sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

oare il insel? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   luna_albastra 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 06

Scris 13 July 2006 - 11:32 AM

sunt cu prietenul meu de mult timp si nu la-m inselat niciodata....de curand am descoperit diferite saituri(sentimente,noi doi,messenger)unde ma conversez cu anumite persoane masculine.....ei mi-au propus sa ne intalnim iar eu mereu am ocolit aceasta tema pt ca am considerat ca il insel pe prietenul meu......nu ca nu as fi fost incantata sa-i cunosc pe unii dintre ei cu care ma-m inteles mai bine. :crazy:
credeti ca-l insel?
0

#2 Utilizator offline   Spyder 

• Right here waiting for you
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-December 05

Scris 13 July 2006 - 11:35 AM

De inselat nu cred ca o faci dar sa nu apara tentatia ca dupa ce o sa te intalnesti cu cineva sa te indragostesti de persoana respectiva si apoi iubitul tau sa se simta nasol! :crazy:
0

#3 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 13 July 2006 - 11:43 AM

pai... nu stiu exact ce ganditi voi, ce fel de relatie aveti. si noi ne'am facut destule cunostinte prin intermediul internetului. Dar niciodata nu ne-am pus problema "inselatului"....
0

#4 Utilizator offline   Her 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-March 06

Scris 13 July 2006 - 12:02 PM

Vezi postarealuna_albastra, la Jul 13 2006, 12:32 PM, a spus:

sunt cu prietenul meu de mult timp si nu la-m inselat niciodata....de curand am descoperit diferite saituri(sentimente,noi doi,messenger)unde ma conversez cu anumite persoane masculine.....ei mi-au propus sa ne intalnim iar eu mereu am ocolit aceasta tema pt ca am considerat ca il insel pe prietenul meu......nu ca nu as fi fost incantata sa-i cunosc pe unii dintre ei cu care ma-m inteles mai bine. :crazy:
credeti ca-l insel?

NUUU, cu siguranta nu il inseli! Dar as mai adauga "nu inca". Deh, asa sunt eu un incorigibil optimist!
Daca El iti ofera totul, atunci ce cauti pe web site-urile matrimoniale???? Nu imi raspunde, intrebarea este...retorica!
0

#5 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 13 July 2006 - 12:04 PM

ups, io acum vazui despre ce site'uri e vb....
0

#6 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 13 July 2006 - 12:06 PM

Her mi-ai luat vorba din gura...
Nu mi se pare normal sa te intalnesti cu un barbat de sex opus..fara ca partenerul tau sa stie :angry:
Cauti ceva pe situri ... dragoste, afectiune...fa ceva...la voi acolo ceva scartaie..Mult succes :crazy:
0

#7 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 13 July 2006 - 12:09 PM

bine... la mine nu e vb de site'uri matrimoniale... avem o retea de net destul de mare... si am toate id'urile in caz de se intampla ceva.... eu nu cunosteam pe nimeni personal pt ca treaba mea e aici in fata calcului nu pe teren. dupa cateva zile de discutat pe net veneau replici de genu':"dai o cafea" si eu..."hai ca dau". Sunam la sot.... "vezi ca vine X'ulescu la cafea"... sotul..."bine". Si am ramas cu multi din ei prieteni.
Eu la asta ma refeream
0

#8 Utilizator offline   valy&elen 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-July 06

