sau Inregistrare

• 26 Pagini +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Transpiratia Evaluare topic: - - - - -

#251 Utilizator offline   Yoztybug 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-January 10

Scris 24 August 2011 - 08:45 PM

Va salut. Sunt baiat, am 20 de ani, am mari probleme, sufar de vreo 2 ani de depresie, sunt sub tratament de la inceputul anului trecut, sufar de cand eram mic de transpiratie excesiva in palme, probabil este vorba de hiperhidroza. Am probleme financiare, eu nu am niciun venit, am pierdut deja 2 ani de facultate, urmeaza al treilea, de aceea as dori daca stiti un remediu ieftinut si eficient pentru transpiratia palmelor. Sunt extrem de jenat cand trebuie sa dau mana cu oamenii, nu prea pot evita asta, e foarte nasol sa dai mana cu o persoana care e fleasca in palma, chiar daca ma sterg instantaneu transpir la loc... Va rog mult sa imi impartasiti o parere. Va multumesc!
0

#252 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 24 August 2011 - 11:16 PM

Vezi postareaYoztybug, la 24 August 2011 - 08:45 PM, a spus:

Va salut. Sunt baiat, am 20 de ani, am mari probleme, sufar de vreo 2 ani de depresie, sunt sub tratament de la inceputul anului trecut, sufar de cand eram mic de transpiratie excesiva in palme, probabil este vorba de hiperhidroza. Am probleme financiare, eu nu am niciun venit, am pierdut deja 2 ani de facultate, urmeaza al treilea, de aceea as dori daca stiti un remediu ieftinut si eficient pentru transpiratia palmelor. Sunt extrem de jenat cand trebuie sa dau mana cu oamenii, nu prea pot evita asta, e foarte nasol sa dai mana cu o persoana care e fleasca in palma, chiar daca ma sterg instantaneu transpir la loc... Va rog mult sa imi impartasiti o parere. Va multumesc!

Daca zici ca transpiri excesiv in palme, poate ar trebui sa vorbesti cu un doctor sa-ti prescrie niste pastile din categoria medicamentelor anticolinergice, care reduc transpiratia excesiva. Bineinteles ca asta nu este o solutie ci doar un tratament temporar al simptomelor unei cauze. Ca la aproape orice conditie,trebuie eliminata cauza. Uneori conditii neurologice sau metabolice, sunt responsabile de hiperhidroza, dar in persoane general sanatoase, stres emotional poate cauza aceasta conditie. Daca transpiratia asta excesiva ti se manifesta si sub brat, nu numai in palme, exista si pentru asta anti-perspirant special cu prescriptie de la medic.
Exista si tratamente mai dratice cum ar fi injectiile cu Botulin (Botox) la sub brat sau chirurgie (Thoracoscopic cervical sympathectomy) prin care anumite portiuni cheie din sistemul nervos simpatetic sunt distruse, asta fiind ultima solutie in cele mai rele cazuri in care nimic altceva nu da rezultate. Pana una alta vorbeste cu un doctor si vezi daca-ti recomanda tratament oral.

0

#253 Utilizator offline   nona.do 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 28-February 09

Scris 25 August 2011 - 10:10 AM

Vezi postareaYoztybug, la 24 August 2011 - 08:45 PM, a spus:

Si eu asa am "inceput", cu transpiratul palmelor. Vreo 2-3 ani doar cu palmele aveam probleme foarte serioase, apoi (in urmatorii 5 ani), s-a extins la axile si inghinal.
La tine s-ar putea sa nu se agraveze/extinda hiperhidroza (daca spui ca din copilarie ai probleme doar cu palmele).
In cazul meu, hh venea atat de la stresul emotional, dar si de la cel termic. Cu axilele si inghinal ma descurcam foarte greu, dar cu palmele ajunsesem la "dezastru". Din toate tratamentele incercate de-a lungul anilor (inafara de ijectiile cu botox, pe care nu le-am testat) nu mi-a fost de ajutor decat operatia de care vorbea si "Despicable Me"; la noi in tara i se spune Simpatectomie toracoscopica. Gasesti info si pe grupul hh: http://health.groups...droza-operatie/Acolo mai sunt informatii si despre alte posibile tratamente hh (unora le-au folosit, altora nu) - un bun tratament, pt cativa din grup, a fost ion(t)oforeza.
0

