sufletul ...unde se duce ...ce viziteaza ???ce face ??? merge in lumi paralele ??? ajuta alte suflete ?? sta desupra corpului legat prin cordonul de argint ? merge sa studieze la shambala sau cum se numeste "biblioteca celesta " ?? se intalneste cu suflete pereche sau prietene si dezbat probleme ??? cauta solutii pentru ceva anume ???
si o intrebare suplimentara daca se poate evolua in somn si in ce fel ...casete si diverse inregistrari , carti in format mp3, informatie in format audio ???? da sau nu ...si pe cat posibil de ce ?

Si tu ai vrea sa raspund la intrebari care sunt relativ serioase, serios sau tot in gluma, asa cum le-ai pus, pe topicul tau?
0

#16 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 18 July 2006 - 08:24 AM

am eu pt incepu 2 intrebari f serioase....
1. Ce face sufletul n acest timp?
2. Cand oamenii mor in somn acel cordon se rupe....?
0

#17 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 18 July 2006 - 08:33 AM

Vezi postareaAnca/Maria, la Jul 18 2006, 09:24 AM, a spus:

am eu pt incepu 2 intrebari f serioase....
1. Ce face sufletul n acest timp?
2. Cand oamenii mor in somn acel cordon se rupe....?

scuze ana/maria dar daca ai citi mai sus ai vedea ca ma repeti pe mine cu intrebare 1 iar legat de 2 din ceea ce stiu eu adica f putin e adevarat ....s-a rupt cordonul ai murit ..dar am inteles ca sufletul ramane prin intre cele 2 lumi ...undeva in deriva ...asta am citit si vazut la tv ...acum adevarul poate sa fie altul :cheer:

Aceasta postare a fost editata de master_mind: 18 July 2006 - 08:35 AM

0

#18 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 18 July 2006 - 08:35 AM

pai daca tu le'ai pus in gluma cum a spus.... le'am repetat... :cheer:
0

#19 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 18 July 2006 - 08:40 AM

oi avea eu spirit ludic dar nu cred ca poti sa vezi in acest post vreo fraza unde sa fii tratat ceva in gluma ...doar avertizarea catre ravl pentru a nu intelege gresit si a se supara ..in rest tratez totul cu mare seriozitate daca nu se obs imi pare rau ori e vina mea ori canalul de comunicare nu e bun.
0

#20 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 18 July 2006 - 08:40 AM

Vezi postareamaster_mind, la Jul 18 2006, 08:33 AM, a spus:

Aceste fiind zise continuam ...si fara off topicuri ca ironii , umor si alte calitati distractive ni le putem etala pe off topic sau pe alt topic....dar nu aici clar !!! :) :)

numai bine ! :cheer:

ok... atunci explica... unde alfa, beta, etc... :roll:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Polywater
Secretul broastei raioase si al pietrei de apa
Bagherra  85 16.564
Hot Topic (New) Numarul 23 AzulaFirePrincess  27 8.674
Replici noi Pentru cei care doresc sa cerceteze ADN-ul si altele Gratuit pot primi harta genomului uman
Harta Genomului Uman dupa ultimile cercetari GRATIS
Elias Artistul  2 708
Hot Topic (New) Atasamente Cine sunt cu adevarat oamenii 'geniali, supradotati'? AzulaFirePrincess  58 9.384
Hot Topic (New) Manipularea proprie
Viata de zi cu zi si platile karmice
nightwish  76 10.242