Prin urmare, dragi Roportalieni, sa ne batem in clisee. Fiecare scoateti-va din cutie zeitatea in care credeti, si defilati cu ea! Eu unul declar oficial (dar la cea mai mare bascalie) ca sunt Buddhist. Prin urmare toti crestinii de aici sunt simpli nevazatori, oameni care au ochii legati si nu vad maretia lui Brahman, care ni se reveleaza in fiecare musculita pe care o strivim pe geam si in fiecare picior de caine mancat de coreeni. Sunt convins ca ignorandu-va total voi castiga pacea; prin actele mele nu fac altceva decat sa imi urmez chemarile de bunatate. Pacat de voi! Veti mai trai alte vieti de chinuri, si nu veti cunoaste adevarul
Clisee -- sa ne batem in clisee --
Scris 08 July 2006 - 06:56 PM
Prin urmare, dragi Roportalieni, sa ne batem in clisee. Fiecare scoateti-va din cutie zeitatea in care credeti, si defilati cu ea! Eu unul declar oficial (dar la cea mai mare bascalie) ca sunt Buddhist. Prin urmare toti crestinii de aici sunt simpli nevazatori, oameni care au ochii legati si nu vad maretia lui Brahman, care ni se reveleaza in fiecare musculita pe care o strivim pe geam si in fiecare picior de caine mancat de coreeni. Sunt convins ca ignorandu-va total voi castiga pacea; prin actele mele nu fac altceva decat sa imi urmez chemarile de bunatate. Pacat de voi! Veti mai trai alte vieti de chinuri, si nu veti cunoaste adevarul
Scris 08 July 2006 - 06:58 PM
ar trebui sa instituim un "coltu' vesel al mesei rotunde", unde sa bagam subiectele astea.
Scris 08 July 2006 - 07:02 PM
A, uitasem: Aveti mana libera ironiei! Cu conditia ca mesajul sa fie coerent si sa nu contina peste 50% emoticons. Multumiri
Aceasta postare a fost editata de daemon: 08 July 2006 - 07:02 PM
Scris 08 July 2006 - 07:13 PM
dark_light, la Jul 8 2006, 05:58 PM, a spus:
ar trebui sa instituim un "coltu' vesel al mesei rotunde", unde sa bagam subiectele astea.
noo,ca Brahmanu' e ala cu Buddha si alea alea,iar Branham e marele William Branham
daemon, la Jul 8 2006, 05:56 PM, a spus:
Zeitatea in care cred eu...pai evident ca nu e Buddha si nici Branham
Eu defilez cu Cristos.Stiu ca din punctul altora de vedere sunt o fanatica nebuna,care crede in Dzeu Dragostei,si bate campii vorbind dintr-o carte "inventata"dupa parerea lor de oameni.
Si deci prin urmare toti astia care nu credeti ca mine ... pomenise cineva ,undeva,candva...de un loc numit...Hades
DAR sa stiti ca tot mai aveti o sansa,cat timp santeti in viata,asa ca...navaliti sau...va ia...Hadesul
Aceasta postare a fost editata de annacondor: 08 July 2006 - 07:05 PM
Scris 08 July 2006 - 07:15 PM
daemon, la Jul 8 2006, 08:02 PM, a spus:
eu, cateodata, am activitati net superioare dpdv al utilitatii - tai frunza la caini.
daca...
credinta n-are legatura cu coeficientul de inteligenta. iar, tehnic, nu iadul e locul in care vei arde.
stai pe-aproape, s-ar putea sa inveti cate ceva chiar si de la "amarastenii" astia de credinciosi...
annacondor, la Jul 8 2006, 08:13 PM, a spus:
pomenise degeaba. ca toti ajungem acolo, dupa credinta crestina.
Scris 08 July 2006 - 07:17 PM
Scris 08 July 2006 - 07:20 PM
Citeaza
Desert Rose, si ce mi se intampla daca nu cred ca tine? O sa ma loveasca vreun meteor? Fa-ne catehizarea.
( Oricum incuiatii nu pot sa-l simta pe Brahman, o sa va chinuiti vesnic, nesfarsit si ciclic aici pe pamant, in loc sa veniti in Nirvana.. )
Aceasta postare a fost editata de daemon: 08 July 2006 - 07:23 PM
Scris 08 July 2006 - 07:27 PM
daemon, la Jul 8 2006, 06:20 PM, a spus:
Demone,mai, de ce vezi tu numai partea goala a paharului?!?
Am zis ca Dzeul meu e Dzeu Dragostei,spre deosebire de toti ceilalti dzei
Si ah...unii zic si asta... Jesus Rocks(apropo de semnatura ta bengoasa!
Aceasta postare a fost editata de annacondor: 08 July 2006 - 07:29 PM
Scris 08 July 2006 - 07:31 PM
daemon, la Jul 8 2006, 08:20 PM, a spus:
Oh, nici vorba ! Este un zeu serios, nu si-ar permite sa umble cu amenintari ieftine ! Dar daca crezi in el, iti va da posibilitatea sa prevezi starea vremii (meteo) cu cel putin o ora inainte. In sensul ca daca vremea nu se schimba, sigur asa ramane! Tentant, nu ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
O carte care merita citita de 2 ori | arrina28 | 5 | 6.174 |
|
Vieti transformate
Cum Dumnezeu poate schimba si viata ta! |
cioanas | 983 | 84.499 |
|
LOGICA DUMNEZEIASCA?