sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Sa fie cumva mai multi..."Dumnezei"? Evaluare topic: - - - - -

#61 Utilizator offline   iluminaty06 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-August 06

Scris 13 August 2006 - 08:57 PM

Vezi postareamarinaru, la Aug 13 2006, 07:03 AM, a spus:

iluminaty06 trinitatea este o invatatura post biblica. Daca tu nu vezi semne nu insemna ca nimeni nu vede :(

Si Isus Dumnezeu e tot o invatatura post biblica.
Isus nu a inviat niciodata! Caci si-ar fi terminat lucrarea, ceea ce nu a facut!, Tata eternul putea sa-l mai astepte pana isi termina treaba ca doar de aia e eternitate!
Si cei care afirma ca au legaturi cu Dumnezeu sunt doar niste sarlatani, iar semne ale Domnului poti sa iti imaginezi cate vrei

Vezi postarearvsro, la Aug 11 2006, 09:06 AM, a spus:

Pai cum sa mai dea semne de viata pentru tine.
Dumnezeu vine doar la cei care au nevoie de El..

Ce oameni norocosi ...sa vina Dumnezeu la ei atunci cand au nevoie ... asta DA nu ma primesti si pe mine in secta ta?
0

#62 Utilizator offline   rvsro 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-January 06

Scris 13 August 2006 - 10:08 PM

Vezi postareailuminaty06, la Aug 13 2006, 09:57 PM, a spus:

Si Isus Dumnezeu e tot o invatatura post biblica.
Isus nu a inviat niciodata! Caci si-ar fi terminat lucrarea, ceea ce nu a facut!, Tata eternul putea sa-l mai astepte pana isi termina treaba ca doar de aia e eternitate!
Si cei care afirma ca au legaturi cu Dumnezeu sunt doar niste sarlatani, iar semne ale Domnului poti sa iti imaginezi cate vrei
Ce oameni norocosi ...sa vina Dumnezeu la ei atunci cand au nevoie ... asta DA nu ma primesti si pe mine in secta ta?

Sa stii ca sunt printre cei,,norocosi'',nu trebuie sa te primesc eu in secta mea.
Dumnezeu zice:Cine Ma cauta Ma va gasi, daca Ma va cauta din toata inima.
0

#63 Utilizator offline   iluminaty06 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 14 August 2006 - 09:13 AM

Vezi postarearvsro, la Aug 13 2006, 10:08 AM, a spus:

Sa stii ca sunt printre cei,,norocosi'',nu trebuie sa te primesc eu in secta mea.
Dumnezeu zice:Cine Ma cauta Ma va gasi, daca Ma va cauta din toata inima.

Dumnezeu nu zice nimeanui nimic si e bine asa....cred ca daca ti-ar zice cu adevarat ai ramane pe loc surd daca nu te-ai destrama in bucatele!
Cei care sustin ca Dumnezeu le spune nu sunt decat niste mincinosi ...o astfel de afirmatie ai voie sa o faci decat daca intr-adevar ai vorbit cu el ...ceea ce nu cred ...deci iata minciuna abil camuflata de cuvinte smecheresti care au rostul de a te ametzi!
0

#64 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 14 August 2006 - 10:59 AM

Vezi postareailuminaty06, la Aug 13 2006, 07:11 PM, a spus:

Cum Dumnezeu = Trinitate ... pe cruce au murit toti trei
daca tu faci parte din familia Popescu si moare bunicul, Popescu Ion, dupa ce logica ajungi tu la concluzia ca a murit intreaga familie?!?

Vezi postareailuminaty06, la Aug 13 2006, 07:11 PM, a spus:

Cum Dumnezeu = Trinitate ... pe cruce au murit toti trei ...aceasta este si cauza pentru care nu mai vezi nici o miscare, sau un semn din partea lor!
cand te plimbi pe bulevard la miezul zilei, daca nu vezi stelele sclipind deasupa ta, nu inseamna ca ele nu exista

Isus nu a inviat niciodata!
esti liber sa crezi asta
daca asa crezi, nu esti crestin - dar poti sa fi orice altceva...

cei care afirma ca au legaturi cu Dumnezeu sunt doar niste sarlatani
poate ca da, dar este vorba despre cei pe care i-ai intalnit tu
0

#65 Utilizator offline   iluminaty06 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 14 August 2006 - 11:31 AM

Vezi postareaMariaB, la Aug 13 2006, 10:59 PM, a spus:

daca tu faci parte din familia Popescu si moare bunicul, Popescu Ion, dupa ce logica ajungi tu la concluzia ca a murit intreaga familie?!?

Exact cum spui Popescu tata si Popescu fiul nu sunt nici pe de partre aceeasi persoana ...dar Isus Dumnnezeu adevarat este chiar Dumnezeu ...deci cel mort pe cruce e clar ca era Dumnezeu

Citeaza

cand te plimbi pe bulevard la miezul zilei, daca nu vezi stelele sclipind deasupa ta, nu inseamna ca ele nu exista

Poate cand le vezi ele nu mai exista ....La steaua care a rasarit ... rember?

Citeaza

esti liber sa crezi asta
daca asa crezi, nu esti crestin - dar poti sa fi orice altceva...

Sigur ca sunt altceva eu sunt Deist ..adica cred in Dumnezeu tu esti crestin pentru ca crezi ca un singur om e Dumnezeu ...ceea ce e absurd.... suntem toti ...iar Spiritul Superior e in cer!

Citeaza

poate ca da, dar este vorba despre cei pe care i-ai intalnit tu

Adevarat toti slujbasi bisericii pe care i-am intalnit sunt asa ...pentru ca incearca csa substitue realitatea cu ceva nasscocit de primitivi Biblia. ...raspunsurile despre lume si viata nu trebuie sa le luam din carti primitive ci ni le da stiinta!
0

#66 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 August 2006 - 11:35 AM

Vezi postareailuminaty06, la Aug 14 2006, 12:31 PM, a spus:

raspunsurile despre lume si viata nu trebuie sa le luam din carti primitive ci ni le da stiinta!
religia nici nu intentioneaza sa se substituie stiintei
0

#67 Utilizator offline   iluminaty06 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 14 August 2006 - 11:38 AM

Vezi postareaMariaB, la Aug 13 2006, 11:35 PM, a spus:

religia nici nu intentioneaza sa se substituie stiintei

Pai cum adica? nu vorbeste de creatie .... ?
0

#68 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 August 2006 - 11:56 AM

Vezi postareailuminaty06, la Aug 14 2006, 12:38 PM, a spus:

Pai cum adica? nu vorbeste de creatie .... ?

textul biblic al Genezei ofera o imagine despre inceputurile omenirii - de fapt sunt doua imagini (doua scenarii ale creatiei), puse alaturi tocmai pentru ca omul sa nu se opreasca la primul nivel, al textului, ci sa vada mesajul

primul scenariu al Genezei (Dumnezeu a spus... si s-a facut...) este alcatuit ca o alternativa la genezele persane cu care poporul evreu luase contact in timpul exilului babilonian
al doilea scenariu al Genezei (facerea lui Adam din lut - Adam vine de la 'aDaMah, care inseamna tarana in limba ebraica si este termenul care ramane in limba ebraica pentru "om") este un text anterior si se bazeaza pe o mai veche povestire populara ebraica - se pare ca are radacini chiar anterioare perioadei davidice
0

#69 Utilizator offline   maleahi 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-September 06

Scris 27 September 2006 - 07:12 PM

Noi am putea ţine o predică despre ordinea lui Dumnezeu, deşi El fiind în mărire, totuşi pretutindeni în lume sunt aceleaşi efecte şi rezultate; la fel se întâmplă cu fiecare care crede făgăduinţa pentru el însuşi. Ordinea Sa există şi rămâne. El a dat legile naturii, care se dovedesc de fiecare dată ca valabile. Fie la rusalii, sau oricând a dat El o făgăduinţă. El va sta la această făgăduinţă, indiferent unde se află aceşti oameni. Deşi au trecut mii de ani, legile Sale rămân tot aceleaşi.
Sămânţa trebuie să cadă în pământ şi să putrezească, pentru a reproduce viaţa nouă. Noi am putea spune că sămânţa ar trebui să producă viaţă atunci când se află în starea ei deplină.

Dacă atunci când mai are viaţă în sine, de ce nu răsare atunci imediat? Dacă o sădeşti în pământ, atunci răsare. De ce se află atâta materie în jurul germenului de viaţă, încât nici nu îl poţi găsi? Cum vine asta, ca tot, ce înconjoară pe acest germen, trebuie să moară, pentru ca acesta să vină la o viaţă nouă? Dar mai întâi trebuie să moară tot ce îl încunjoară, trebuie să putrezească, înainte de a veni la viaţa nouă. Aşa se întâmplă şi cu oamenii. Atât timp cât mai există influenţe omeneşti şi păreri omeneşti, germenul de viaţă a lui Dumnezeu, Duhul Sfânt, nu poate lucra. Voi nu puteţi fi vindecaţi atât timp cât mai este acolo ceva ce nu a putrezit; toate aceste piese omeneşti, păreri ştiinţifice, când se spune: „Zilele minunilor s-au sfârşit.” Toate acestea nu trebuie doar să moară, ci trebuie să putrezească. Apoi va ieşi germenul de viaţă la o viaţă nouă. Numai aşa poate el să crească.

