sau Inregistrare

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ingrijirea parului. Evaluare topic: - - - - -

#131 Utilizator offline   Denisée 

• Mystic elegance
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-July 09

Scris 17 August 2011 - 02:01 PM

Si eu ma spăl cu oțet și sunt foarte mulțumită.
Nu miroase pentru ca dupa clătirea cu oțet aplic balsam de la Kallos.

Vreau sa spun ca ma ajuta foarte mult având în vedere ca am parul creț și nu-l puteam descurca + da strălucire.
Nu mai spun ca deși îl întind la placa parul meu e lung, sănătos și extrem de lucios.

Bineînțeles ca folosesc și alte produse dar nu le enumăr pentru ca nu sunt "naturale"
0

#132 Utilizator offline   Ioannaki 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-February 12

Scris 22 February 2012 - 05:47 PM

Buna, eu mi-am facut un tratament brazilian cu keratina la salon iHair, Parul meu avea varfurile despicate si nu-mi statea in nici un fel daca nu era coafat dupa fiecare spalare. Acum ma spal si in 5 minute de uscare simpla parul meu sta drept si este stralucitor, rezultatul ma tine de 5 luni. Sunt foarte multumita!
0

#133 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 22 February 2012 - 07:30 PM

Nu va mai amagiti cu tot felul de produse de par pentru aplicatie exterioara. Acestea nu fac decat sa ofere niste "solutii" temporare pentru parul distrus de procesare chimica sau termala. Singura solutie permanenta este nutritia si reglarea hormonala si asta la par nou, nu la cel deja deteriorat. Parul odata distrus nu se mai "vindeca" prin aplicarea de creme, masti, balsamuri, etc. Numai foarfeca il rezolva. Arata ok temporar dupa folosirea acestor produse pentru ca aceste produse depun straturi din ingredientele lor active pe firul de par astfel incat il face sa arate ok temporar. Altfel lumea nu ar fi nevoita sa foloseasca incontinu produsele.
Tot ce este aplicat la suprafata ori nu penetreaza firul de par, ori daca il penetreaza nu ii schimba structura moleculara asa incat parul sa devina deodata sanatos. E chestie de simpla anatomie. Imagine amplasata

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 22 February 2012 - 07:33 PM

1

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse