sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Adam si Eva !1 Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ady_maris 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-July 06

Scris 07 July 2006 - 04:38 PM

Nimeni să nu-şi spele mâinile în nevinovăţie şi să spună: „Ce mă interesează pe mine! ”, căci fiecare bărbat şi fiecare femeie, fiecare fată, fiecare băiat ar fi procedat exact ca Adam şi Eva da, ei o mai fac şi astăzi. Dumnezeu ne cunoaşte pe toţi şi a ştiut că nici un om nu poate să împlinească cerinţele şi poruncile Sale. Şi totuşi El, în dreptatea Lui, ne-a lăsat să recunoaştem fărădelegile şi neascultarea faţă de El.

Dacă nu ar exista o lege dumnezeiască, nimeni nu ar putea fi condamnat pentru încălcarea ei, şi nimeni nu ar vedea necesitatea iertării şi mântuirii. Noi toţi am fost născuţi în această lume pierdută şi despărţită de Dumnezeu, de aceea avem nevoie de împăcarea cu El. Conştiinţa îi avertizează pe toţi, chiar şi pe cei care nu au auzit niciodată mesajul divin şi nu au citit niciodată Biblia. Fiecare ştie când minte, înşeală, fură sau face altceva nepermis. Toţi, fie săraci sau bogaţi, buni sau răi, au devenit la fel de vinovaţi înaintea lui Dumnezeu. Nimeni să nu spună că el n-a omorât pe nimeni sau că nu a comis vreo altă infracţiune, deci nu este aşa de rău. Deasupra tuturor stă pedeapsa dreaptă a lui Dumnezeu, de aceea toţi trebuie să moară. În viaţă nu este nimic mai sigur decât moartea, căci „... oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata.” (Evrei 9, 27). Noi suntem răspunzători pentru faptele noastre.

Prin căderea în păcat a fost întreruptă părtăşia cu Dumnezeu. Dar El s-a gândit la noi şi El însuşi a croit o cale pentru noi prin Singurul care putea spune: „EU sunt calea, adevărul şi viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl, decât prin Mine.” (Ioan 14, 6). Domnul a venit la noi în dragostea şi mila Lui nemărginită, pentru ca noi să putem merge la El.

Pentru că noi am devenit vinovaţi în trupul acesta pământesc, El a trebuit să vină în trup pentru ca astfel Singurul nevinovat să ocupe locul întregii omeniri, să ia vina tuturor asupra Lui şi să ne împace cu Dumnezeu. Aceasta s-a întâmplat în Isus Hristos, Domnul nostru, a cărui strigare sună astfel: „Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.” (Mat. 11, 2Cool. Astfel de oameni care vin la El, pot să fie siguri când bate ultimul lor ceas, că duhul lor este încredinţat Lui şi El va da întotdeauna acelaşi răspuns: „Adevărat îţi spun că astăzi vei fi cu Mine în rai.” (Luca 23, 43). Cine trăieşte conştient fără El, va şi muri fără El. Mântuiţi sunt numai acei care trăiesc cu Hristos şi mor în El (Rom. 14, 7-8; Apoc. 14, 13).

0

#2 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 07 July 2006 - 11:48 PM

Alt bla-bla-bla?
0

#3 Utilizator offline   ady_maris 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 08 July 2006 - 02:41 PM

Credinţa şi încrederea în Dumnezeu şi în Cuvântul Său trebuie restabilită cu orice preţ. Dumnezeu este adevărat, Cuvântul Său este fără îndoială minunat. În toate religiile li se insuflă oamenilor frică de Dumnezeu, dar în acelaşi timp ei îşi pun nădejdea în aranjamentele religioase omeneşti. Sarcina noastră este de a zdruncina încrederea oamenilor în toate religiile şi de a restabili credinţa în Dumnezeu şi în Cuvântul Său.

Cel Atotputernic are un plan cu omenirea.

Din păcate, oamenii au propriile lor planuri şi în cadrul Împărăţiei lui Dumnezeu ei şi-au construit propriile lor împărăţii religioase. Cele omeneşti şi cele dumnezeieşti se află într-o contradicţie directă.

Cel ce doreşte să se încadreze în planul şi hotărârea veşnică a lui Dumnezeu trebuie să iasă din toate religiile înfiinţate în decursul vremurilor.

Dumnezeul cel Atotputernic este în acelaşi timp Atotştiutor şi a stabilit un plan pentru omenire încă înainte de întemeierea lumii. Întreruperea temporară care a intervenit prin refuzul omenesc, a neascultării şi a încălcării Cuvântului, nu va anula planul Său veşnic. Pentru că Domnul a ştiut totul dinainte, El a putut astfel planifica totul în conceptul Său. Cuvântul lui Dumnezeu este la fel de adevărat şi infailibil ca şi El însuşi.