#254 Utilizator offline   Yoztybug 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 13-January 10

Scris 25 August 2011 - 06:30 PM

Va multumesc mult de tot pentru raspunsuri :)
0

#255 Utilizator offline   AlexandraAndrei 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 01-March 10

Scris 03 October 2011 - 04:23 PM

salut,

am avut si eu acest tip de problema, transpiram excesiv de mult, in special in zona subraţului unde problema se amplifica intrucat miroaseam ca naibii. am scapat de problema printr-o vizita la medicul dermatolog care mi-a prescris o cura cu 20mg de zinc timp de o luna, dozata la interval saptamanal, si o tamponare zilnica cu pudra naturala evera. Va recomand sa nu va caliciti la zinc si sa luati o firma serioasa. pudra o puteti gasi la diferite plafaruri, eu am comandat de pe net (www.evera-ro.com) mi s-a parut mai ieftina.

va recomand de asemenea sa renuntati total la orice tip de antiperspirant, sunt nenorocite rau, mi=au zis-o 2 dermatologi pana acum.

sper ca v/am fost de folos
0

#256 Utilizator offline   deep2w 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-May 06

Scris 10 January 2012 - 11:24 PM

ceai de salvie!
si eventual un sapun pe baza de sulf
0

#257 Utilizator offline   Miky85 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 07-March 12

Scris 07 March 2012 - 02:32 PM

si eu am avut ceasta problema ani de zile si ma gandeam ca nu o sa mai scap niciodata de ea. Transpiram foarte mult la axila, cumparatul hainelor era o adevarata problema pt mine, nu puteam purta camasi sau bluze strimte, colorate. Sora mea care are aceeasi problema a descoperit un antiperspirant/tratament care a fost miraculos.
Ma gandeam sa imi fac operatie cu toxina botulinica dar e destul de scumpa si efectul dureaza cam 6 luni. De cand folosesc acest produs viata mea s-a schimbat complet, pot purta orice gen de bluza si problema transpiratiei a disparut complet. Produsul se numeste Perspirex si poate fii comandat dupa ocazii.ro costa 55ron dar dureaza 3 luni, in cazul meu mai mult pt ca deja il folosesc de cateva luni si nu trebuie sa aplic decat o data pe saptamana.
il recomand din toata inima si sper sa va ajute si pe voi
0

#258 Utilizator offline   Miky85 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 07-March 12

Scris 07 March 2012 - 03:47 PM

si eu am avut ceasta problema ani de zile si ma gandeam ca nu o sa mai scap niciodata de ea. Transpiram foarte mult la axila, cumparatul hainelor era o adevarata problema pentru mine, nu puteam purta camasi sau bluze strimte, colorate. Sora mea care are aceeasi problema a descoperit un antiperspirant/tratament care a fost miraculos.
Ma gandeam sa imi fac operatie cu toxina botulinica dar e destul de scumpa si efectul dureaza cam 6 luni. De cand folosesc acest produs viata mea s-a schimbat complet, pot purta orice gen de bluza si problema transpiratiei a disparut complet. Produsul se numeste Perspirex si poate fii comandat dupa ocazii.ro costa 55ron dar dureaza 3 luni, in cazul meu mai mult pentru ca deja il folosesc de cateva luni si nu trebuie sa aplic decat o data pe saptamana.
il recomand din toata inima si sunt sigura va ajute si pe voi
http://www.okazii.ro...perspirant.html

Vezi postareanike, la 05 July 2006 - 03:26 PM, a spus:

Am si eu o problema de genu asta. Am 16 ani si transpir f mult la subrat. Chiar si fara sa fac efort! Pur si simplu ies afara si peste 5 minute de mers normal storc apa din tricou! Asta e valabil si iarna si vara! Am incercat n deodorante, niciunul nu are efect....

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 26 Pagini +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari