Somnul Ce se intampla cand dormim ??
Scris 15 January 2010 - 03:22 AM
Un vis poate dura si citeva secunde. Iar in vis sa fie ore intregi. Am avut confirmarea cind am visat in semitrezie, cind nu trebuia sa dorm, eram in sculare. Sau furam somnul, dimineata. Si ma uiytam la ceas. Maxim un minut. Si visul continua, ca si cum dormeam adinc.
Scris 09 February 2010 - 05:20 PM
ne eliberam de multe frustari, somnul e o stare in care nu suferi
Scris 10 February 2010 - 07:29 PM
ma-o, la Feb 9 2010, 06:20 PM, a spus:
ne eliberam de multe frustari, somnul e o stare in care nu suferi
Somnul este o stare care permite spiritului sa se odihneasca scapand din inchisoarea trupului. El se hraneste cu energie din astral si daca nu ar reusi sa se desprinda de trup nu ar reusi sa se hraneasca. Ati observat ca un om cand este bolnav dormiteaza sau simte nevoia sa doarma. Ei bine spiritul se aprovizioneaza din astral cu energie si hraneste si organismul bolnav. De aceea refacerea organismului este mult mai rapida daca dormi mult in stare de boala.
Scris 11 February 2010 - 05:11 PM
scwsm_f, la Apr 8 2008, 02:47 PM, a spus:
Spirit=Suflet in mai multe puncte de vedere. De obicei Suflet este folosit pentru ce in viata si Spirit pentru cei care sunt morti dar nu exista nicio diferenta... Sunt sinonime
Si cu toate astea, un om poate fi foarte spiritual dar deloc sufletist, si in acelasi timp, un altul poate fi un mare sufletist, insa deloc spiritual...
Cum ar mai putea fi sinonime?...
Scris 18 February 2010 - 09:10 AM
In somnul adinc se activeaza o energie care in timpul veghii sau somnul normal nu apare. Cea care vindeca practic toate bolile. De fapt intra in rezonanta glanda din virful capului cu acel cimp care se spune ca se modifica frecventa in acesti ani. In urma acestei activari se vindeca inclusiv tumorile incipiente. Si cel mai bun somn e cel dintre orele 20-24.
Scris 06 March 2010 - 12:25 AM
Inseamna ca tre sa ma lipsesc de somnul de la 5 dimineata pana la 4 dup'amiaza:-< Multi zic ca defapt in somn.. ma rog in vis mai mult ... calatorim in astral... da cand visezi acadele sau ca faci sex cu Eva Kent.. aia e tot o calatorie in universul astral? Si din punct de vedere psihanalitic visul e doar un mecanism ce reuseste de cele mai multe ori sa ne mentina in starea de somn... intr-o dimineata a fost o faza tare... Colegu de apartament se trezise inaintea mea si asculta muzica cu boxele la maxim, in acel momemnt eu visam ca ascultam la radio fix melodia respectiva. Creierul a preluat informatiile din exterior care ar fi periclitat somnul , le-a prelucrat siiiiii.... VOILA! Visul..
Scris 06 March 2010 - 12:31 AM
Din cate stiu eu spiritul este energia pura rupta din divinitate si primul strat al fiintei tale, si cel care nu iti poate fi luat sau distrus... sufletul se construieste cu timpu, iti poate fi luat ... trupu nu mai zic... da spiritu e cel mai smecher
el trebuie sa se intoarca la energia divina care i-a dat "viata"
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cine suntem noi cu adevarat?
Originea celesta a terranilor |
JacobB | 68 | 12.378 |
|
(acestea sa fie semnele?) |
octav.c | 790 | 52.692 |
|
Craniile de cristal
ce stim despre craniile de cristal |
scorpionhunter | 19 | 3.763 |
|
Calatoria in trecut | Gregory1992 | 57 | 3.440 |
|
Se poate ca prin intermediul viselor sa vedem viitorul? | samoilaaa | 140 | 14.175 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS