Va salut pe toti impatimitii acestui hobby al presarii tastelor as vrea sa stiu de la voi care din programele de mesagerie instantanee va satisface sau care merge mai bine si anume:YAHOO MESSENGER;HOTMAIL MESSENGER;SKYPE.Astept opiniile voastre care banuiesc ca vor fii foarte bine primite de uni care intreadevar isi doresc CEVA MAI BUN de la aceste programe.Stiti cum e la unu merge web camu' bine dar sunetul e de tot rht la unele e web camu' nasol dar sunetul e clar si uite asa mai departe poate cineva dintre voi a incercat toate variantele si ne poate spune ce a gasit mai bun.Cu stima si respect pentru voi toti Niklai.
Pagina 1 din 1
Mesagerie instantanee..! Ceva mai bun..!
Scris 12 July 2006 - 03:30 PM
Din cate am inteles cei de la Microsoft vor sa scoata un program care sa le inglobeze pe cele 3. Astfel chiar daca esti utilizator de Yahoo Messenger sau MSN Messenger...poti folosi acel program, dar pana apare...nu stiu cat mai e!
Scris 13 July 2006 - 02:55 PM
mareexecutor, la Jul 13 2006, 01:47 PM, a spus:
www.meebo.com.
Omu' vrea sa stie despre cum ii merge webcamu' si tu ii zici de meebo
Din experienta proprie yahoo e nashpa si la sunet si la webcam. MSN-ul se descurca mai bine la webcam. Nu stiu cum e pe skype cu webcam dar la sunet este cel mai bun de departe. Nu am avut probleme niciodata pe cand cu yahoo...slava Domnului..garla si cu MSN...
Scris 15 July 2006 - 09:16 AM
Skype-ul nici la video nu se lasa mai prejos...ofera servicii excelente atat video cat si audio.
Si sa nu uitam si de micutul Google Talk..ca nici el nu e de neglijat.
niklai, intrebare: tu la ce te-ai referit cand ai inceput acest topic ? La clienti de IM sau alte retele de IM ??
Si sa nu uitam si de micutul Google Talk..ca nici el nu e de neglijat.
niklai, intrebare: tu la ce te-ai referit cand ai inceput acest topic ? La clienti de IM sau alte retele de IM ??
Scris 15 July 2006 - 03:16 PM
Spyder, la Jul 12 2006, 04:30 PM, a spus:
Din cate am inteles cei de la Microsoft vor sa scoata un program care sa le inglobeze pe cele 3. Astfel chiar daca esti utilizator de Yahoo Messenger sau MSN Messenger...poti folosi acel program, dar pana apare...nu stiu cat mai e! 
Deja exista asemenea program si e chear de mult timp.
Scris 16 July 2006 - 09:56 AM
Te salut nu m-am referit la nimic anume special doar vream sa stiu o opinie a voastra despre cit sunteti de multumiti in privinta mesageriei instantanee si daca e poasibil sa aflu si eu care este cel mai bun program care ofera si sunet si imagine cit de cit clare.Va multumesc Niklai.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Plug-in pentru mess | Leif | 4 | 17.152 |
|
Utilizator nou pe skype | Ecaterina | 2 | 4.517 |
|
Am o problema cu Skypeul |
Fl0ryn1 | 0 | 1.163 |