sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ce parere aveti despre placile de baza asrock? explicati parerea voastra defectiunile sau performantele. Evaluare topic: - - - - -

Poll: ce ati alege? (7 membri au votat)

ati alege placile de baza foxconn sau asrock

1. foxconn (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

2. asrock (3 voturi [42.86%])

Procentaj din vot: 42.86%

3. nici una (4 voturi [57.14%])

Procentaj din vot: 57.14%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#1 Utilizator offline   hackerprof 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-July 06

Scris 06 July 2006 - 02:37 AM

eu detin o astfel de placa de baza (asrock k7S41GX ) dar mai am una foxconn (winfast 748k7aa) va rog sa va puneti in situatia mea si sa imi spuneti ce ati alege dintre ele sau sa imi spuneti parerile voastre despre aceste modele de moterbord.... pls Multumesc Mult! :yahoo:
0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 06 July 2006 - 04:10 AM

Vezi postareahackerprof, la Jul 6 2006, 03:37 AM, a spus:

eu detin o astfel de placa de baza (asrock k7S41GX ) dar mai am una foxconn (winfast 748k7aa) va rog sa va puneti in situatia mea si sa imi spuneti ce ati alege dintre ele sau sa imi spuneti parerile voastre despre aceste modele de moterbord.... pls Multumesc Mult! :yahoo:

First things first: motherboard (placă-mamă), nu moterbord.
Next: ASRock e brand-ul de calitate inferioară de la Asus. Până acum 3-4 ani, Asus avea numai plăci bune şi scumpe. Pentru că piaţa low-end e totuşi semnificativă, a fost introdusă marca ASRock, cuprinzând plăci mai ieftine, dar având grijă ca minusul de calitate să nu compromită marca Asus.
0

#3 Utilizator offline   hackerprof 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 06 July 2006 - 07:06 PM

OK ms pentru "corectare" :yahoo: stiam aceste lucruri despre asrock dar mai stiam si ca firma foxconn e o firma de kkt de aceia am cerut parerea cuiva pentru a sti ce voi alege dintre ele, ori cum stiu ca amandoua sunt de o performanta destul de mica dar sunt destul de multumit ca imi ruleaza destul de multe joculete pe ele. Oricum marsi cred ca am sa raman cu Asrock-ul meu pana la urma :yahoo:
0

#4 Utilizator offline   Marlboro 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-February 06

Scris 07 July 2006 - 09:32 AM

creca e o alegere buna, cum zicea si harald, asrock e asus...chiar daca e "low-price" segment, ramâne asus, iar bios-urile si alte utilitare sunt aceleasi.
0

#5 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 07 July 2006 - 04:17 PM

daca placa de baya e facuta de asrock si are chipset SIS e bomba curata: in rest numai probleme cu ele. Incompatibilitati, instabilitate, deriva termica....
Nu vorbesc prostii lucrez zi de zi cu asa ceva. Din 150 placi de baza asrock vandute in 2005 s'au intors la garantie 131 pana in prezent. Am ales sa nu mai folosesc tipul asta in configuratii.

Aceasta postare a fost editata de Anca/Maria: 07 July 2006 - 04:18 PM

0

#6 Utilizator offline   hackerprof 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 08 July 2006 - 07:26 AM

:( Ups in momentul cand am citit fraza cu "bomba curata" pur si simplu am patat monitorul cu cafea de ras mersi pt "condoleante" inseamna ca asta e un prototip ori sa dat ceasul peste cap ca vad ca nu mai explodeaza si merge brichi chear si cu un overclock pe cinste , de imi incalzesc picioarele iarna pe unitate :crazy: :lol2: ori cum stiiiu eu ce marfa de calitate are baiatu..... Merge (un timp) ori cum tare faza cu bomba :good:
0

#7 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 08 July 2006 - 07:35 PM

bafta insemana ca ai nimerit loturile norocoase de placi..... cunosc si io care merg si acum bine dupa chiar 2 ani, cel mai evident exemplu: serverul gateway de la reteaua mea care tine dhcp garantari, firewall, rutare statica, webcache si un athlon 2200 socket A, 256 ddr palca de baza asrock pe chipset sis....in prezent tine aceste servicii pt 119 clienti care sa zicem ca nu il lasa sa se odihneasca. In acelasi timp in ultima luna am avut 4 astfel de placi trimise la garantie.....ce pot sa zic e ca e loterie sa cumperi una... la asta ma refeream.
0

#8 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 09 July 2006 - 12:17 AM

Vezi postareaAnca/Maria, la Jul 8 2006, 08:35 PM, a spus:

cel mai evident exemplu: serverul gateway de la reteaua mea care tine dhcp garantari, firewall, rutare statica, webcache si un athlon 2200 socket A, 256 ddr palca de baza asrock pe chipset sis....in prezent tine aceste servicii pt 119 clienti care sa zicem ca nu il lasa sa se odihneasca.

Si ai cumva 60-70 de zile up-time, în conditiile descrise de tine mai sus?
Dă-mi voie să am unele dubii :)
0

#9 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 09 July 2006 - 12:51 AM

Vezi postareaharald, la Jul 9 2006, 01:17 AM, a spus:

Si ai cumva 60-70 de zile up-time, în conditiile descrise de tine mai sus?
Dă-mi voie să am unele dubii :)

60 70 nu am pt ca atunci cand pica reteau ade curent ups'ul nu face fata mai mult......deranjamentele fiind de aproximativ 2- 3 ore...
0

#10 Utilizator offline   hackerprof 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 09 July 2006 - 01:21 AM

:suicide: am tras lozul cel mare iar ceia ce spui tu ma pune pe ganduri ori cum deja topicul are mai mare valoare ca placa in sine MS mult eeh pana o sa imi permit ceva mai bun nam ce face raman la ceia ce am :offtopic: :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cartuse hp2575 Beme  0 1.392
Replici noi am si eu o problema