Pasarea Colibri
Scris 04 July 2006 - 11:06 AM
eu sunt inebunita dupa melodiile lor...
imi plac in special "vinovatii fara vina" "pisica neagra" si "38".
imi plac in special "vinovatii fara vina" "pisica neagra" si "38".
Scris 04 July 2006 - 04:58 PM
"2000 de ani" , "Scrisoare de bun ramas"
, "Alcool" si "toti suntem putin luati.."
astea-s preferatele mele... dar imi plac si celelalte
Scris 04 July 2006 - 05:55 PM
Imi plac foarte mult aceste pasari minuscule insa rapide la zbor, mi-e curtea plina de ele ca le pun nectar peste tot sa se hraneasca. Ce se mai enerveaza pisica ca nu poate s-o prinda !!!
Scris 04 July 2006 - 06:03 PM
Olga Khan, la Jul 4 2006, 06:55 PM, a spus:
Imi plac foarte mult aceste pasari minuscule insa rapide la zbor, mi-e curtea plina de ele ca le pun nectar peste tot sa se hraneasca. Ce se mai enerveaza pisica ca nu poate s-o prinda !!!
se pare ca cineva nu si-a dat seama ca posteaza la muzica
Scris 04 July 2006 - 07:21 PM
Am ascultat Pasarea Colibri de mic. Suna bine. Misto. Dar ce nu-mi place la ei, este ca vin 4 personalitati distincte, fara sa formeze o trupa in adevaratul sens al cuvantului. S-au despartit, si totusi fiecare poate canta ceva din repertoriul trupei.
Ca melodii, mi-a placut albumul Bivuac. Apoi sunt multe de pe In cautarea cuibului pierdut, de pe care imi place mai ales epilogul. V-ati prins ca e traducere din Shakespeare, nu? Mie mi-a luat foarte mult timp........
Ca melodii, mi-a placut albumul Bivuac. Apoi sunt multe de pe In cautarea cuibului pierdut, de pe care imi place mai ales epilogul. V-ati prins ca e traducere din Shakespeare, nu? Mie mi-a luat foarte mult timp........
Scris 04 July 2006 - 08:28 PM
Imi place si o sa-mi placa intotdeauna....de la muzica la texte si la voci....doar "sunt un om pe niste scari.."
Scris 04 July 2006 - 09:04 PM
Scris 04 July 2006 - 10:22 PM
offtopic:
Nu dati cu rosii in mine, ca thread-ul cu Phoenix l-am lasat la locul lui
Olga... (fara legatura cu Phoenix-ul mentionat de mine...)... welcome to planet Earth... mai pe romaneste - aici se vorbeste de muzICA!!!!
ON:
ascultat, placut, reascultat oricand cu placere.
PS: topic mutat
Nu dati cu rosii in mine, ca thread-ul cu Phoenix l-am lasat la locul lui
Olga... (fara legatura cu Phoenix-ul mentionat de mine...)... welcome to planet Earth... mai pe romaneste - aici se vorbeste de muzICA!!!!
ON:
ascultat, placut, reascultat oricand cu placere.
PS: topic mutat
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
bartolomeu | 39 | 12.556 |
|
Rihanna's last hot S&M clip | Crawlcraft | 6 | 1.059 |
|
un band special |