Global Warming (incalzirea globala), Global Dimming (diminuarea luminii solare) si alte fenomene
Scris 10 July 2006 - 12:32 PM
ce ne atrag atentia ca traiul ales de om este gresit...
Ce parere aveti de atitudinea oamenilor vizavi de (si despre) semnalele de alarma aduse de stiinta,
despre consecintele traiului uman in ziua de azi?
...sau de...
Adaptarea omului la conditii de trai din ce in ce mai extreme, provocate tocmai de sistemul folosit
pentru mentinerea stilului de viata actual, in loc de corijarea greselilor?
Scris 10 July 2006 - 12:37 PM
Scris 10 July 2006 - 01:00 PM
black_beauty, la Jul 10 2006, 01:37 PM, a spus:
perfect adevarat, dar este si o chestiune care priveste individul, el poate face ceva alegand un stil de trai cat mai putin toxic (ca sa-i spun asa)
oamenii traiesc prea iresponsabil, desi fiecare este direct afectat, iar viitorul este din ce in ce mai nesigur...
pentru cei care nu au auzit de aceste lucruri, iata aici cateva detalii: http://en.wikipedia..../Global_dimming
http://en.wikipedia..../Global_warming
Scris 13 July 2006 - 03:51 PM
Fulg de nea, la Jul 10 2006, 02:00 PM, a spus:
Felicitari pentru interesul fata de acest subiect (pacat ca nu participa mai multe persone la acest topic).
Am citit cate ceva despre Global warming si Global dimming, am vazut si un documentar si cred ca ar trebui sa ne preocupe mai mult, daca nu ne pasa de noi, cel putin ar trebui sa ne gandim la copii nostri (cei pe care-i avem sau cei ce urmeaza sa vina).
Calculele oamenilor de stiinta estimeaza ca anul 2030 este un an de cotitura, care reprezinta un punct in care omul nu mai poate intervenii cu nimic, consecintele fiind ireversibile si apocaliptice.
Oricum drumul spre aceasta prapastie ce reflecta ignoranta oamenilor, este insotit de schimbari extreme ale climei si ale multe alte fenomene ce pot aduce moartea multor oameni.
Sper ca fiecare, macar o data sa mediteze asupra acestui subiect, realizand participarea sa la acest destin sumbru...
Scris 13 July 2006 - 07:05 PM
Scris 14 July 2006 - 03:42 PM
in mare parte doar se vorbeste, dar nu se hotareste nimeni sa faca ceva! Sau..poate face si nu stim noi!
Scris 14 July 2006 - 03:52 PM
Scris 14 July 2006 - 04:18 PM
oricum docamdata "conducatorii" nostri merg pe divizia :consuma si distruge tot ce poti,mai incolo vedem noi cum ne teleportam pe alte lumi,si incepem si acolo sa"distrugem":
Scris 15 July 2006 - 12:50 AM
Microcosmos8, la Jul 13 2006, 04:51 PM, a spus:
Am citit cate ceva despre Global warming si Global dimming, am vazut si un documentar si cred ca ar trebui sa ne preocupe mai mult, daca nu ne pasa de noi, cel putin ar trebui sa ne gandim la copii nostri (cei pe care-i avem sau cei ce urmeaza sa vina).
Calculele oamenilor de stiinta estimeaza ca anul 2030 este un an de cotitura, care reprezinta un punct in care omul nu mai poate intervenii cu nimic, consecintele fiind ireversibile si apocaliptice.
Oricum drumul spre aceasta prapastie ce reflecta ignoranta oamenilor, este insotit de schimbari extreme ale climei si ale multe alte fenomene ce pot aduce moartea multor oameni.
Sper ca fiecare, macar o data sa mediteze asupra acestui subiect, realizand participarea sa la acest destin sumbru...
Multumesc pentru suport, dar ma asteptam
iata asa se prezinta parerea generala :
"Ce rost are sa vorbim, oricum nu facem nimic. Decat sa ne plangem, ca de obicei. "
Nu ne deranjam sa vorbim, dar mite sa schimbam ceva.
Alegerea personala conteaza, zic eu...participam zilnic la atatea, spunand ca oricum se duc toate la vale... in decizii se vede calitatea unui om
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum sa furi o casa | stiri | 0 | 3.783 |
|
MAILURI CIUDATE
care este părerea voastră? |
CONSTANTIN* | 44 | 12.902 |
|
sa ne folosim imaginatia... | Nepturion | 127 | 17.976 |