de ce noi oamenii nu ramanem cu prima dragoste? fiecare dintre noi am avut o iubita sau un iubit mai e??
Scris 08 July 2006 - 06:57 AM
Scris 08 July 2006 - 07:19 AM
prima mea "iubire" pot sa zic ca a fost un baiat dintr-un sat departe de Bucuresti. sper ca va dati cu totii seama ca ar fi fost imposibil sa ramanem impreuna... a fost o chestie de o vara (poate doua) care insa se petrecea doar atat timp cat eram eu la tara.
a fost insa o experienta placuta
Scris 08 July 2006 - 07:45 AM
Mi-am cunoscut sotul cand aveam 16 ani
Scris 08 July 2006 - 07:45 AM
Scris 08 July 2006 - 09:02 AM
dan-marius, la Jul 8 2006, 09:37 AM, a spus:
Sunt multi care se casatoresc cu primii...
De multe ori ma intrebam cum de am avut eu asa noroc sa dau peste primul..si bun...altii cauta o viata intreaga si tot singuri sunt.
De cele mai multe trebuie sa ni se intample lucruri neplacute sa apreciem la adevarat valoare ce avem langa noi.
Scris 08 July 2006 - 09:37 AM
hackerprof, la Jul 8 2006, 08:57 AM, a spus:
nu ramai cu prima dragoste pt ca se intampla la o varsta prea frageda si nu ai idee de multe lucruri, esti ca un copil mic care invata pt prima oara sa mearga.....cat sa ai cand te loveste prima oara 14-15-16 ani? ce stii tu atunci despre lume,viata si sentimente? mai nimic , totul este perceput la nivel "inocent" esti ca o foaie imaculata pe care se scriu sentimente, numai ca realitatea este alta....odata cu maturizarea viziunea asupra lumii se va schi9mba si implicit asupra persoanei pe care o iubesti si s-ar putea ca ea sa nu mai corespunda viziunilor si viselor tale actuale.....de multe ori te indragostesti si peste cativa ani te uiti la persoane respectiva si iti zici ca nu are cum sa iti fi placut persoana respectiva....rrealitatea trece dincolo de noi la varste fragede
Scris 08 July 2006 - 09:39 AM
hackerprof, la Jul 7 2006, 09:57 PM, a spus:
din copilarie
Dragoste din copilarie ?!?!? n-am auzit pana cum o relatie asa de stabila doar al regilor care erau si verisori primi si erau casatoriti pentru motive de Stat. Ana celor 1000 de nopti sau zile este una din cele mai reusite uniuni de acest tip urmat de multe altele, insa-mi sta mintea in loc cum de te-ai gandit la asa un topic ???
Poate voiai sa ne intrebi cat a durat prima dragoste ??? sau o variatiune pe aceastea tema.
Cate din prima dragoste au dus la casatorie ??? sau Primul barbat este si azi sotul sau iubitul #1 ???
Eu nici in Liceu n-as fi considerat un coleg mai mult decat un copil imatur si doar cele mai importante vorbeam cu ei despre probleme scolare, strict !!!
La noi in familie nu se discuta despre casatorie ca dragoste ci afacere financiara!!!
Multumesc alui de Sus ca mi-a dat o minte mai stabila decat sa ma gandesc la cineva din copilarie ca nici nu stiu unde eram azi, dar nu cred ca pe acest forum !!!
Prima dragoste ?!?!? numai la al doilea se stie de prima ca ai la ce compara deja !!! nu-i asa ???
Scris 08 July 2006 - 09:46 AM
Olga Khan, la Jul 8 2006, 10:39 AM, a spus:
Super tare..am trait sa o aud si pe asta...deci dragostea este o investitie, o afacere...asa..ca la bursa...eu bag bani in 1000 actiuni si astept sa le creasca pretul
Olga Khan, la Jul 8 2006, 10:39 AM, a spus:
Nu-i asa..poti ajunge si la al zecelea si sa nu fie cel potrivit
DarkBringer, la Jul 8 2006, 10:37 AM, a spus:
de cele mai multe ori se maturizeaza ambii
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vreau niste sfaturi... | nike | 32 | 10.268 |
|
Cum sa redevin virgina ?