DORO, la Aug 25 2006, 11:38 PM, a spus:
Am facut armata la Roman pe vremea lui nea nicu... Imi amintesc cum ma trimiteau ofiterii sa duc soldati la ajutat de incarcat camioane cu paine... ce paine buna era! Chiar se construia un complex comercial atunci, se vedea un proiect curajos pentru timpurile alea...
Dar, ca soldatul din Centrul 92 Instructie... Gadinti, Horia, munci agricole la Sabaoani (ce fete frumoase pe acolo!)... km multi facuti pe jos, etc. Chiar... mai a ramas ceva din acea unitate de tancuri ?
O amintire nasoala e mirosul produs de fabrica de faina de oase de pe langa tancodrom... nu e miros mai oribil decat acela... sconcsul e deodorant pe langa el !!
As vrea sa mai vad Romanul, chiar daca, sunt convins, e foarte schimbat!

eu sunt din ROMAN!!!
da s-au schimbat multe pe acolo ca peste tot!
pentru mine e un oras super!!! ... aici mi-am facut scoala primara, gimnaziu si liceul (langa tancuri...)!!!
cand ai facut armata? (iti spun ceva numele astea laban, lefter, leonte, maftei? - au fost cadre la regimentul de tancuri - ofiteri si subofiteri)...
tot ce stii ca era acolo (tancuri, transportoare blindate, rachete, etc.) s-a restructurat si a ramas doar ... un batalion! dintr-o "forta" militara romanul nu a mai ramas cu nimic ... astea-s vremurile!!!
hackerprof, la Jul 8 2006, 05:31 AM, a spus:
Buna sunt din Roman Jud piatra <<<< Candva Roman a fost Judetul Roman Iar Neamt a fost un amarat de oras
De ce??!! Uite cateva cuvinte:
PE ATUNCI.........
1. Primul oras din moldova care detine-a cele mai multe fabrici si uzine din zona Moldovei,
2. Aici este cea mai mare Fabrica de tevi de pe teritoriul Moldovei,(inca mai este)
3. Datorita celui mai frumos parc NATURAL din zona Moldovei
4. Orasul cu cei mai multi muncitori
etc.
ACUM............
1. Detine inca fabrica de tevi (Mare branza)
2. Acelasi lucru....
3. Mai este parcul natural dar de cand sa dus nea NICU... se cam darama amenajarile...
4. Printre orasele care au cei mai multi someri din Romania
Voi ce parere aveti?????????

Fabrica de tevi din roman este cea mai mare din sud-estul europei nu doar din moldova!!! (sau cel putin era...)
nu exista judetul piatra!!! poate judetul neamt!!! nu exista orasul neamt!!! poate orasul piatra neamt!!!
daca chiar esti din roman ... trebuie sa-ti mai reimprospatezi memoria!
Aceasta postare a fost editata de costy73: 26 August 2006 - 07:59 AM