Nume cyborg
Scris 22 October 2004 - 02:24 AM
http://www.cyborgname.com/
R.O.pe.O.R.te.A.la.: Robotic Organism Programmed for Observation and Repair/Transforming Artificial Lifeform
la.I.G.I.U.sa.: Lifelicae Individual Generated for Infiltration and Ultimate Sabotage
de.O.R.I.N.A.N.de.: Device Optimized for Repair and Intensive Nullification/Artificial Networcaed Device
sa.pe.I.de.E.R.: Synthetic Positronic Individual Designed for Exploration and Repair
B.la.A.C.ca. C.A.te.: Biomechanical Lifeform Assembled for Calculation and cailling/Cybernetic Artificial Technician
A.N.de.R.E.I.: Artificial Networcaed Device Responsible for Exploration and Infiltration
de.R.A.ca.U.la.A.: Digital Robotic Android caeen on Utility and Logical Assassination
de.A.N.de.O.R.: Digital Artificial Neohuman Designed for Observation and Repair
R.O.pe.O.R.te.A.la.: Robotic Organism Programmed for Observation and Repair/Transforming Artificial Lifeform
la.I.G.I.U.sa.: Lifelicae Individual Generated for Infiltration and Ultimate Sabotage
de.O.R.I.N.A.N.de.: Device Optimized for Repair and Intensive Nullification/Artificial Networcaed Device
sa.pe.I.de.E.R.: Synthetic Positronic Individual Designed for Exploration and Repair
B.la.A.C.ca. C.A.te.: Biomechanical Lifeform Assembled for Calculation and cailling/Cybernetic Artificial Technician
A.N.de.R.E.I.: Artificial Networcaed Device Responsible for Exploration and Infiltration
de.R.A.ca.U.la.A.: Digital Robotic Android caeen on Utility and Logical Assassination
de.A.N.de.O.R.: Digital Artificial Neohuman Designed for Observation and Repair
Scris 22 October 2004 - 04:13 AM
I.N.G.I.N.E.R. sa.E.F.: Intelligent Networcaed Guardian Intended for Nocturnal Exploration and Repair/Synthetic Electronic Facsimile
Scris 22 October 2004 - 04:06 PM
la.O.R.E.de.A.N.A.: Lifeform Optimized for Repair and Efficient Destruction/Artificial Networcaed Android
:
: :
:
:
Scris 21 December 2004 - 09:43 AM
C.la.A.U.de.I.U.: Cybernetic Lifelicae Android Used for Dangerous Infiltration and Utility
Scris 21 December 2004 - 12:02 PM
E.N.G.la.E.Z.Z.Z.U.: Electronic Neohuman Generated for Logical Exploration/Zeta Zealous Zoology Unit
Scris 21 December 2004 - 12:20 PM
Citeaza
http://www.cyborgname.com/
Eheeee !! Maine dau fuga la evidenta populatiei sa imi schimbe numele din buletin !! Asta e de o mie de ori mai tare !
Scris 21 December 2004 - 02:26 PM
A.la.pe.A.de.=Artificial Lifeform Programmed For Assassination And Destruction! :
:
Scris 21 December 2004 - 05:40 PM
Ei, asta imi evidentiaza latura "neagra" :
:
Ei, asta imi evidentiaza latura "neagra" :
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vanzare domeniu
CWR.ro |
Aliniuz | 3 | 3.863 |
|
un director web mai diferit
inca lucrez la el |
Alex Vipe | 2 | 1.859 |
|
O pagina unde iti poti face triburi
destul de interesant |
cristian altrixd | 0 | 2.921 |
|
cum afli o parola pe yahoo mess.?
cum afli o parola pe yahoo mess.. |
nutzw | 11 | 50.319 |
|
Ce vulnerabilitati are browserul tau (daca folosesti IE) | roportal | 1 | 4.058 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis