Pagina 1 din 1
Recuperare date - este posibil? de pe un Usb Pen Drive damaged?
Scris 09 July 2006 - 05:18 AM
Usb Pen Drive, pus in spatele PCului, trece cineva pe langa, da una cu piciorul si se rupe. Mai exact: partea care intra in portul usb ramane acolo, cu pini cu tot, restul cade pe jos.
Exista posibilitatea ca datele de pe acel memory stick sa poata fi recuperate?
Va rog, daca exista solutii, sa-mi acordati sprijinul, pentru ca persoana cu problema e la un pas de infarct, mai exact disperata.
Multumesc
Va rog, daca exista solutii, sa-mi acordati sprijinul, pentru ca persoana cu problema e la un pas de infarct, mai exact disperata.
Multumesc
Scris 09 July 2006 - 01:16 PM
posibilitatea exista nu stiu exact cum, in functie de cum s-a rupt (memoria e afectata de ruptura? daca nu se poate recupera)
Scris 09 July 2006 - 01:28 PM
Anca/Maria, la Jul 9 2006, 02:16 PM, a spus:
posibilitatea exista nu stiu exact cum, in functie de cum s-a rupt (memoria e afectata de ruptura? daca nu se poate recupera)
Mai, nu stiu exact nici eu, doar mi-a spus cum am scris mai sus, adica ce intra in usb s-a rupt cu tot cu pini si a ramas in usb. Restul, partea din plastic, unde se stocheaza datele, a cazut. Ma gandeam ca daca s-ar putea reface contactele ar fi posibila si recuperarea datelor.
Scris 10 July 2006 - 01:51 AM
Tanti Emma, ia telefonul in mana si browserul in cealalta, si suna pe la departamentele tehnice ale companiilor care distribuie componente. Eu iti dau cateva exemple, voi adaugati daca stiti, sa nu ziceti ca e reclama: BestComputers, UltraRPO, Eta2U, Flamingo.. si fiecare oras are expertii lui locali. Oricum noi nu putem decat sa raspundem prin "da" sau prin "nu" la intrebarea ta. Din pacate, eu am senzatia ca raspunsul e: "da, dar pretul nu renteaza. mai bine cumperi unul nou". Sper sa ma insel....
Scris 10 July 2006 - 02:42 AM
daemon, la Jul 10 2006, 02:51 AM, a spus:
Tanti Emma, ia telefonul in mana si browserul in cealalta, si suna pe la departamentele tehnice ale companiilor care distribuie componente. Eu iti dau cateva exemple, voi adaugati daca stiti, sa nu ziceti ca e reclama: BestComputers, UltraRPO, Eta2U, Flamingo.. si fiecare oras are expertii lui locali. Oricum noi nu putem decat sa raspundem prin "da" sau prin "nu" la intrebarea ta. Din pacate, eu am senzatia ca raspunsul e: "da, dar pretul nu renteaza. mai bine cumperi unul nou". Sper sa ma insel....
Daemoaneeee, cu ce ti-am gresit de ma faci TANTI???
Pai tu crezi ca eu nu stiu unde ar trebui sa-l duca, da' cine mama dracu' lucreaza duminica la service?
Cat despre pret, renteaza sigur
Scris 10 July 2006 - 09:06 AM
EmmaD, la Jul 9 2006, 06:18 AM, a spus:
Usb Pen Drive, pus in spatele PCului, trece cineva pe langa, da una cu piciorul si se rupe. Mai exact: partea care intra in portul usb ramane acolo, cu pini cu tot, restul cade pe jos.
Multumesc
Multumesc
Nu vorbesc in necunostinta de cauza (am locul 2 pe tara la electronica)
1. verifica daca procesoarele de memorie sunt intacte
2. bucata de cablaj va trebui lipita la loc practic va trebui reparat
3. daca un procesor este rupt se pot lua celelante ramase intregi si puse pe un alt memory stik
4. daca nu are decat un singur procesor atunci se poate face dar cu foarte multa rabdare si interes bineinteles daca nu e distrus in totalitate
5. eu lucrez si duminica la urgente dar prob stau departe
SUCCES
Scris 10 July 2006 - 11:37 PM
Multumesc Hackerprof pt lamuriri.
Daca nu gasim in Bucuresti pe cineva dispus sa se ocupe de problema, il trimitem la tine prin curier rapid ca arde rau
Daca nu gasim in Bucuresti pe cineva dispus sa se ocupe de problema, il trimitem la tine prin curier rapid ca arde rau
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
PC-ul se restarteaza
cand joc FIFA |
Neamtu81 | 6 | 1.753 |
|
Unitate CD
cum dezinstalez cd |