Nu-mi place sa tratez lucrurile in serios, unde altii bajbaie si se joaca...si totusi! Putina informatie si energii benefice ati dezvoltat pe acest topic, care nu mi se pare atat de luat in ras.
Deci, ce stiu eu si va pot impartasi, pe un ton aproximativ serios - avand in vedere ca este dimineata si nu toti pot fi pe receptie, conectati corect:
Niciodata corpul fizic nu poate fi confundat cu sufletul, care si acesta poate fi pipait (ne-o spun cercetarile de ultima ora, dar si cele vechi) Cand acesta nu mai e in corpul fizic - omul e mort si asta nu e noutate. Legatura sufletului de corp este denumita "cordonul de argint". Expiere este denumirea momentului si procesul fizic care are loc in momentul in care sufletul paraseste corpul fizic.
Sufletul si corpul fizic, pe parcursul vietii sunt perfect armonizate si convietuiesc impreuna, traind diferite experiente - viata ca experiment. In timpul somnului, corpul fizic se odihneste. El, intr-o viata are cea mai mare nevoie de odihna : musculara, nervoasa, osoasa, mentala dar nu si sufleteasca...adica,
sufletul nu doarme. In timpul somnului, sufletul are treaba. Sigur ca somnul este studiat de echipe complete de oameni din lumea medicala, parapsihologi, oameni de stiinta nu de ieri de azi...Concluzia e cea de sus. Asa ca, sufletul, nu de putine ori, in timpul somnului pleaca si ramane legat de corp prin cordonul de argint, sa-si faca treaba lui, care nu poate fi facuta in timpul nesomnului. Sufletul este mereu ocupat. De aici pot veni multe intrebari. Daca pot, si sunt puse, voi incerca sa raspund...