sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Am uitat oare ce inseamna "a fi om "? Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   Renaissance'91 

• Sarpe si Zombie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-July 07

Scris 16 August 2011 - 05:54 PM

Vezi postareaAllexandrra, la 16 August 2011 - 10:54 AM, a spus:

Face parte din procesul de adaptare la societate. Ca altfel cica esti asocial.

Atunci, fie, sunt asocial
0

#32 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 16 August 2011 - 06:08 PM

well..eu vad clar ca sunteti oameni.. :roll:
1

#33 Utilizator offline   Velian 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-March 12

Scris 07 March 2012 - 06:21 PM

Vezi postareasimplu, la 21 October 2004 - 07:25 PM, a spus:

:cry: Ati fost vreodata intr-un spital? Ei bine sper sa fi fost doar in trecere.
Eu am aflat acum ce inseamna " sa uiti ca esti om".
In spitalele romanesti guverneaza saracia, daca ar fi doar cea materiala parca as putea sa inteleg, dar din pacate exista .. saracia sufleteasca, sau mai bine zis lipsa sufletului.
Daca ati avut neplacuta ocazie sa treceti pragul unui spital ati remarcat ca de la intrare si pana la iesire trebuie sa " dai ceva". Si dai.. ca vrei sa te faci bine... nu??
Am inteles ca trebuie " sa dai".. dar macar ar trebui sa existe un criteriu.. sa dea fiecare cat poate .. nu?? (in special batranii si oamenii saraci!)
Dar ti-ai gasit in Romania tarifele sunt fixe.. si am vazut cu stupoare cum au trimis acasa un pacient care nu avea 500 de usd.. "tariful" interventiei chirurgicale.
Chiar nu mai exista omenie?? sa-o fis schimbat oare " juramantul lui Hipocrat"?? :cry:

Nu este vina,celor care primesc,sincer este vina celor celor care dau,pt ca nu iau atitudine,si tot "perpetueazafa",acest obicei...de fapt este o obisnuinta pastrata ca si "traditie",sa spunem asa...ne place sa ne ploconim sa fim bagati in seama!...romani au pastrat aceasta traditie,din lipsa de verticalitate,sincer vorbind...am platit tribut pasalacului turcesc un vechime,am platit rusilor,si acum U.E...si o sa mai platim ca de asa este romanul,a fost umilit si se complace in aceasta situatie!
Acum cand ne-am desteptat,si incercam sa ne luam de la straini,prin aceeasi metoda cu care ei au procedat in vechime,suntem acuzati ca suntem rai,tigani,s.a.m.d....dar sa nu uitam ca multe tari ca Germania,Franta,Rusia...dupe cel de-al 2-lea razboi mondial si de fapt in vechime,Imperiul austro-ungar,imperiul turces...au iesit din romania cu destuuuull de multe bogatii,incepand de la aur pana la opere de arta,iar in prezent suporta consecintele la cea ce au facut in trecut.Asa ca ne este in sange "MITA",sau indiferent daca dam sau luam...OMENIA este un concept aplicat ca dogma celor multi si slabi pentru a fi controlati mai usor si a deveni mai serviabili,ceea ce se intampla si in ziua de astazi,conceptele de prin manuale,carti,texte literare,s.a.m.d....nu sunt altceva decat SLABICIUNI,la care fiinta umana aspira,dar niciodata nu se va aplica,...motivul!...latura mai putin placuta si reala,a fiintei umane,asa zis negativa,egoismul,fiecare pentru el,s.a.m.d....asta este realitatea chiar daca doare foarte mult trebuie s-o recunoastem,SOCIETATEA noastra nu este decat o JUNGLA!
0

#34 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 18 March 2012 - 06:33 AM

Vezi postareaAllexandrra, la 16 August 2011 - 10:54 AM, a spus:

Face parte din procesul de adaptare la societate. Ca altfel cica esti asocial.

Anti_social se chema in State ...

Deci se refera numai la formalitatile de tratare in spitale de catre doctori ca de altfel multi si pe forum au uitat sa fie oameni si de cate ori au ocazie se mai prefac ca sint si ei umani, asa primtre dinti si rad in palme ca iar au pacalit sistemul :yahoo:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Singuratate de Sarbatori yoyos  33 6.659
Hot Topic (New) Un pic de nostalgie
~ de pe mail ~
Shadowdancer  99 19.671
Hot Topic (New) Cariera si boala jl_rona  53 6.358
Hot Topic (New) Plangeti? * * * * *
e bine, e eliberare sau slabiciune?
ellla  597 64.376
Hot Topic (New) Traiesti ca sa muncesti sau muncesti ca sa traiesti ?!? soarele  21 8.423