Vreau sa-mi fac un site si am nevoie de un domeniu care sa accepte php ....
Ma intereseaza un site de gazduire care sa accepte php-ul , sa fie free si sa nu aiba banere sau alte reclame pe el .
Si inca ceva ... gasisem odata pe google un domeniu care oferea access shell free ... access SSH pe un ip .... din pacate acum nu-l mai gasesc ... cineva care ma poate ajuta in privinta asta
Multumesc mult
Pagina 1 din 1
PHP Hosting
Scris 07 July 2006 - 03:03 PM
M`I`B, la Jul 7 2006, 03:55 PM, a spus:
Vreau sa-mi fac un site si am nevoie de un domeniu care sa accepte php ....
Ma intereseaza un site de gazduire care sa accepte php-ul , sa fie free si sa nu aiba banere sau alte reclame pe el .
Si inca ceva ... gasisem odata pe google un domeniu care oferea access shell free ... access SSH pe un ip .... din pacate acum nu-l mai gasesc ... cineva care ma poate ajuta in privinta asta
Multumesc mult
Multumesc mult
xhost.ro. Ai php si o baza de date mysql. am reusit sa instalez si un phpbb cu ce ofera astia....
Din pacate nu accepta fisiere .htaccess
Scris 07 July 2006 - 03:21 PM
Din pacate imi da eroare Warning: mail() has been disabled for security reasons in..
Am uitat ca mai trebuie sa aiba si optiunea mail activa
Scris 07 July 2006 - 03:27 PM
M`I`B, la Jul 7 2006, 04:21 PM, a spus:
Din pacate imi da eroare Warning: mail() has been disabled for security reasons in..
Nu stiu unde o sa gasesti un hostng free care sa permita asa de multe... Nu cred sa existe..daca totusi gasesti unul ia bun ca asta zi-mi si mie ca-s curios
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Schimb de linkuri
Am o multime de siteuri romanesti cu care fac link exchange! |
geme | 1 | 1.067 |
|
Cum sa promovezi un site? | nicuz | 20 | 14.018 |
|