Salt la continut


Fotografie
- - - - -

Ce inseamna "Babilonul religios"?


 • Topic inchis Acest topic e inchis
9 replici la acest subiect

#1 ady_maris

ady_maris

  Lalea

 • Full Members
 • StricaStricaStrica
 • 125 mesaje

Scris 06 July 2006 - 04:01 PM

Maşina religioasă de azi este foarte veche. A început imediat după potopul lui Noe. Satan a folosit doi oameni vestiţi. Nimrod şi mama sa Semiramis, pentru a pune bazele unei religii culte mondiale, în oraşul Babilon.
Nimrod s-a căsătorit cu mama sa, şi după moartea lui Semiramis , a susţinut că el a devenit zeul soarelui “Baal”. Alte nume date lui fiind: Sol, Tamuz etc. Sistemul a transformat-o şi pe ea într-o zeiţă de-a lungul secolelor, ea a purtat nume ca Isis(în Egipt). Venus şi împărăteasa cerului exact ca şi sistemul religios de azi, sistemul religios cu originea în Babilon, era strâns legată de puterea politică.
Iată vederea de legătură cu timpul nostru, el se găseşte în obeliscuri, care sunt stâlpi înalţi cu patru laturi, îndreptate spre cele patru colţuri ale pământului. La vârf se găseşte o piramidă, reprezentând o combinaţie a ambelor puteri, politică şi religioasă, în toată lumea. Astfel de obeliscuri apar în Egipt, SUA,(Washington Monument), şi la Vatican. Pentru iezuiţi, masoni şi iluminaţi, obeliscul este un semn secret pentru un singur (unic) guvern mondial. Obeliscul este ocult . . . îi reprezenta pe zeul soare “Baal”. De asemenea reprezenta viaţa prin sex. Este un simbol falic (organ sexual masculin).
Dr. Rivera spune că atunci când era sub extrem jurământ iezuit, i s-a spus că urma să se dea un semn secret iezuiţilor din toată lumea, semn prin care mişcarea ecumenică a învins protestantismul, în pregătirea pentru semnarea unui acord între Vatican şi SUA.
Semnul urma să fie când un preşedinte al SUA, va depune jurământul cu faţa la un obelisc. Pentru prima oară în istoria SUA, ceremonia depunerii jurământului a fost mutat în partea de vest a capitoliului, şi preşedintele Reagen a stat cu faţa la “monumentul Washington”(obelisc) (23).
Aceasta s-a întâmplat la 20 ianuarie 1981 (vezi fotografia din revista “Time”-20 februarie 1981)
A fost preşedintele conştient de aceasta? Nu ştim.
Pentru a înţelege mai bine păgânismul acestei religii, să ne întoarcem la vremea când Isus era pe pământ, satan îşi întinsese aripa morţii peste omenire, închinarea la Baal cuprinsese întreaga lume, infiltrându-se chiar şi în religia iudaică. Acesta a fost momentul din istorie când Creatorul acestui univers a părăsit cerul pentru a veni pe această planetă. S-a născut la Betleem . . .

Duhul Sfânt a venit peste fecioara Maria şi ea a rămas însărcinată. Dumnezeu a devenit om şi s-a născut pe acest pământ ca un băieţel ”Emanuel-Dumnezeu este cu noi”
Dar satan ştia cine este El şi a devenit furios. Isus era duşmanul lui de moarte. Pentru că Isus a fost acel care l-a aruncat pe satan din poziţia la care ajunsese în ceruri. Isaia 14:12-16
Pământul a devenit un gigant teren de luptă între lumină şi întuneric pentru sufletele oamenilor.
Când Isus avea cam doi ani, a fost dus în Egipt în grabă ,căci la scurt timp, trupele regelui Irod au intrat în Betleem, ucigând toţi băieţii sub doi ani.
Satan era cel ce direcţionase acest plan, dar a dat greş. Acesta a fost împlinirea profeţiei din Ieremia 31:15.
Când Isus avea 30 de ani, chiar înainte de începerea slujbei Lui, a fost prezentat lumii într-un mod foarte ciudat de către un profet al lui Dumnezeu, numit Ioan Botezătorul. Ioan a spus: ”Iată Mielul lui Dumnezeu care ridică păcatul lumii”. De ce a fost numit El Mielul lui Dumnezeu? Trebuie să ne întoarcem în istoria biblică, la timpul lui Moise pentru a afla (Exod 12. 1-15) Atunci evreii erau robi şi sclavi în Egipt. Dumnezeu a ridicat pe Moise ca profet, prin care să scoată pe poporul evreu din robie. Acesta a spus lui Faraon să lase poporul să plece, dar Faraon a refuzat. Dumnezeu a trimis plăgi asupra Egiptului, pentru a-i distruge puterea, cea din urmă a fost cea mai rea dintre toate: cei întâi născuţi din fiecare casă a Egiptului urmau să moară.(Exod 12. 29) Singura cale de a salva pe întâiul născut era să jertfească un miel şi să pună sângele acelui miel pe uşiorii uşii, astfel ca atunci când îngerul nimicitor va trece şi va vedea sângele pe uşă, să treacă pe lângă casă şi să nu omoare pe întâiul născut din acea casă. (Exod 12. 23) Toţi copii lui Israel au pus sângele mielului pe uşile lor, şi în acea noapte îngerul nimicitor a trecut prin Egipt. Văzând sângele, a trecut pe lângă casele evreilor, dar pe ceilalţi i-a ucis fără milă. De la întâiul născut al Faraonului, până la cea mai săracă familie egipteană.

