Ar fi mai bine sa luam o pauza?!
Scris 08 July 2006 - 07:36 PM
Ar fi mai bine sa luam o pauza?!Ce credetzi ca vrea persoana iubita sa spuna prin asta?
Ma intereseaza parerile voastre.Si ar mai fi ceva:E bine sa acordam pauza asta sau nu?
Ma intereseaza parerile voastre.Si ar mai fi ceva:E bine sa acordam pauza asta sau nu?
Scris 08 July 2006 - 07:55 PM
da, e cel mai bine.... asta e parerea mea. Fiecare isi pune ordine in ganduri...daca dupa aceasta pauza mai vreti sa fiti impreuna... e ok!!
Scris 08 July 2006 - 08:17 PM
Anca/Maria, la Jul 8 2006, 07:55 PM, a spus:
da, e cel mai bine.... asta e parerea mea. Fiecare isi pune ordine in ganduri...daca dupa aceasta pauza mai vreti sa fiti impreuna... e ok!! 
Da Anca...dar daca eu la nervi am zis ca nu vreau nici o pauza...ce sa fac acum?
Daca ii spun ca mi-am schimbat pledoaria imi pica orgoliul.Sunt si orgolioasa dar il vreau si inapoi.In ce situatzie naspa sunt.
Scris 08 July 2006 - 08:36 PM
Pauza inseamna primul pas catre despartire. El l-a facut deja propunandu-ti asta. Imi pare rau!
Scris 08 July 2006 - 08:43 PM
Ok, rectific...in majoritatea cazurilor pauza inseamna primul pas catre despartire.
Scris 08 July 2006 - 08:49 PM
Pauza inseamna ca are nevoie sa isi faca ordine in ganduri sa vada, sa se gandeasca ce sa faca. Uneori dupa pauza vine despartirea alteori dupa pauza isi da sema ca te iubeste cel mai tare si ca nu poate trai fara tine. Deci este o loterie, nu stiu ce sa faci, dar cred ca cel mai bine sa io acorzi pt ca ceea ce simte asta va face si sa nu uti ca dragoste cu de-a sila nu se poate. Iti doresc toate cele bune.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cum as putea sa o recuceresc | santee | 41 | 13.119 |
|
SEX ANAL SAU VAGINAL? | angeldeni | 2 | 10.567 |
|
intalnire | jason | 30 | 8.213 |
|
o mica problema de-a mea