Scris 13 July 2006 - 12:31 PM

Hmmmm mai nu stiu ce sa zic cred ca am sa fiu puzin obiectiv pt ca sunt baiat.Dar itzi pot spune ce simt eu daca s-ar intampla asta si in cazul meu.Sti ca barbatzi sunt putzin gelosi si intr-o mica masura majoritatea orgoliosi.Sincer eu cred ca vorbind pe net cu altcineva nu este un lucru de condamnat dar sincer m-ar fii deranjat si pe mine sa stiu ca prietena mea vorbeste cu un alt barbat pe net fara sa stiu eu , asta deja arata un interes pt altcineva si nu este bine , iar daca baiatula ala mai arata si bine si are ceva ce poate orice femeie isi doreste cred ca deja tentatzia creste ,pana la urma stii cum e ce-i in mana nu-i minciuna , daca faci gresala sa te intalnesti cu el nu stiu daca mai poate fii reparata cel putzin din punctul meu de vedere cred ca odata ce te-a impins ispita odata nu mai asi putea sa ma bazez pe tine defapt mi-asi pierde increderea si apar certurile si automat despartzirea si pt ce? Daca stai sa te gandesti este probabil ca aceea persoana sa se dovedeasca a fii altfel atunci cand o intalnesti si sa aiba niste scopuri diferite de ale tale ,dar nu asta e problema , ideea e ca tre sa te gandesti de 100 de ori inaite de a face o gresala asta in caz ca itzi iubesti prietenul si viceversa , eu cred ca nu se merita sa gresesti daca iubesti pt ca potzi pierde pe cineva iubit pt cineva care practic nici nu cunosti decat prin intermediul netului.Si eu mi-am intalnit iubita pe net si ne intzelegem super bine dar de cand sunt cu ea am incetat sa intru pe cinestie ce site-uri atunci cand sunt singur si nu in compania ei.Ideea e ca gresala se plateste cateodata poate fii nedreapta viatza si sa itzi i-a tot ce ai iubit prin diferite metode , eu zic ca cel mai bine e sa nu oferi shansa asta si daca vrei cu adevarat sa vb cu cineva pe net atunci potzi sa o faci si in prezentza lui probabil ca asa vatzi amuza si ai vedea ca relatzia reala nu are nici o treaba cu cea virtuala cea virtuala se pierde si se recupereaza repede iar cea reala din moment ce a fost pierduta nu tzi-o mai da nimeni inapoi.A fost un topic interesant de asta am si scris sincer pana acum nu am scris in nici un topic dar asta mi-a acaparat atentzia.Multa bafta in continoare :crazy:
0

#9 Utilizator offline   luna_albastra 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 06

Scris 13 July 2006 - 12:40 PM

Vezi postareamirelutza, la Jul 13 2006, 01:06 PM, a spus:

Her mi-ai luat vorba din gura...
Nu mi se pare normal sa te intalnesti cu un barbat de sex opus..fara ca partenerul tau sa stie :angry:
Cauti ceva pe situri ... dragoste, afectiune...fa ceva...la voi acolo ceva scartaie..Mult succes :crazy:

de intalnit nu ma-m intalnit cu nimeni....pe situri am intrat din curiozitate ,nu vreau sa gasesc pe cineva mai bun,cu prietenul meu ma inteleg f bine......eu caut prieteni cu care sa pot discuta mai multe lucruri dar cei cu care vorbesc(marea majoritate sunt baieti)vor sa ne intalnim.....lucrul acesta nu il voi face.....dar nu stii ce-ti rezerva viata
0

#10 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 13 July 2006 - 12:45 PM

Vezi postarealuna_albastra, la Jul 13 2006, 01:40 PM, a spus:

de intalnit nu ma-m intalnit cu nimeni....pe situri am intrat din curiozitate ,nu vreau sa gasesc pe cineva mai bun,cu prietenul meu ma inteleg f bine......eu caut prieteni cu care sa pot discuta mai multe lucruri dar cei cu care vorbesc(marea majoritate sunt baieti)vor sa ne intalnim.....lucrul acesta nu il voi face.....dar nu stii ce-ti rezerva viata

Viata ne rezerva multe surprize...mai rau e sa fie neplacute :angry: .. nu te juca cu focu' :angry:
Prieteni ai sa gasesti si aici pe forum...cu gramada....si fetele pot fi bune prietene..intre ele :crazy:
0

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Femeia din patul tau
exclusiv barbatilor!
bydy  26 8.771
Topic inchis Atasamente Would you be my Valentine?
real ? / imaginar ? (membri roportal welcomed)
Marlboro  321 27.728
Hot Topic (New) Orgasmul masculin... thunami  62 34.890
Hot Topic (New) Cum poti sa-i faci unei femei un compliment sincer GiiieeMan  39 10.053
Replici noi all i need is a hint gunnar  5 3.092