Care poate descrie cum e dupa o moarte clinica? e careva printre noi care a trecut prin asta???
Scris 13 August 2006 - 10:12 PM
Scris 15 August 2006 - 07:50 AM
Aceasta postare a fost editata de Raj: 15 August 2006 - 07:51 AM
Scris 23 August 2006 - 12:24 AM
Si eu cand am ajuns de la scoala si am auzit povestea m-am speriat pe bune! sau nu stiu, dar m-au trecut fiorii. Mai ales ca avea camera vizavi de a mea.
Stiu ca eu am lesinat odata, credeam ca eram bine-mersi si am simtit asa deodata ca a inceput sa mi se intunece totul in fata si am vazut la un moment dat ceva ... ca un ecran cu pureci care mi s-a parut ca a durat muuult - timp nedefinit - si m-am trezit cu fata la covor si ma durea nasul. Faza cred c-a durat cateva secunde. Clar! am lesinat!
Aceasta postare a fost editata de 7-Angels: 23 August 2006 - 12:25 AM
Scris 23 August 2006 - 12:56 AM
Ma simt onorat cand citesc ce ati scris voi aici mai ales k se aseamana.
am si eu o intrebare. V-ati schimbat dupa ce ati "trait" momentele astea?
Scris 27 August 2006 - 01:30 AM
Scris 28 August 2006 - 12:58 PM
adyna_supergirl, la Aug 27 2006, 02:30 AM, a spus:
DA ! Exista viata dupa "moarte" ...defapt moare numai corpul fizic...sufletul e nemuritor.....el se va imbraca cu o "haina noua"...un nou corp fizic....!Aceste relatari nu apar numai din moarte clinica, ele apar si atunci cand calatorim in astral....cand intram intr-o stare ALFA...( DUMNEZEU ZICE: "EU sunt ALFA si OMEGA" ..adica INCEPUTUL si SFARSITUL....dar si diavolul zice eu sunt ....)iar despre RAI si iad am auzit de la cei ce au calatorit in astral ca sunt doua planete....eu cred pt ca am trait o experianta...si am relatat-o mai sus .
Aceasta postare a fost editata de Raj: 28 August 2006 - 01:01 PM
Scris 13 October 2006 - 06:14 PM
Scris 18 October 2006 - 05:20 PM
just think
Scris 18 October 2006 - 07:40 PM
O femeie readusa la viata dupa un atac de cord remarca : "Am inceput sa trec prin cele mai minunate simtaminte. Nu puteam simti absolut nimic decat pace, mangaiere, usurinta si liniste. Simteam ca toate necazurile mele se terminasera si ma gandeam cat este de liniste si cat de impacata sunt si nu ma doare deloc."
In timpul unei boli grave, un barbat ajunsese asa de aproape de moarte incat pupilele i s-au dilatat iar trupul a inceput sa i se raceasca. El spunea urmatoarele : " Eram intr-ungol foarte negru, foarte intunecat. Este foarte greu de explicat, dar am simtit ca parca ma miscam intr-un vacuum, numai prin negura. Si totusi eram constient. Era ca-ntr-un cilindru care nu avea aer in el. Era ca un sentiment de uitare, de existenta jumatate aici si jumatate altundeva."
Persoanele pe moarte par a fi primele care devin constiente de trupurile lor spirituale in aparenta limitarilor lor. Atunci cand sunt in afara trupurilor lor fizice, ei afla ca desi incearca in mod disperat sa spuna altora de situatia lor, nimeni nu pare sa-i auda. Acest lucru este foarte bine ilustrat in povestea unei femei care suferise un stop respirator si era dusa spre camera de urgenta de la reanimare: "I-am vazut cum ma rasuceau. Era foarte ciudat. Nu eram prea sus,eram aproape ca pe un piedestal,dar nu deasupra lor prea mult, ci doar privind poate peste ei. Am incercat sa vorbesc cu ei dar nimeni nu ma putea auzi si nimeni nu ma asculta."
Gata...ajunge pentru astazi...VA URMA
Fisiere atasate
-
GONE.JPG (89.17K)
Number of downloads: 122
Scris 18 October 2006 - 08:12 PM
P.S. ce memorie am....
Aceasta postare a fost editata de iulishka: 18 October 2006 - 08:25 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|