Calea lui Dumnezeu cu omenirea este descrisă cu claritate în Cuvântul Său. Din păcate, această cale a fost întunecată cu tradiţii şi dogme religioase preluate, devenind nefolosibilă.

Inteleptii sunt aceia,care din eroare in eroare ajung la Adevar!!!!
0

#4 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 08 July 2006 - 02:49 PM

:crazy:
OMULE, TE POTOLESTI ODATA CU COPIATUL SI MESAJELE ASTEA? CA M-AI EXASPERAT !
tu n-ai vocabular? nu stii sa articulezi doua vorbe coerente?
si mai uita-te Dumnezeului pe sectiune, ca sunt subiecte care deja trateaza problemele astea !
te-am lasat o data, te-am lasat de doua ori, dar tu chiar nu intelegi de vorba buna !
considera mesajul asta un avertisment iar de acum incolo, cum vad mesaje ce contin numai copy-paste sau citate biblice, LE STERG !

0

#5 Utilizator offline   ady_maris 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 08 July 2006 - 02:57 PM

[/b]AM INTELES CA ACESTA CATEGORIE DE FORUM ,IN SPECIAL ACEST TOPIC ,SE TRATEAZA SUBIECTE SPIRITUALE ,NU SEXUALE ,SI NICI LINGVISTICE SAU GRAMATICALE,NICI UMORISTICE,SUNT TOPICE DESTINATE PTR. ACESTE CATEGORII DE SUBIECTE ,CINE NU VREA SA CITEASCA CE AM POSTAT ,POATE TRECE PE ALTE TOPICE LA ALTE SUBIECTE,TE SALUT RESPECTUOS,....DESII NU AI MERITA !!!

:crazy: Proverbele, 22

12 Ochii Domnului păzesc pe cel ce are ştiinţă, dar înfruntă cuvintele celui stricat. [Proverbele 22 ]
[b]
0

#6 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 July 2006 - 03:02 PM

forumul e pentru schimburi de pareri, pentru dialog, nu pentru copiat din alta parte si atat. ce-o sa facem? o sa copiem toti bucati de texte religioase si gata ! o sa vorbim in citate. si cu ce ajuta sau ce scop are treaba asta?
0

#7 Utilizator offline   ady_maris 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 08 July 2006 - 03:10 PM

TIMPUL COSTA BANII...... eu am aceste mesaje pe mai multe forumuri ,si nu le copiez de pe alte surse ,ci sunt scrise de mine ,si nu le rescriu de 1000 de ori ,pe fiecare forum,deci atentie ca sunt ffff. importante aceste mesaje ,si sunt ultimele mesaje de dragoste ptr. aceasta generatie ,care este si ultima de pe acest pamant ,vb. ffff. serios ,stati putin si meditati ,la cea ce am scris ,nu sariti ca arsi ,ca este vb. de viata si moarte.
0

#8 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 July 2006 - 03:19 PM

Vezi postareaady_maris, la Jul 8 2006, 04:10 PM, a spus:

TIMPUL COSTA BANII...... eu am aceste mesaje pe mai multe forumuri ...
...
...este vb. de viata si moarte.

mai mult de :crazy:
exista o ffff. (ca sa ma exprim in termeni pe care-i intelegi) mare discrepanta intre mesajele copiate si cele in care mai ai scapari cu cuvintele proprii. asa ca lasa treaba cu "eu le-am scris" pentru cei care au un nivel de dezvoltare cerebrala care sa le permita sa ia de buna declaratia asta.
0

#9 Utilizator offline   ady_maris 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 08 July 2006 - 03:24 PM

sunt scrise de mult pustiule ,si nu sunt scrise pe calculator ,ci sunt pe format electronic ,revizuite si recitite ,ca sa nu deranjeze persoane atat de gramate si de sensibile ca tine ,un licentiat in lingvistica limbii romane!!!!
0

#10 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 July 2006 - 03:31 PM

trecand peste limbajul de mahala care iti dovedeste pe deplin nivelul, imi mentin parerea. atata timp cat vei veni cu copy-paste sau cu mesaje ce contin numai citate biblice, acestea vor avea aceeasi soarta - vor fi sterse. asta o mentionez clar ca sa nu te plangi ca nu ti-am spus.
ah, da, si sa nu uit. deoarece se pare ca n-ai observat pana acum din mesajele mele - sunt tanti si nu nenea.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari