sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cerurile Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 25 July 2006 - 06:22 PM

Vezi postareamlg, la Jul 25 2006, 07:19 PM, a spus:

Bine si atunci de unde iei invatzaturile daca nu din biblie , sau alegi din bilie numai ce-ti place?

mai era un individ care spunea ca Isus a adus ura si dezbinare. Asta a inteles din Biblie. Ce sa'i spui? la asta m'am referit.
0

#52 Utilizator offline   mlg 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-June 06

Scris 25 July 2006 - 06:25 PM

Vezi postareaAnca/Maria, la Jul 25 2006, 07:01 PM, a spus:

un om care nu crede in exista lui Dumnezeu, si nu e credincios, dar in schimb traieste frumos, iubind si ajutand semeni, inima lui fiind numai bunatate. iar altul, care toata ziulica vb de Domnul, dar care numai la suprafata pare om bun, dar de fapt gandeste rau de altii, ii ajuta din obligatie (pt ca stie ca asa trebuie)..... oare care este mai aproape de inima Lui?

nu prea face sens pentru ca un om care-l cunoaste pe dumnezeu stie ca " sa nu stie stanga ce face dreapta" cu alte cuvinte nu faci ca sa fii laudat ,si un om care citeste biblia stie ca dumnezeu nu ia in socoteala faptele facute de ochii lumii si cunoaste inima fiecaruia

iar cel care nu crede in existentza lui dumnezeu nu poate fi aproape de dumnezeu in nici un caz

Aceasta postare a fost editata de mlg: 25 July 2006 - 06:27 PM

0

#53 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 25 July 2006 - 06:26 PM

Vezi postareamlg, la Jul 25 2006, 07:25 PM, a spus:

nu prea face sens pentru ca un om care-l cunoaste pe dumnezeu stie ca " sa nu stie stanga ce face dreapta" cu alte cuvinte nu faci ca sa fii laudat ,si un om care citeste biblia stie ca dumnezeu nu ia in socoteala faptele facute de ochii lumii si cunoaste inima fiecaruia

privesti din punctul tau de vedere.... si ma bucur ca traiesti frumos.
Dar crede'ma ca exista si asemenea oameni :crazy:
0

#54 Utilizator offline   mlg 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-June 06

Scris 25 July 2006 - 06:31 PM

Vezi postareaAnca/Maria, la Jul 25 2006, 07:26 PM, a spus:

privesti din punctul tau de vedere.... si ma bucur ca traiesti frumos.
Dar crede'ma ca exista si asemenea oameni :crazy:

stiu ca exista, dar biblia spune ca chiar la unii care au facut minuni in numele lui Dumnezeu o sa le spuna ca nu-i cunoaste, degeaba fac ceva de ochii lumii ca nu se pune ; o sa-si primeasca rasplata cuvenita
0

#55 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 25 July 2006 - 06:46 PM

Vezi postareaAnca/Maria, la Jul 25 2006, 07:22 PM, a spus:

mai era un individ care spunea ca Isus a adus ura si dezbinare. Asta a inteles din Biblie. Ce sa'i spui? la asta m'am referit.

Iisus nu avea cum sa aduca ura si razbunare, insa cei care au profitat dupa urma lui... DA !
0

#56 Utilizator offline   Anna Condor 

• Fiica Īmparatului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 09-March 06

Scris 25 July 2006 - 07:16 PM

Vezi postareaAnca/Maria, la Jul 25 2006, 05:01 PM, a spus:

nu, nu sar

:- Bine ca n-ai sarit!! :o:

Citeaza

numai ca eu vad putin diferit lucrurile.... uite sa luam doi oameni .... (desi mi se pare ca s'a mai dat pe undeva exemplul asta)..... un om care nu crede in exista lui Dumnezeu, si nu e credincios, dar in schimb traieste frumos, iubind si ajutand semeni, inima lui fiind numai bunatate. iar altul, care toata ziulica vb de Domnul, dar care numai la suprafata pare om bun, dar de fapt gandeste rau de altii, ii ajuta din obligatie (pt ca stie ca asa trebuie)..... oare care este mai aproape de inima Lui?

Bun,exemplul tau e exceptional. :o: Dar acum sa iti zic si eu parerea mea :crazy:
Cazul celui care nu crede in Dzeu este unul ft general,la fel ca si cel de-al doi-lea.nu te contrazic,sunt multi,multi care afirma si se bat cu pumnul in piept ca sunt crestini,dar is vai de capul lor!
Cam aceeasi treaba era si pe vremea lui Isus.Ai auzit de pilda samariteanului? :crazy: Cica samaritenii erau un neam de oameni urati de evrei.Iar evreii care 'il aveau pe Dzeu' s-au gasit sa treaca pe langa cel ranit si sa nu il ajute!
Pana aici invatatura este in acord cu parerea ta.Mai bun e unul care poate sa nu fie crestin dar sa fie cu inima.
Totusi prin pilda aceea Isus a vrut sa zica ceva...si mai ales evreilor din acea vreme care erau cat se poate
de gresiti. Cica,cine dintre cei doi a facut ce e placut lui Dzeu? ...bun?
Du-te si fa si tu la fel ! :crazy:
Deci vezi tu,noi vedem lucrurile cam la fel :o:

Citeaza

PS : eu cred in Dumnezeu, nu cred in biserica. Cred in invataturile Lui, dar nu sunt de acord ca biblia sa fie inteleasa exact cum e scrisa.

