Am decis sa deschid acest topic, in sprijinul schimbului de impresii intre persoanele care au primit dovezile necesare credintei in sensul vietii ca mijloc de evolutie spirituala.
Neincrederea omului ce nu stie, este justificata, dar oricine trebuie sa accepte ca lucrurile pot fi in multe feluri, care scapa chiar si imaginatiei.
Cei care au experimentat macar o senzatie legata de lumea spirituala sau moartea clinica (fiind constienti de ceea ce li se intampla) stiu ca ceea ce este numit realitate pe aceasta lume, este doar o frimitura din ce inseamna cu adevarat Realitatea.
Persoanele care pot trece dincolo de valul fizic sau macar inteleg lucrurile prin prisma spiritului si nu doar a intelectului, stiu ca de-a lungul timpului adevarul ori a fost spus mascat, ori a fost pastrat pentru cercuri restranse si eliberat in anumite perioade (intr-un anumit mod) catre cei multi.
Multe scrieri oculte trateaza subiecte ca visul, moartea, reincarnarea, spiritul, lumea spirituala, evolutia omului, Iisus Hristos si evenimentul de pe Golgota, etc., cu mare deschidere, dincolo de superstitie si preferinte.
La inceputul drumului meu constient in cautarea Adevarului, imi spuneam ca lucrurile pot sta oricum.
Pe masura ce urcam pe muntele cunoasterii, lucrurile se limpezeau, iar alte posibilitati incepeau sa se dizolve.
Lucrurile pot parea absurde sau lipsite de sens cateodata, dar sunt multe situatii pe care le judecam cu o minte captiva in anumite idei, care nu sunt intotdeauna adevarate sau complete.
Lectura scrierilor sfinte si a celor oculte care explica sensul celor scrise in carti sfinte (cum ar fi Biblia, in special Apocalipsa lui Ioan,Bhagavad-Gita) mi-au deschis orizontul, trezind o mai mare deschidere spre Adevar si o dorinta de evolutie care sa invinga micile (sau marile) predispozitii care se fac simtite zilnic.
As vrea sa impartaseasca fiecare din experienta proprie, mai mult impresii decat experientele in sine(ca fapte)...atat cat doreste fiecare
Ce a insemnat pentru fiecare trecerea de la o viata normala (pamanteana) la o intelegere mai ampla a lumii si prin ce metode a cautat raspunsuri ?
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis