iulishka, la Oct 18 2006, 09:12 PM, a spus:
P.S. ce memorie am....
Destul de multi mi-au spus ca la un moment dat in timp ce erau pe moarte,uneori la inceputul experientei,alteori numai dupa ce alte evenimente au avut loc,ei deveneau constienti de prezenta unor alte fiinte spirituale in vecinatatea lor,fiinte care aparent erau acolo sa-i ajute la trecerea lor in moarte,sau sa le spuna ca inca nu le sosise timpul sa moara si ca trebuie sa se intoarca in trupurile lor fizice.
O femeie care nascuse spunea: "Am avut aceasata experienta cand am nascut.Expulzarea era foarte dificila si am pierdut mult sange.Doctorul a pierdut orice speranta si le-a spus rudelor mele ca eram pe moarte.Totusi, am fost foarte agitata tot timpul si chiar in momentul in care l-am auzit spunand aceasta am simtit cum imi recapat cunostiinta.Atunci mi-am dat seama ca toti acesti oameni erau acolo,o multime intreaga, plangand la inaltimea tavanului camerei.Toti erau oameni pe care-i cunoscusem in viata mea trecuta dar care murisera inainte.Am recunoscut pe bunica mea si pe o fata pe care o cunoscusem cand eram in scoala si pe multe alte rude si prieteni.Pare ca le-am vcazut fetele si le-am simtit prezenta.Toti pareau multumiti.Era o ocazie foarte fericita si simteam ca venisera sa ma protejeze sau sa ma conduca.Era ca si cum veneam acasa iarei erau acolo sa ma salute si sa-mi spuna bun venit.Tot acest timp aveam senzatia ca totul era foarte luminos si frumos.Era un moment frumos si plin de glorie."
Atat pentru astazi
VA URMA
Contact
Facebook
Twitter
RSS