Egiptenii au fost îngroziţi de Moise şi Dumnezeul lui. Faraon a dat ordin ca Moise să plece împreună cu copii lui Israel. Acest eveniment a fost numit Paşte. Când copii lui Israel au părăsit Egiptul, Dumnezeu le-a dat prin Moise porunci asupra modului lor de viaţă. Domnul a insistat ca să se jertfească un miel pentru păcatele fiecăruia şi timp de secole, jertfele animale au fost o parte a slujbelor religioase evreieşti. Biblia spune că fără vărsare de sânge nu este iertare (Evrei 9. 22).
Deci Isus a venit pentru trei motive principale:
1- de a deschide o Cale, prin jertfa Lui odată pentru totdeauna pentru ca noi să ajungem în cer ,şi să ne dea iertarea păcatelor şi darul dragostei
2- a venit să distrugă lucrările întunericului care sunt sub forma unui sistem religios (1 Ioan 3. Cool
3- să împlinească profeţia biblică - El fiind Mesia şi Mântuitorul lumii (Isaia 35. 4-5; Matei 11. 2-6)
Isus a uimit mulţimile cu învăţătura Lui. Mii de oameni au auzit mesajul Său, dar numai o mână de ucenici L-au urmat. Conducătorii religioşi controlau poporul, şi au devenit bogaţi. Ei toţi pretindeau că-L iubesc pe Dumnezeu. Era o afacere foarte profitabilă. Isus era în permanent război cu aceşti lideri religioşi. El arătându-le (descoperindu-le) păcatele lor ascunse. Isus i-a înfruntat întotdeauna. Niciodată Isus nu s-a aşezat să discute cu ei prieteneşte. I-a numit şerpi, ipocriţi, vulpi. El ştia că satan era cel ce-i conduce pe aceşti lideri religioşi ,şi că aceştia duc oamenii la pierzare, în loc să-i ducă mai aproape de Dumnezeu. Ei L-au învinuit pe nedrept, L-au bătut, umilit şi în final L-au condamnat la moarte prin răstignire – cea mai dureroasă şi umilitoare moarte.

Cine era acest Isus? Biblia ne spune că El este Creatorul universului, El este Dumnezeul Vechiului Testament – Iahveh, Mielul lui Dumnezeu, Dumnezeul cel Atotputernic.(Apocalipsa 1. Cool Cel ce va judeca pe toţi, cei ce au murit în păcatele lor. (Apocalipsa 20. 11-15) El a fost singurul Om desăvârşit care a umblat vreodată pe acest pământ, El este Mântuitorul lumii.


Biblia spune că sângele animalelor nu putea îndepărta păcatul din oameni. Toată omenirea era pierdută. Fiul – care este Dumnezeu însuşi descoperit în trup omenesc (1 Timotei 3. 16) a devenit jertfa unică pentru întreaga omenire. Acest lucru, această jertfă impresionantă, s-a făcut o singură dată în istorie. Răstignirea lui Isus, acest teribil sacrificiu, a fost singura Cale de a satisface neprihănirea lui Dumnezeu – niciodată repetabilă. Isus a devenit Mielul Pascal. El şi-a vărsat propriul Său sânge pentru tine. Cei ce-şi predau viaţa Lui şi urmează învăţăturile Lui sunt acoperiţi cu acest sânge şi vor intra în cer.
Satan a fost cel ce a folosit pe liderii religioşi spre ai împinge pe liderii politici şi pe copiii lui Israel să-L respingă pe Mesia şi Mântuitorul lor. (Matei 27. 17-20; Luca 23. 12)

 • 0

Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

#2 Enki

Enki

  god of wisdom

 • Gold Member
 • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
 • 11168 mesaje

Scris 06 July 2006 - 09:17 PM

As fi citit tot ce ai postat aici daca nu incepeai cu o ineptie. Se vede ca nu ai citit nimic din mitologia babiloniana. Si as aprecia daca nu mi-ai raspunde stereotip cu un citat din Biblie sau vreun proverb. Raspunde-mi doar la o intrebare: de unde stii tu ca Semiramida a fost zeita?(si vezi ca mai e un subiect pe tema asta).
 • 0

#3 ady_maris

ady_maris

  Lalea

 • Full Members
 • StricaStricaStrica
 • 125 mesaje

Scris 06 July 2006 - 11:53 PM

recunosc nu am citit ......si ma bucur ........

Coloseni, 2

8 Luaţi seama ca nimeni să nu vă fure cu filozofia şi cu o amăgire deşartă, după datina oamenilor, după învăţăturile începătoare ale lumii, şi nu după Hristos
 • 0

#4 Enki

Enki

  god of wisdom

 • Gold Member
 • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
 • 11168 mesaje

Scris 07 July 2006 - 07:25 AM

recunosc nu am citit ......si ma bucur ........

Coloseni, 2

8 Luaţi seama ca nimeni să nu vă fure cu filozofia şi cu o amăgire deşartă, după datina oamenilor, după învăţăturile începătoare ale lumii, şi nu după Hristos

Daca nu citesti inainte sa-ti dai cu parerea esti un ignorant. Si nu trebuie sa te bucuri de ignoranta, cel mult trebuie sa te ingrijoreze.
Si nu cred ca tu ai fi avut vreo sansa sa te "fure" mitologia babiloniana, ai creierul prea spalat.

Aceast mesaj a fost editat de Ray of light: 07 July 2006 - 07:31 AM

 • 0

#5 ady_maris

ady_maris

  Lalea

 • Full Members
 • StricaStricaStrica
 • 125 mesaje

Scris 07 July 2006 - 05:14 PM

9 Nu vorbi la urechea celui nebun, căci el nesocoteşte cuvintele tale înţelepte. [
 • 0

#6 Enki

Enki

  god of wisdom

 • Gold Member
 • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
 • 11168 mesaje

Scris 07 July 2006 - 05:16 PM

Daca nu citesti inainte sa-ti dai cu parerea esti un ignorant. Si nu trebuie sa te bucuri de ignoranta, cel mult trebuie sa te ingrijoreze.
Si nu cred ca tu ai fi avut vreo sansa sa te "fure" mitologia babiloniana, ai creierul prea spalat.

Draga, dar astea nu sunt cuvintele mele, sunt cuvintele tale, nu le recunosti?
Vezi mai jos:

eu nu o fac ignoranta ,ea este .....din moment ce nu citeste inainte sa-si dea cu parerea!!


 • 0

#7 ady_maris

ady_maris

  Lalea

 • Full Members
 • StricaStricaStrica
 • 125 mesaje

Scris 07 July 2006 - 05:24 PM

Proverbele, 16

5 Orice inimă trufaşă este o scârbă înaintea Domnului; hotărât, ea nu va rămâne nepedepsită. - [Proverbele 16 ]
Proverbele, 15

11 Locuinţa morţilor şi Adâncul sunt cunoscute Domnului, cu cât mai mult inimile oamenilor! -
 • 0

#8 calin.A

calin.A

  Boboc

 • Full Members
 • Strica
 • 16 mesaje

Scris 07 July 2006 - 09:28 PM

Proverbele, 16

5 Orice inimă trufaşă este o scârbă înaintea Domnului; hotărât, ea nu va rămâne nepedepsită. - [Proverbele 16 ]
Proverbele, 15

11 Locuinţa morţilor şi Adâncul sunt cunoscute Domnului, cu cât mai mult inimile oamenilor! -


Babilonul religios este un amestec de religii fondate pe aceeasi tema de invatatura, de fapt derivate din aceeasi invatatura pornita de la Niceea, si apoi impartia in mai multe denumiri. (Curva si fiicele ei - Apoc 17)
 • 0

#9 ady_maris

ady_maris

  Lalea

 • Full Members
 • StricaStricaStrica
 • 125 mesaje

Scris 07 July 2006 - 10:17 PM

corect si astazi vedem ca fiicele curvei se intorc in sanul mamei(biserica catolica).
 • 0

#10 dark_light

dark_light

  Familia Viperidae

 • Gold Member
 • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
 • 5617 mesaje

Scris 08 July 2006 - 02:57 PM

gata distractia, ca m-am plictisit.
NU MAI DESCHIZI DE ACUM INCOLO SUBIECTE CARE DEJA SUNT DESCHISE SI DISCUTATE ANTERIOR.


se va continua aici.
http://www.roportal....topic13177.html
 • 0