Acesta este motivul de ce nu primim, după ce ne rugăm. Noi încercăm să păstrăm propriile noastre păreri. Din cauza aceasta nu au putut să avanseze biserica luterană, penticostală şi toate celelalte biserici, decât până acolo unde au rămas. Teologii au intodus lucruri ca: „Asta nu ar trebui să fie. Asta este pentru o altă vreme. Aceasta a fost rânduită pentru altă dată.” Şi tocmai acolo ei au rămas pe loc! Germenele nu poate creşte în tabloul desăvârşit al lui Hristos, până când voi nu aţi primit fiecare Cuvânt al lui Dumnezeu în voi, şi aţi devenit Cuvîntul, care a căzut ca sămânţă în pământ. Eu aş explica aceasta cu Evrei 11:3. Cel mai mare om de ştiinţă pe care l-am avut vreodată, după câte ştiu, a fost Einstein. Nu de mult am auzit la New York un discurs despre ceea ce el a spus. El se ocupa doar cu galaxiile, întinderea lor, şi a dovedit că există o veşnicie. El a dovedit cumva, cum un om, care cu viteza luminii a parcurs o distanţă, pentru care lui i-ar trebui trei sute de mii de ani, apoi încă o dată acelaşi timp pentru întoarcere, şi totuşi el ar fi lipsit doar cincizeci de ani de pe pământ – veşnicie.

Pentru Dumnezeu, o galaxie este doar ceva neînsemnat, ceva ce El ar putea sufla din mâna Sa. Aşa vorbeşte Biblia. Einstein a ajuns apoi la încheierea următoare: „Există numai o singură posibilitate de a explica apariţia acestei lumi, şi anume Evrei 11:3”. Acesta corespunde exact adevărului. Aici nici nu se apropie ştiinţa. Apoi mai spuneţi că nu credeţi în minuni? Cum puteţi face lucrul acesta? Cum ar fi putut explica un om de ştiinţă ploaia despre care vorbea Noe? Până în ziua respectivă, nici nu căzuse încă vreo picătură de ploaie. Dar Noe spunea că va ploua. Ploaia, care căzuse în timpul lui Noe, era în contradicţie cu ştiinţa. Nu existau nori şi nu plouase încă niciodată. Ei ar fi putut să demonstreze că acolo sus nu este apă.

Dar atunci când Dumnezeu a deschis cerurile şi a dat ploaie încât a spălat tot de pe suprafaţă, totul era un paradox. Totul era cu adevărat împotriva oricărei logici, era de neexplicat. Dar noi ştim că Dumnezeu a făcut-o pentru că Biblia o mărturiseşte. Noi avem dovada şi azi pe pământ. Dumnezeu a făcut-o. A fost un paradox. Dumnezeu a luat un om cu numele Avram, care a fost de şaptezeci şi cinci de ani. Soţia lui avea şaizeci şi cinci de ani, şi trecuse de vârsta femeilor active. Atunci când Avram a primit o făgăduinţă, el era de şaptezeci şi cinci de ani. Soţia lui îi era rudă apropiată. El trăise cu ea din tinereţe. Acum ea avea şaizeci şi cinci de ani, iar lui i se transmise o făgăduinţă: anume că el va avea cu această bătrânică un copil.
0

#70 Utilizator offline   ione 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 27-September 06

Scris 28 September 2006 - 11:43 PM

majoritatea oamenilor de stiinta ai lumii l-au descoperit in final pe Dumnezeu,majoritatea fiind initial atei,pt k incercau sa-si explice exclusiv prin stiinta provenienta si rostul lucrurilor din univers,si mai ales omul.
de exemplu,Newton,pe patul de moarte fiind,dupa ce a realizat cata precizie exista in univers,cu cata precizie au fost facute toate pt a fi posibila viata pe pamant,si-a dat seama k toate astea au un Creator,si-a exclamat asadar(citand la randul sau):"Minunate sunt lucrurile Tale Doamne,toate cu intelepciune le-ai facut!"
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari