White Chicks
Scris 25 October 2004 - 01:59 PM
la-am vazut ieri. O comedie foarte amuzanta.
2 agenti FBI (negri) lucreaza sub acoperire si se dau drept 2 femei (albe), asta fara stirea sefului. Acestea urmau sa fie rapite si FBI era pus sa le supravegheze.
Daca se trece peste cateva mici detalii (cei 2 nu seamana cu cele 2 femei dar toti din film sunt pacaliti) va veti distra copios.
2 agenti FBI (negri) lucreaza sub acoperire si se dau drept 2 femei (albe), asta fara stirea sefului. Acestea urmau sa fie rapite si FBI era pus sa le supravegheze.
Daca se trece peste cateva mici detalii (cei 2 nu seamana cu cele 2 femei dar toti din film sunt pacaliti) va veti distra copios.
Scris 25 October 2004 - 02:15 PM
Il am in calculator de doua saptamani, dar acum m-ai convins! O sa ma uit la el :dee
Scris 25 October 2004 - 05:23 PM
Eu zic ca merita.
Eu m-am mai uitat cu inca cateva persoane si este posibil sa fi fost influentat de ei (daca radea unu radeam toti).
Poate dupa ne spui si cum ti sa-a parut.
Eu m-am mai uitat cu inca cateva persoane si este posibil sa fi fost influentat de ei (daca radea unu radeam toti).
Poate dupa ne spui si cum ti sa-a parut.
Scris 22 November 2004 - 10:43 AM
Abia acum am reusit sa ma uit la el
Filmul este SUPER :dee , dar daca stai sa te uiti la detalii, pierzi toata distractia :
: :
: :
:
Filmul este SUPER :dee , dar daca stai sa te uiti la detalii, pierzi toata distractia :
Scris 22 November 2004 - 02:48 PM
la-am vazut la cineva acum cateva sapt., mi-a placut si la-am dat jos de pe net. Acum va pun o intrebare , sunt curios cine stie:
-un film mai vechi in care au jucat cei doi impreuna, stiti? (e vb. de o parodie) :winca:
-un film mai vechi in care au jucat cei doi impreuna, stiti? (e vb. de o parodie) :winca:
Scris 22 November 2004 - 02:58 PM
Am vazut filmul in urma cu doua saptamani si a fost super amuzant.I-a placut pana si logodnicului meu(el fiind de regula ceva mai pretentios decat mine)! :
:
Scris 22 November 2004 - 08:50 PM
Citeaza
un film mai vechi in care au jucat cei doi impreuna, stiti? (e vb. de o parodie) :winca:
Scary Movie?
Scris 23 November 2004 - 12:07 AM
Acum ma pui pe mine sa caut. :
: In sa>M cred ca a aparut numai 1. E vb. de : "Dont Be a Manace on South Central while drincaing juice in the Hood" (cam lung titlu, nu?) :dee
Scris 17 December 2004 - 12:05 AM
...spumos ce-i drept,dar departe de o comedie buna...parearea mea,lucru care il intalnesc din ce in ce mai rar intr-o comedie care se vrea `buna`...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Care e titlu original a filmului? | Geo1000 | 2 | 1.915 |
|
filme "cu si despre" fotbal | eliseykid | 8 | 20.021 |
|
CDuri pirat | Tudor | 2 | 8.302 |
|
Patimile lui Hristos | roportal | 48 | 18.475 |