Daca te referi la biserica in general sau la biserica ortodoxa nu stiu.Pot sa iti spun un lucru. Nu lua Biblia dupa cum zice biserica,mergi frumusel si o citeste.Are multe intelesuri spirituale,si are multe intelesuri diferite de ceea ce afirma B.O. Foarte multe :crazy:

Citeaza

cunosc multi atei, care respecta poruncile Lui, si cunosc "credinciosi" care numai gura e de ei ....

dap,si eu!
Dar totusi,Dzeu te va judeca dupa ceea ce faci tu ,nu dupa ce nu ti-a placut la cutare crestin si ai zis 'eu ca el nu vreau sa fiu' ! :cheer:
Si ca sa nu ma suiere administratia...zic sa revenim la ceruri ... :crazy:

Aceasta postare a fost editata de annacondor: 25 July 2006 - 07:20 PM

0

#57 Utilizator offline   germanica 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-December 06

Scris 10 December 2006 - 11:44 PM

Vezi postareamlg, la Jul 7 2006, 02:24 PM, a spus:

asa cum sunt descrise in Biblie
Imagine amplasata

Trebuie sa spun ca sint impresionata de aceasta schita,caci ea coincide cu trei vise de-ale mele.Sper sa fac si eu niste schite cind am timp.Eu am vazut aceste lucruri f. frumos colorate si ce am auzit a fost f. interesant.
0

#58 Utilizator offline   Soimos 

• Soimos Homo Informaticus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-July 06

Scris 11 December 2006 - 12:01 AM

Vezi postareagermanica, la Dec 10 2006, 11:44 PM, a spus:

Trebuie sa spun ca sint impresionata de aceasta schita,caci ea coincide cu trei vise de-ale mele.Sper sa fac si eu niste schite cind am timp.Eu am vazut aceste lucruri f. frumos colorate si ce am auzit a fost f. interesant.

Alta data sa nu mai bei ceai din fiertura de mac inainte de culcare, ca s-ar putea ca sa se intample o minune cereasca si visul sa se transforme in realitate si e pacat sa te pierdem de pe forum la asa o varsta frageda!
0

#59 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 13 December 2006 - 12:28 AM

pfuu unde este pamantul pe harta aia ? avem 4 paradisuri, ce facem trecem din unul in celalalt in fuctie de cate aripi avem in spate? si evident nu putea lipsi ierusalimul , pun pariu ca harta e facuta de vreun evreu care viseaza ingeri..ciudat , scaunul lui isus este pus intre raiul suprem ca sa ii zic asa si cele 2 paradisuri mai mici ....numai paradis nu se pot numi first si second heaven din moment ce isus sta in scaunelul judecatii de apoi la mijloc...opa paradise of christ sub grave , acum am vazut , asta ce o cauta sub mormant? (asta evident daca e sa luam cuvantul grave asa cum e) haha pana si iadul este impartit in caste, zau ca unii nu duc lipsa de imaginatie
0

#60 Utilizator offline   Cleric Prestųn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-August 06

Scris 13 January 2007 - 03:27 AM

Cerurile in Biblie semnifica universurile cu mai multe dimensiuni decat universul material.

Fiecare cer / univers / spatiu creat are puteri asupta celui inferior lui si e total descoperit fata de cel superior.

Intru-cat noi oamenii nu putem vedea nimic din alt univers deducem ca asta e cel mai inferior.

Chiar si Iazul cu Foc, locul de pedeapsa VESNICA, e un univers superior celui material fiind vesnic.

Vesnic nu inseamna neaparat fericire si stare de bine.
In Cer fericirea e vesnica si absoluta, dar si nefericirea poate fi la fel in Iazul cu Foc.

Asadar atentie fiecare unde vom ajunge.

Suferintele de pe pamant sunt doar semnale de alarma menite sa ne aproprie de divinitate si sa ne faca sa progresam spiritual.

Suferintele de pe pamant sunt niste teste, orice suferinta pamanteasca poate fi remediata de Dumnezeu.

Suferinta de dupa moarte e ADEVARATA SUFERINTA, iar starea spirituala de atunci e definitiva.

Acea stare Dumnezeu REFUZA sa o vindece.
E starea duhurilor razvratite care vor ajunge in ABIS.
Oricine acepta partasia duhurilor razvratite ajunge in ABIS.

De acolo cale de intoarcere nu mai e.

Aceasta postare a fost editata de iosafat: 13 January 2007 - 03:30 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis